Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayrola ya; maa savcılığı mesken tuttu. ikide bir savcının yanına gidip ağız mı arıyor acaba? Şimdi de Uefa yetkilisini savcıya götürmüş.Kendi gidemezmiş gibi.. Elinden gelse savcının odasına dinleme cihazı da koyacak, çok merak ediyor gelen giden ne konuşuyor diye.Baksanıza gs açıklama yaptı diye hain ilan etti.Ona göre savcıya itiraf eden de hain..

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cavcav denen tarihi kalıntının neden ağladığıda ortaya çıktı..

Kendi futbolcularıda soruşturmaya dahil bir pisliğinin çıkacağından korkuyor..

Ülke futbolu diye demegoji yapıyor başkanı olduğu kulübün misyonu nedir acaba..
      Bence yağlı müşterilerini kaybedecek ondan korkuyor.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi
        kendimizde bişey aradığım yok ama anlayamamışsın köpürüyorsun burda. git bi sağlık muayenesinden geç.
        Baskanın , Nevzat Sakarın acıklamalarını okumadınızmı, Kim ne yapmıs ozaman. Elinizde belge yok kayıt yok kuyut yok insanları ve camiayı supheli durumuna dusunruyorsunuz. Camur at izi kalsın mantıgı. Ya artniyetlisiniz yada Fener basının attığı oltaya gelecek kadar saf

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi
          elinden gelen tehdit etmek öyle mi? cidden rahatsızmışsın demek.
          amerika yi yeniden kesfetmeye gerek yok..3680 sayfadir insanlar bunlari binlerce kez konustu tartisti..herkes bikti artik..bu sekilde düsünürsen yazdiklarinin antipati uyandirdigini anlaman zor olmaz..

ceza versinlerde gerekirse bizede versinler umrumda degil artik..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Baskanın , Nevzat Sakarın acıklamalarını okumadınızmı, Kim ne yapmıs ozaman. Elinizde belge yok kayıt yok kuyut yok insanları ve camiayı supheli durumuna dusunruyorsunuz. Camur at izi kalsın mantıgı. Ya artniyetlisiniz yada Fener basının attığı oltaya gelecek kadar saf
            yahu bak tekrar yazıyorum. ya anlama sorununuz var ya da bu kadar art niyetli olunamaz cidden. "savcı" diyorum. eğer kuşkusu varsa müfettişe kuşkusu olduğunu söyler diyorum. bu kadar. burda bizim temiz olup olmadığımızın önemi yok. savcı ne derse o. işimiz ona kalmış yani.

üstelik de defalarca dile getirdim, ben de inanmıyorum hiçbir şey yaptığımıza falan diye ama yeteri kadar yazamamışım demek.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              amerika yi yeniden kesfetmeye gerek yok..3680 sayfadir insanlar bunlari binlerce kez konustu tartisti..herkes bikti artik..bu sekilde düsünürsen yazdiklarinin antipati uyandirdigini anlaman zor olmaz..

ceza versinlerde gerekirse bizede versinler umrumda degil artik..

evet 3680 sayfadır pierre cornu'n savcıyla görüşmesini konuşuyor millet. hala olayı "biz yaptık mı acaba" ya getiriyorsunuz. böyle bir şeyden bahsetmiyorum. inanmadığımı ben de dile getirdim. yazdığım şey SADECE bugünkü savcı müfettiş görüşmesiyle alakalı.

Yorum

• Hala Belgeden bahsediyorlar neyin belgesiya adam Federasyon Başkanını Fenerasyon Başkanına çevirip emirler yağdırmış Daha ne belgesi,
                Neden Bizim Yöneticiler Liglerin başlamaması için dava açıp Yürütmeyi durdurmak için Müracatlarda Bulunmuyorlar hala merak ediyorum.

http://www.taraf.com.tr/haber/iki-bu...karsi.htmİKİ BÜYÜK ÜÇ BÜYÜKLERE KARŞI - KEREM ALTAN - Istanbul - 22.08.2011

Geçtiğimiz yıl mart ayında Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu arasında yaşanan demeç savaşlarının perde arkası futbol dünyasındaki cepheleşmeyi gözler önüne seriyor

Geçtiğimiz sezon mart ayında futbolda gerilim artmış, Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray Kulüpleri’nden ard arda Türkiye Futbol Federasyonu’nu ve Fenerbahçe’yi (bu arada daha önce okuduklarımızdan ve birazdan okuyacaklarınızdan anlıyoruz ki ikisi arasında pek bir fark yokmuş) hedef alan açıklamalar gelmişti. Tam da o günlerde, üç büyük kulüpten gelen bu tepkiler karşısında TFF’nin ve Fenerbahçe’nin nasıl bir yol izleyeceği ve yapılacak ortak açıklamanın perde arkası, savcılığın yürüttüğü şike operasyonu kapsamında telefon kayıtlarında ortaya çıktı.

8 martta Trabzonspor resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamada, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın tarafsızlığını kaybettiğini iddia ederek Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan derhal istifa etmesi gerektiğini söylüyor...

Aynı gün Beşiktaş da yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu’na yüklenerek, Trabzonspor’un açıklamasına yüzde yüz destek veriyor ve Fenerbahçe’nin lehine yapılan hatalardan bahsediyor...

