Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu saatten sonra ne UEFA ne de FİFA karışır tam 1 ay oldu CAS cezayı onaylayalı hiçbiryerden ses yok.İçerdekiler halinden memnun taraftarları hergün avutacak bahaneler var.Bizim başkan da sanki Tayyip'ten faklı düşünüyor gibi bir duruş söylüyor oysaki herşey başta planlandı, bu sadece taraftarı oyalama,kandırmadan başka bişey değildir.Yazık oluyor bu takım taraftarına herkes futboldan soğudu,adaletin bittiği yerde terör başlayacak.
    uefa da daha karisacak fifa da

zaten daha gecen hafta fifa savcisi türkiyedeydi

uefa tazminat davalari olmasin diye büyük ihtimallen türk takimlarinin elenmesini bekler bi adim atmadan
    fifada en gec dünya kupasini bekler bi tatsizlik organizasyon öncesi olmasin diye

bu kurumlarin tek derdi türkiye degil
    daha sezon basi zaman asimini kaldirdilar sikede

yani türkiyeye 5 yil ceza verdilermi ve bu süre icinde yine sikeciler ceza almadiysa yeniden sikeden ceza verebilecekler
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• NE O KUPA BİZİ ALDI
      NE DE BİZ O KUPAYI.

Hacıya duyurulur.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adımızı çıkardılar adımızı.....

....
        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fb dustu...
          Çok güzel dedin ama olmayacak be Üstad.bakın bizde iğne deliği büyüklüğünde kusur bulsalar bizi düşürürler ama şikecileri hayatta düşürmez bu ülkenin sistemi.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok güzel dedin ama olmayacak be üstad.bakın bizde iğne deliği büyüklüğünde kusur bulsalar bizi düşürürler ama şikecileri hayatta düşürmez bu ülkenin sistemi.
            sözün bittiği yer
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Haksizlik beladir
              Yapani elbet bulur
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok güzel dedin ama olmayacak be Üstad.bakın bizde iğne deliği büyüklüğünde kusur bulsalar bizi düşürürler ama şikecileri hayatta düşürmez bu ülkenin sistemi.
                Son günlerde bir umutsuzluk aldı başını gidiyor. Futbol sadece ülkemizde oynanan bir oyun değil. Fener düşecek, kupa gelecek. İsterim ki seçim meçim hesapları yapılmadan bitsin bu iş. Ama hesaplar var ve bu hesap tahminim yerel seçimlere kadar. Seçimler bittiğinde FB düşecek. Yoksa 2014 sezonu fb düşmezse eşşekler gibi anıracağıma iddiaya girdim. Eğer bu takım kupayı alamaz beni anırttırırsa ...yim böyle takımı.

Yorum

• İlk olarak tahsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son günlerde bir umutsuzluk aldı başını gidiyor. Futbol sadece ülkemizde oynanan bir oyun değil. Fener düşecek, kupa gelecek. İsterim ki seçim meçim hesapları yapılmadan bitsin bu iş. Ama hesaplar var ve bu hesap tahminim yerel seçimlere kadar. Seçimler bittiğinde FB düşecek. Yoksa 2014 sezonu fb düşmezse eşşekler gibi anıracağıma iddiaya girdim. Eğer bu takım kupayı alamaz beni anırttırırsa ...yim böyle takımı.
                  Kupamız gelecek.tahminim yerel seçimlerden sonra.gerçekçi olmakta fayda var.hakkımızı yiyenleri koruyan namussuzlar şikebahçenin düşmesini istemezler.50 maç şike yapsınlar yine istemezler.çünkü onlara göre ligin markası yerle bir olur.yayıncı kuruluş iflas eder.başları ağrır.tekrarlıyorum en fazla -12 puan verilir.zaten bunun alt yapısını sporda şiddet kanununda değişikliğe giderek yapmışlardı.başbakanın parmaklarını bir kere şıklatmasına bakıyor herşey.maalesef durum budur.

