Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fb nin yerli futbolcuları takım küme düşse de gerekirse para almadanda oynayabileceklerini söylerken yeni transferleri Sezer Öztürk arkadaşlarının bu fikrine katılmadığını söyledi.Kaynak bugün ve milliyet gazetesi.

Fb liler;size kimse söylemedimi,gemiyi ilk fareler terkeder.

Yorum

• Hatırlanırsa etik kurulun şike iddiası olan maçların kasetlerini izleyeceği basında yer almıştı.

Tff disiplin soruşturması açısından (savcılık değil) sahada ne olup bittiğinin, maçın sonucunun etkilenip etkilenmediğinin önemi var mıdır?

Forum üyeleri bu konuda değerli görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fotospor da tam fb gastesiymiş..

bugün tahkim düşürmez sürmanşetiyle çıkmışlar..
        fbliler arasında fotospor bir numara şu aralar.
        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• bank asya takımıyla bizi bir tutmayın arkadaşlar... konusmaya bile gereke yok...

tavşan linyidli macında fenere başarısızklıklar....
          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim anlamadigim,
            Medya da bir tartisma yapiliyor, Fb kume dusurulsun diyen bile
            Trabzonspor kupayi hakketti demiyor, Trabzonspor ada verilmesin diyor.
            Peki bunu derken 3.siradaki Bursaspor a verilsin diyor mu? Hayir onuda diyemiyor,
            Bursa ya bahane bul, Antep e ver, Yok oda olmaz, kimse almasin...

neden, neden, neden, neden, neden, neden????????????

Bu kadar icine oturmus bu medya maymunlarina anadolu takimlari... Isin garibi bu ruhsuzlar Federasyon yoneticilerinde de var...
            Herkes işin gevezelik kısmını yapıyor çünkü. Kimse çıkıp ta cesaretle yahu Trabzonspor'un emekleri, dürüst mücadelesinin karşılığı bu mu olmalıydı, adamların hakkını kim verecek diyemiyor. Rakibi puan olarak geçememiş ama topladıkları puanları da şikeyle ve teşvikle alabilmiş.

Ahh Fener günahın çok büyük çok.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hatırlanırsa etik kurulun şike iddiası olan maçların kasetlerini izleyeceği basında yer almıştı.

Tff disiplin soruşturması açısından (savcılık değil) sahada ne olup bittiğinin, maçın sonucunun etkilenip etkilenmediğinin önemi var mıdır?

Forum üyeleri bu konuda değerli görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
              Eğer ortada maddi deliller olmasaydı(örn.;telefon ve ortam dinlemeleri,banka kayıtları,bir takım itiraflar...vb)sahadaki mücadeleye bakılıp karar verilecekti.

Oysa şimdi ortada bir sürü delil var.Bu deliller bakılıp kanaat oluşturmak zorunda etik kurul.

Ayrıca sahadaki mücadelenin temiz olması da yeterli değildir.Tarafların anlaşmış olmaları bu süreçte cezalandırmak için yeterlidir.Aralarındaki anlaşmaya şu veya bu nedenle hatta pişmanlık duymaları nedeniyle uymamış olamaları bile onları kurtaramaz.(teşebbüs hali).

Yorum

• Zeki Mazlum ile bizim yöneticilerin şike veya teşvik konusunda görüştüğüne dair savcıda belge yok..

Zeki Mazlum'un mecnun odyakmaz ile basına yansıyan görüşmesi doğru..Bunun dışında şikeyle ilgili başka bir görüşme savcıda yok..

Zeki Mazlum bu görüşmeyi, Fenerbahçe ile bir anlaşma yapılıp yapılmadığını öğrenmek için yaptığını söylüyor..

Bunlar Zeki Mazlum'un kendi ağzından verilmiş bilgilerdir.. Doğruluğu kendisinin ne kadar doğru söylediği ile orantıldır..
                En son mkmsas tarafından düzenlendi; 01.08.2011, 12:54.

