Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cas bence feneri elemicek bu sene devam eder dava uzar
    cas hakimi ayarlanmış

sonrasında yargıtay bozma kararı verebilir. başbakan bu yönde bir ayar çekebilir.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cas hakimi ayarlanmış

sonrasında yargıtay bozma kararı verebilir. başbakan bu yönde bir ayar çekebilir.
      Laf arasinda "ha bu arada yarin oglen kiyamet kopacak" demek gibi olmus koyu kisim. Nasil, kim ayarlanmis? Haberi nerede?

Yorum

• Lobi calismlarina devam ediyodur bu i..e fenerliler oyuzden durmak yok maillere devam
        2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İnsanlr nasil olurda bukadar adaletsizlige goz yumabilir.sonucta hersey ortada yaw.
          Akil sir erdiremiyorum.
          30 agustasa bieseye kalmadi insallah

Yorum

• Bugun salzburg feneri yensinmi arkadaslar
            Yoksa elemelere kadar gelsinler mi
            Sonucta cas casinca bu kulupler tazminat davasi acmazmi

Yorum

• ben fenevın bu turda eleneceğini düşünüyorum...
              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben fenevın bu turda eleneceğini düşünüyorum...
                Ben ayni seyi hizlandirilmis CAS karari ciktiginda one surmustum Aslinda yoneticisinden futbolcusuna tum camia biliyor suclu olduklarini. Tazminat risklerini goze alabileceklerini sanmiyorum. Dur bakalim ne olacak...

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben ayni seyi hizlandirilmis CAS karari ciktiginda one surmustum Aslinda yoneticisinden futbolcusuna tum camia biliyor suclu olduklarini. Tazminat risklerini goze alabileceklerini sanmiyorum. Dur bakalim ne olacak...
                  Aynen doğru.
                  Tüm şikebahçeliler, boğazlarına kadar pisliğe batmış olduklarını, yani suçlu olduklarını biliyorlar da, nasıl olursa olsun da bu cezadan kurtulalım psikolojisindeler.

Çünkü bunlarda insanlık, dürüstlük, ahlak, efendilik, hoşgörü, anlayış, rakibe saygı, rakibin emeğine saygı gibi çok önemli erdemleri bulamazsınız.

Şanlıurfa'da bir şikebahçelinin, Spor Bakanı eyyamcı Suat KILIÇ'a, bakanım bizi bu şike belasından kurtar demesi bu anlattıklarıma çok güzel ve somut bir örnektir.

CAS ve yargıtay sürecine şikecilerin kollayıcısı müdahil olmazsa, kupamızı UEFA veya FIFA yoluyla alırız.

Allah'a emanet olun, memleketimin güzel insanları.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben fenevın bu turda eleneceğini düşünüyorum...
                    Salzburg'a karsi elenmeleri cok büyük bir süpriz olur bence. Avusturya'da iyi takim yok.

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cas hakimi ayarlanmış

cas hakimi ayarlanmış ne demek?

cas da hakim yok bir defa... hakem var, cas hakemi...

ihtilaflı konularda (örnek olarak fener - UEFA)
                      fener cas da görev yapan hukukculardan birini kendi hakemi olarak seçer (ilk davada yanlış hatırlamıyorsam bir alman hukukcuyu hakem seçmişlerdi)

uefa cas da görev yapan hukukculardan birini kendi hakemi olarak seçer.

cas kurum olarak bir hukukcuyu hakem olarak seçer.

sonuç olarak 3 hakem olur. hakemler verileri inceler değerlendirir istişare yapar ve oylama ile karar verir. 2 oy alan karar geçerli olur. fenerin seçtiği hakem feneri savunacak diye bir şey yok. fener aleyhinede karar verebilir ki, bu durum cas da sürekli olur. fenerliler bu hakemi avukat gibi sanıyorlar ama değil.

300 küsür hukukcu arasında 3 hakem seçecekler. ve bunlarda eledeki verilere göre hüküm verecek. mutlak adalet mahşerde olur ama ben çok da adaletsiz bir karar çıkacağına inanmıyorum...
                      trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• İlk olarak buserkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugun salzburg feneri yensinmi arkadaslar
                        Yoksa elemelere kadar gelsinler mi
                        Sonucta cas casinca bu kulupler tazminat davasi acmazmi
                        Yemişim parayı tazminatı...

Elensin, üzülsün hırsızlar..

Onlar ağladıkça ben güleceğim...
                        En son Nihat Günay tarafından düzenlendi; 01.08.2013, 00:09.
                        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yemişim parayı tazminatı...

Elensin, üzülsün hırsızlar..

Onlar ağladıkça ben güleceğim...
                          Aynen
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Hacıosmanoğlu na bu aralar bi şeyler olmuş. Pek bi iktidara yakın. Du bakalım çıkar yakında kokusu.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Tek yapabilcegimiz sey beklemek ve mail atmak
                              Yoksa bu düzenbaz medyanin da yazdiklarina inanmayalim
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hacıosmanoğlu na bu aralar bi şeyler olmuş. Pek bi iktidara yakın. Du bakalım çıkar yakında kokusu.
                                Benim adayim degildi demek çok kolay olur artik kendisi Trabzonspor baskani ve bu kimlik ona herseyden önce Trabzonsporu konusup düsünmeye mecbur kiliyor
                                Ne yazik ki yapilanlar hiçbir mantiga sigmiyor herkese atar yap demiyorum ama dengen durusun olsun kiliçdaroglu ve bahçeliye cevap ver ama erdogana açiklamalarindan sonra cevap olarak imza töreninde bol bol öv
                                Durus dedigimiz birsey kalmamis dedirtiyor insana
                                Insallah dediklerini yaparda bizde kendisinden özür dileyelim
                                Önce Trabzonspor
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X