Yorum

İHO anırtmasın seni
                    arkanda kim var der bak, ona göre.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

Kupamız gelecek.tahminim yerel seçimlerden sonra.gerçekçi olmakta fayda var.hakkımızı yiyenleri koruyan namussuzlar şikebahçenin düşmesini istemezler.50 maç şike yapsınlar yine istemezler.çünkü onlara göre ligin markası yerle bir olur.yayıncı kuruluş iflas eder.başları ağrır.tekrarlıyorum en fazla -12 puan verilir.zaten bunun alt yapısını sporda şiddet kanununda değişikliğe giderek yapmışlardı.başbakanın parmaklarını bir kere şıklatmasına bakıyor herşey.maalesef durum budur.
                      MAA da UEFA'yı -12 puan silmeye razı ettiğini belgeleriyle geçen günlerde paylaşmıştı.

Şikebahçeye tahminimce puan silme cezası verecekler (tüm kurumlar seçimi bekliyor diye düşünüyorum).

Burada tek muallakta kalan konu, kupamızın yani şampiyonluğumuzun verilip verilmeyeceğidir.

Benim hakkımı vermezlerse yemişim -12'yi, .........yim böyle fenevbahçeyi
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        MAA da UEFA'yı -12 puan silmeye razı ettiğini belgeleriyle geçen günlerde paylaşmıştı.

Şikebahçeye tahminimce puan silme cezası verecekler (tüm kurumlar seçimi bekliyor diye düşünüyorum).

Burada tek muallakta kalan konu, kupamızın yani şampiyonluğumuzun verilip verilmeyeceğidir.

Aynen anlattığın gibi Hopalı abim.
                        Seçim gelmeden kupamızı vermezler.Hacıosmanoğluna siyasi kanattan şimdilik sus kupanı verecez talimatı gelmiş az çok anlaşılıyor durum.

Son parağrafın ..... bölümüne yürekten katılıyorum

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanlışınız var. MAA nın belge diye açıkladığı yazıda dikkat edilmesi gereken bir nokta vardı ama herkes nedense bunu gözardı etti. İnfantino biz -12 yi kabul ederiz dedi ama son kararı UEFA Disiplin kurulu gene verir dedi. Ortada UEFA -12 razı gibi bir durum yoktu yani. Ben sezon sonu düşeceklerini düşünüyorum ama Başbakan sanırım buna izin vermeyecek ve milli düzeyde ceza yiyeceğiz. Kupanın gelmesi umudu gün geçtikçe ben de azalmakta.
                          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

5 maç şike yapan bir takim nasıl olurda - 12 puanla kurtarir? biri bana aciklasin... TFF'nin talimatnamesinde maclarda sonuca Dışardan etki etmek bir alt kümeyle cezalandirir diye bir madde yokmu?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                            ...imza...

Yorum

Aynen anlattığın gibi Hopalı abim.
                              Seçim gelmeden kupamızı vermezler.Hacıosmanoğluna siyasi kanattan şimdilik sus kupanı verecez talimatı gelmiş az çok anlaşılıyor durum.

Son parağrafın ..... bölümüne yürekten katılıyorum
                              Sadri Şenerde aynı sebepten harcadı kendini. Aynısını iho ya yapıyorlar. Ama bu takımın yöneticisi şunu bilmeli. O kupa gelmezse tribünde adam bulamaz ve iflas eder takım. Kimse kendini kandırmasın. IHO kupa için uğraşacak. Ama şu an için izin verilen çerçevede. Futbol yasaları kupayı verecek fenerin küme düşeceğini söylüyor. Gerisine bakmıyorum. Sıkıntı başlık sessiz kalmış gibi (forumu giriş yapapmadan takip ediyorum hrr gün, girmek zorunda hissettim kendimi )

Yorum

Sadri Şenerde aynı sebepten harcadı kendini. Aynısını iho ya yapıyorlar. Ama bu takımın yöneticisi şunu bilmeli. O kupa gelmezse tribünde adam bulamaz ve iflas eder takım. Kimse kendini kandırmasın. IHO kupa için uğraşacak. Ama şu an için izin verilen çerçevede. Futbol yasaları kupayı verecek fenerin küme düşeceğini söylüyor. Gerisine bakmıyorum. Sıkıntı başlık sessiz kalmış gibi (forumu giriş yapapmadan takip ediyorum hrr gün, girmek zorunda hissettim kendimi )
                                Aynen öyle abi.harfiyen katılıyorum dediklerine.forumu uzaktan izlemenede katılıyorum.öylesi daha keyiflidir muhtemelen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X