Yorum

• bütün olaylar bizim lehimize, hukukende aklandık, rüzgar bizim tarafımızdan esiyor en çok korkulan adam nevzat şakardan bişey çıkmadı, bu saatten sonra şampiyonluk konuşulması gereken yerde bir tane angut yazar çizerin sözleriyle yine teşebbüs tartışmaları alevlenmiş, kendi kendimizi zorla düşüreceğiz

Yorum

• O zaman fikir cimnastiği yaparsak, ki ikili boş atışmalar yerine çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum, etik kurul "sahada şike yok, maçın sonucu etkilenmemiş" diyemeyecek.Dese de bir faydası olmayacak.

Yanılıyor muyum?
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Bir kısım medya baktı ki feybe'nin durumu kötü, başladı kimseye şampiyonluk verilmemeli gazını vermeye. Bunlar kafadan rahatsız. Şampiyonluk hakkımız
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hep aynı boş laflar hep aynı teraneler 'Trabzonsporun zerre kadar hakkında kanıt olsaydı yok çarşaf çarşaf haber yaparlardı' vs vs vs.. Ya arkadaş Trabzonun suçsuz olduğunu bizde biliyoruzda yine o çarşaf çarşaf haberler yapılıyor.Baransu denen Şam şeytanı Tvde karalama yaparken bir yöneticimizde Allah rızası için tv ye bağlansada bir cevap verse 1 ay geçti bir tane tvye bağlanan yönetici görmedim. İşin özü şu ,yönetim susumakla iddaları kabulleniyor vede kesinlikle bu yöntemle şampiyonluğu bu puştlar bi
                        ze vermezler. Adamlar bahane arıyor Trabzonu bitirmek için bizde ellerine koz veriyoruz.Bazı arkadaşlardada piskopatlık haline gelmiş bir fener düşmanlığı var kardeşim bizde nefret ediyoruz fenerden; ama bunu herşeyin üstünde tutmuyoruz ki sanki fener düşünce dünya gülüstanlık olacak. Yok neymiş fener düşsünde bizde gerekirse düşürsünler .Ne olcak o zaman çakal ertuğrulun şeftalisporla şampiyonluklarınımı seyredeceksiz. Fener düşerse 1 sene sonra birinci ligde yine şampiyonluğa oynar adamlarda o potansiyel var peki bizde ne var 200 milyon borç, gidecek yabancı oyuncular cabası. Kim kurtaracak bizi ?Espirilerine kendinden başka kimse gülmeyen Sadri bey mi? Yoksa boş boş konuşup biziş bu hale sokan cimri Nevzat bey mi ?
                        ?
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Neyse o kadar bekledim askere gitmeden önce kutlayım dedim şampiyonluğu ama olmadı . Bu mutluluğu yaşatmayanlara hakkımı helal etmeyeceğim. Bu başlıktaki nerdeyse tüm mesajları okudum. Saatten saate forumun havası değişse de eğlence kaynağımdı.. Kendinize iyi bakın

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neyse o kadar bekledim askere gitmeden önce kutlayım dedim şampiyonluğu ama olmadı . Bu mutluluğu yaşatmayanlara hakkımı helal etmeyeceğim. Bu başlıktaki nerdeyse tüm mesajları okudum. Saatten saate forumun havası değişse de eğlence kaynağımdı.. Kendinize iyi bakın
                            Hayırlı teskereler.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir kısım medya baktı ki feybe'nin durumu kötü, başladı kimseye şampiyonluk verilmemeli gazını vermeye. Bunlar kafadan rahatsız. Şampiyonluk hakkımız
                              Muhtemelen MAA'nin da ici gidiyordur bu duruma.. Sayet sampiyonlugu verirlerse kupayi bize verirken yuzundeki ifadeyi merak ediyorum..
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Anamızın ak sütü gibi helal bu şampiyonluğu A-L-A-C-A-Ğ-I-Z!
                                Aksini herkes aklından çıkarsın!
                                her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim