Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi
    Sanane kimin ne yaptığından kendi işine bak
    sende kendi isine bak kardesim!

Bana oruc kafani vurdu diye yazarsa bende ona o soruyu sorarim, cünkü oruclu iken kimseyi kirmamak lazim...

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu oflum61 i barındıran yöneticiler ne bekliyorsunuz
      Ya burasi forum, dediklerine bende katilmiyorum ama, herkes haddini asmadan konusabilir.
      twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• medya vurkaç taktiği yapıyor resmen trabzon teşebbüs etmiş ne yapmış belli değil kimle irtibata geçmiş belli değil.. belge nerde ortada belge melge yok tape yok ortada sanık yok adam iftira atarken gazetedende olsa az bi bahane üretir çamur atta izi kalsın trabzonun adı geçsin . karakter meselesi...

Yorum

• İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sende kendi isine bak kardesim!

Bana oruc kafani vurdu diye yazarsa bende ona o soruyu sorarim, cünkü oruclu iken kimseyi kirmamak lazim...
          Doğru söylüyorsun da..Neden hep şüphen var yönetimden.Yönetimi beğenmediğinden kaynaklı olabilir mi? Kesin şöyledir bile diyebiliyorsun...Bence böyle yapma.Doğrular çıkar ortaya yakında.Bekleyelim.
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Battal Jeraha tarafından gönderildi
            "oflum61 tarafından yazılan
            .......
            2. Ne yazdigimi biliyorum. Acik ve net söylüyorum. Trabzonlularda Türkiyede yasiyor!!!!! Ve sampiyonluga oynuyorsunda senin rakibin sike yapiyorda, sen bir tevik de yapmiyorsun e?? Inanilmasi coooook zor."

bir Trabzonspor taraftarı bu satırı yazamaz arkadaş. bu satırda ne demek istiyorsun bir izah et lütfen.
            Valla usta aynen.. Evet biz 'tevik' yapmadik inanmasi inan hiiiiic zor degil.. Bana biraz fazla tarafsiz geldi cumleleri.. La havle..
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bu konuyu kapatalim arkadaslar... konu yanlis tarafa gidiyor...

Yorum

• Yazmayayım dedim ama kendimi tutamadım artık.
                Adamın birisi kafasına göre olumsuz bir yorum yapmış.Yeni bir duyum falan yazmamışl,bomba bir haber yazmamış.
                Bukadar çok mu değer verdiğiniz bu yoruma ve kaç sayfadır cevap veriyorsunuz bu adama ?
                Okuyun geçin , mantıksız ve saçma geliyorsa ciddiye almayın.Ben öyle yaptım,ciddiye almadım ama sürekli alıntılar yapıp cevap verildiğini görünce sinirlerim bozuldu.

Yorum

• Benim anlamadigim,
                  Medya da bir tartisma yapiliyor, Fb kume dusurulsun diyen bile
                  Trabzonspor kupayi hakketti demiyor, Trabzonspor ada verilmesin diyor.
                  Peki bunu derken 3.siradaki Bursaspor a verilsin diyor mu? Hayir onuda diyemiyor,
                  Bursa ya bahane bul, Antep e ver, Yok oda olmaz, kimse almasin...

neden, neden, neden, neden, neden, neden????????????

Bu kadar icine oturmus bu medya maymunlarina anadolu takimlari... Isin garibi bu ruhsuzlar Federasyon yoneticilerindede var...
                  Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                  Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                  Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• zerre tanesi kadar bir beyin parçası taşıyan insanlar şunu çok iyi anlayabilirlerki şayet bizim aleyhimizde de zerre tanesi kadar bir delil kırıntısı olsa şu anda en azından nevzat şakar ve zeki mazlum içerde olurdu...
                    şimdi yok tutuksuz yargılanıyorlar diye muhalefet yapacak kötü haber tellallerine sesleniyorum...
                    bjk hocası sadece telefonda seni bjk a almayı düşünüyoruz dediği için içerde iken hatta suçunu kimsenin bilmediği bjk tesis koruma müdürü içerde iken sizce bizimkilerin bi açığı olsa dışarda olurmuydular...

olmadı düşürümediniz şu takımı ki rahat edesiniz adamların yarısı içerden sizin kadar olumsuz düşünmüyorlar...

sizin sözüne riayet ettiğiniz erman , ziya, vb. adamlar hiçbir zaman ist. takımlarınnın kötülüğünü istemez o yüzden suyu bulandırıyo...

baransu dediğiniz kişi ise herhangi bir tv kanalından bir açık oturum programı kapmak için her türlü sansasyonda en önde konuşanlardandır... futbolla alakalı tek bilgisi 11 kişe ile oynandığıdır... elindede hiçbirşey yoktur...

Yorum

• Bizim hakkımızda en ufak birşey olsa canımıza okurlardı bizden biri kesin içerde olurdu diyenleri de anlamıyorum.Sanki çocuk oyuncağı bu.İçeri atacak delilleri varsa atarlar yoksa atmazlar.Ellerinde birşey varsa da bunun tutuklamaya yeterliliğine bakarlar.

Yorum

• Bu başlık can sıktı.Ha gayret düşürmeye...
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak iso61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zerre tanesi kadar bir beyin parçası taşıyan insanlar şunu çok iyi anlayabilirlerki şayet bizim aleyhimizde de zerre tanesi kadar bir delil kırıntısı olsa şu anda en azından nevzat şakar ve zeki mazlum içerde olurdu...
                          şimdi yok tutuksuz yargılanıyorlar diye muhalefet yapacak kötü haber tellallerine sesleniyorum...
                          bjk hocası sadece telefonda seni bjk a almayı düşünüyoruz dediği için içerde iken hatta suçunu kimsenin bilmediği bjk tesis koruma müdürü içerde iken sizce bizimkilerin bi açığı olsa dışarda olurmuydular...

olmadı düşürümediniz şu takımı ki rahat edesiniz adamların yarısı içerden sizin kadar olumsuz düşünmüyorlar...

sizin sözüne riayet ettiğiniz erman , ziya, vb. adamlar hiçbir zaman ist. takımlarınnın kötülüğünü istemez o yüzden suyu bulandırıyo...

baransu dediğiniz kişi ise herhangi bir tv kanalından bir açık oturum programı kapmak için her türlü sansasyonda en önde konuşanlardandır... futbolla alakalı tek bilgisi 11 kişe ile oynandığıdır... elindede hiçbirşey yoktur...
                          Bjk koruma muduru nu cantacilik yaptigi icin aldiklarini biliyorum ben...
                          Tayfur ile Adali yi basin a yansitilmayan seylerden aldilar, ve bunu aciklamamalarinin sebebide bu olayla ilgili disardaki baska birinin daha pesindeler. bu bir tahmin sadece...

Yorum

• fotospor da tam fb gastesiymiş..

bugün tahkim düşürmez sürmanşetiyle çıkmışlar..

Yorum

• Trabzonspor hakkinda konusulan hersey bostur bu saatten sonra,
                              Metris in tabelasina bakalim, skor a bakalim yani..
                              orda olanlarin taraftarlari dusunsun takmayin kafaniza..

Yorum

• Trabzonspor yönetimine karşı düşmanlığını . kulübünün üzerinde tutanlar var yarın takım amatöre düşürülse sırf yönetime kıcıklık sevinecek moda girmiş taraftarlar var. puslu havalarda ortada gezinenler var ya geçmişlerinden vardır bi çıkarları yada taraftarlıkları fanatik derecede kişisel hayranlığa dönüşmüştür yada siyaset vardır bir ucunda ....

burda ispat edilmiş hiç bir görüşe karşı çıkılmaz gereği bile yapılsın denir... sırf karalayalım diye delilsiz mesnetsiz hukuk dışı art niyetli kişilerede buyrun diyemeyiz...

bu yılların psikolojisidir hakkı yıllarca yenilmiş ceza sahasında futbolcusu resmen dövülmüş ama penaltısı verilmemiş bu neticelerle şampiyonluğu çalınmış bir kulübün taraftarıyız...

tamamen güvensizlik. medyasına tüm karar alıcılarına güvenemiyoruz . kurunun yanında yaşta yansın bi yerlerden adını geçirelimde bu takımıda riske atalım mantığı can sıkıyor karar alıcılarında bu pervasızlara karşı nefsi değilde adli hukuki disiplin yönünden karar alacağına dair derin şüphelerimiz var içimizde ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim