Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 14 dk

Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı: İbrahim Akın'ın ifadesinin Cumhuriyet Savcısının yönlendirerek aldığına yönelik iddiası yerinde görülmemiştir
    İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 15 dk

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı: Adalı ve Havutçu'nun amacı futbolcuları transfer etmek değil, şike sözleşmesiyle maçı kazanmaya yöneliktir..
    İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 25 dk

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı: Sadri Şener hakkında inandırıcı bir delil bulunamadığı için verilen beraat kararının onanması gerekir.

Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 26 dk

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı: Nevzat Şakar hakkında inandırıcı bir delil bulunamadığı için verilen beraat kararının onanması gerekir.
    Çok önemli!

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı da bizim gibi düşünüyor..

Herkes görsün, Zaten herkesin haberi vardır
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Bu arada italyada lazionun sikeyle basi dertte acaba orada basbakan bakan filan yardim icin devreye sokulmusmudur? yoksa sadece bu isler bizdemi oluyor?

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada italyada lazionun sikeyle basi dertte acaba orada basbakan bakan filan yardim icin devreye sokulmusmudur? yoksa sadece bu isler bizdemi oluyor?

Bence İtalyanlar üç kağıt konusunda bizi aratmaz
        "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
        Andrea Pirlo

Yorum

• Moral bozmak istemem ama adli istemler genellikle tam tersi çıkar.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada italyada lazionun sikeyle basi dertte acaba orada basbakan bakan filan yardim icin devreye sokulmusmudur? yoksa sadece bu isler bizdemi oluyor?
            bizimkilerin yaptıklarını yüzyıldır düşünmedikleri için Rıdvan dilmen, MAA, YD ve şu raporları hazırlayan profesözleri özel uçakla aldıracaklardır.

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Moral bozmak istemem ama adli istemler genellikle tam tersi çıkar.
              yargıtay başsavcısı moralini bozmuş anlaşılan erken oldu değil mi senin için
              Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bana görede mantıklı , bu iş seçim sonrasına kalır dostlar..
                hangi seçim? bundan sonra her altı ayda bir seçim var...

İlk olarak tahsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hesap yapıyoruz 25-30 milyon fenerliyiz diyen fenerlilerle. 13 Fener, 13 GS, 7 BJK, 3 TS diye ben pay biçiyorum. Yanı toplamda 36 milyon kişi 4 büyükleri tutsun. Şimdi bu 13 milyon fenerlinin % kaçı akp ye oy vermişti, fener küme düşseydi kaçı oy vermezdi. Tahminim 4 milyonu oy vermiş olsun. Bu 4 milyon kişiden toplasan belki 1 milyonu oy vermez akpye. Ama bi de şurdan bakalım. Diğer takımlardan akpye oy verenlerin sayısı fener küme düşürülseydi akp de bu işleri engellemese idi bence 3-4 milyon artardı Bence burada başbakan kandırılmıştır. Hesap bilmeyenler işi buraya getirmiştir. Ama kendimi saymamakla birlikte BMN ailesini hiç hesaba katmadılar. Cas sonucu veya yargıtay sonucu hala kupayı vermeyeceklerini söyleyenlere tek başıma gelir kadıköyü başınıza yıkarım diyorum. O kadar kötü durumdayım sürecin uzaması nedeniyle. Bulunduğum yerde hepsine yettiğim eepey sayıda şikeci var. İnşallah tüm sıkıntılar yakında biter...

mükemmel bir hesaplama olmuş

birde CAS dan sonra İsviçre temyiz mahkemesi var, oradan da istenen sonuç çıkmazsa Mahkeme-i Kübra var. Mahkeme-i Kübra dan çıkacak karara göre bu fenerasyon kupayı verir bize...
                En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 26.07.2013, 09:11.
                trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

Nasıl bir çıkarımdır bu? Açar mısın biraz...
                  ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

Sen hep burda ol e mi?
                    Şikecilerin başına gelenleri beraber kutlayalım.

Yorum

• İlgili dairelere gelecek. Oralarda savunmalara yeniden bakılacak. Yargılamanın evrelerine geçilecek. Son evredir son aşamadır ama önemli bir aşamadır. Nihayetinde hukuk son sözü söyleyecek. Son sözü söyleyen siyaset olmamalı bu gibi meselelerde, hukuk olmalıdır. Herkes hukuka güvenecek.”

Bakan Suat Kılıç'ın son demeci biraz midemi bulandırdı. Bu yaz bizim harika geçerken inşallah bir son dakika golü yemeyiz.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Onu rüyâlar için söylerler.
                        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• aslinda oy icin secim icin sike meselesini bu duruma getirenlere secimde tek basina iktidar olamasin diye oyda verilebilir. Hernekadar digerleri onlar kadar suclu olsada.

Bare bir etkilenme olsun kafalarina göre karar veremesinler diyecegim ama sikeye gelince birlik olup temizzlerler yine.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hadi bakalım ! o seneye aittemi iddianame var ?
                            Yok maalesef, olsaydı neler neler öğrenirdik kimbilir.

Çantada keklik şampiyonluklar için yazdım bu cümleyi.
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• "Şunu ayırt etmek lazım. Bir tarafta ben her zaman şunu söyledim. Yapılan şeyleri camiaya hiçbir zaman mal etmedim ama camia bunu sahiplenirse kendilerine mal etmiş oluyorlar. Onları ayırmak lazım. Bizim tavrımız bu işi yapanlara, onlara sahip çıkanlaraydı.

Benim gittiğim camia Allah'a şükür buna karşı duruşunu sergiledi. 'Aklanın gelin' demiştir, kupasını iade etmiştir.

Bizim şampiyonluğumuzu ilk kutlayan, bizim değerlerimize sahip çıkan camiadır. Bugüne kadar ne yaptıysam doğrulukla, vicdanımla yaptım. Bu iki şeyi ayırt etmek lazım. Her zaman ne söylediysem onun arkasındayım. Bu işi para ön planda yapmadım. Hiç bir zaman kimsenin kalbini kırmayacağım dedim. Allaha şükür hep öyle devam edeceğim."

Tolga Zengin'in hezeyan veren açıklamaları

1- Bizim tavrımız şike yapanları sahiplenenlere diyor. ( Fikret Orman şikecilerin masum, suçsuz olduğunu söylemedi mi? Demekki bjk yönetimi şikecileri sahipleniyormuş)

2- bjk camiasına sorsak kendileri pürü paktır. bjk'nin Türkiye kupasını iade etmemiştir. Kupa müzelerindedir

3- Şampiyonluğumuzu kutlayan bjk camiası değil bjk taraftar formudur. Gerçi onlarda ne kadar samimi tartışılır.

4- Annesinin sağlık durumu da iyiymiş. Allah uzun ömür versin. Annesinin bjk'ye gitmesinde faktör olmamış. Yurtdışı teklifini bjk için reddetmiş. Annesinden ayrı kalamazmış.

Yorum

• Bazen öyle yorumlar görüyorum ki burda, inanın bana en azılı bir fenerli dahi bunu yazamazdi diye düşünüyorum.

Sanki psikolojik savaş tekniği konusunda uzmanlar.

Savunmaları da hazır. "ne yani eleştiri de mi yasak, ben karamsarım, uyutuluyosunuz..." vs vs
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X