Tam ortalık birbirine girmişken Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Işın Çelebi ‘Milliyet Yılın Sporcusu 2010’ ödül töreninde basına bir açıklama yapıp, “Masa başında sonuçları tayin etmekle Türkiye’ye yazık ediyorlar” diyor...

Bu açıklamalardan sonra Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener arasında geçen konuşmalar ve üç büyük kulüpten gelen bu “isyan” karşısında nasıl bir ortak tavır alınacağı polis kayıtlarında işte şöyle yer alıyor...

08 mart 2011 saat 18:38 Aziz Yıldırım ve Mahmut Özgener arasında geçen telefon görüşmesi;

A.Y: Göksel (Göksel Gümüşdağ) ile beraber oturduk bütün kulüp başkanlarını aradım. Perşembe günü ikide şey yapıyoruz onun için telefonlar ediyorduk onun için konuşmadım sana.. Geliyorlar geliyorlar hepsi geliyor...

M.Ö: Tüp kafanın (Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören) yaptığını görüyor musun açıklamayı...

A.Y: Kulüplere yazı gönderdik, Adnan’ı (Adnan Polat) aradım bulamadım... Gelsin gelsin de hepsine bir geçireyim de akılları başına gelsin...

M.Ö: Aynen öyle..

A.Y: Kulüpler birliği başkanı ayağı sesim çıkmıyor bütün finalleri verdim siz hangi federasyon zamanında şampiyon oldunuz diyeceğim... Bursa çıktı dedi... Fenerbahçe şike yapacak dedi yaptım mı son maç, sen Trabzon başkanısın senden en ufak bir isteğimiz oldu mu...

M.Ö: Trabzon’un yaptığı da hiç olmadı başkanım bugün ya...

A.Y: Salak tamam mı, açıklamayı yapıyor diyor ki Beşiktaş-Trabzon maçını Beşiktaş beraberliğe bağlamışız... Gerizekâlı bunlar ya ama bunlara bir haddini bildirmem lazım..

M.Ö: Ben de yarın bir açıklama yapmayı düşünüyorum başkanım...

A.Y: Sen yarın değil de öbür gün yap acele etme...

09 mart 2011 saat 08:42 (Üç büyük kulübün açıklamalarından bir gün sonra) Mahmut Özgener ve Ahmet isimli şahıs arasındaki telefon görüşmesi;

Ahmet: He iyi süper, şey şimdi tabloyu toparlamaya çalışıyorum da ondan sonra yani birkaç tane şeyim olacak altını çizmek istediğim konu uyarı özellikle yani şu süreçte sen de ondan sonra Levent de özellikle Lütfü de mümkün olduğu kadar şeyden uzak durun bu Aziz’den.

Haberin devamını okumak için tıklayın.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Sayin CAVCAV!

Zamaninda Trabzonspor Birinci lige cikmasin diye, takimi sahaya sürmeyip hükmen yenilmeyi göze aldigini anlatsana beyefendi...
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Böcek kardeşim, yazdıklarım şahsına özel değil.
                    Artık kabak tadı verdi bu mevzu, kırmak istemem kimseyi...
                    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence yağlı müşterilerini kaybedecek ondan korkuyor.
                      Evet onuda düşünüyordur ama üzülmesin o satmaya niyetlensin alıcısı bulunur..
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Arkadaşlar,
                        Bakıyorum da bazı arkadaşlar Trabzonsporun bu işlere karışabileceğini düşünüyorlar hala...
                        Öncelikle şunu belirteyim Azizin yaptığı 100 teşvik veya şike olayının yanında bizimkilerin yaptığı 1 olay olsaydı bırakın Sadri Şener' i Trabzon maçlarına gitmiş olan taraftarına kadar herkesi içeri alırlardı. Sadri başkanın yurt dışı çıkış yasağı Tayyibin Trabzondaki mitingi ile alakalı...
                        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böcek kardeşim, yazdıklarım şahsına özel değil.
                          Artık kabak tadı verdi bu mevzu, kırmak istemem kimseyi...
                          tamam kardeşim ama bak dediğimin başka yöne çekilmesine içerledim bende. bahsettiğim konunun örneği: senin şimdi okulda çıkan kavgayla hiçbir ilgin olmasın, bunun önemi yok. müdür senden saçmasapan bir şekilde kuşku duyar ve atar seni de okuldan. örnek bu

Yorum

• şu uefa'nın yolladığı müfettiş Pierre Cornu ile savcının görüştüğüne dair bilgi geldi mi?
                            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu uefa'nın yolladığı müfettiş Pierre Cornu ile savcının görüştüğüne dair bilgi geldi mi?
                              şu an görüşüyorlar..

son dakika..

Yorum

• 1972 de Ilhan Cavcav birinci lige cikmamasi icin Genclerbirligi hükmen maglup olmayi göze alip, Kayserispor Birinci lige cikardi. Trabzonspor 4-0 kazansa Birinci lige cikacakti!

4:40 dan sonra dinleyin. http://www.youtube.com/watch?v=Dg0HE...ailpage#t=408s
                                En son izzet tarafından düzenlendi; 22.08.2011, 15:59.
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim