Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben ihtimal vermiyorum ama olası bir ters kararda bizim yönetim artık orada duramaz.
    İlk taşı ben atarım.
    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Yanlis bir karar beklemiyorum, hakkimiz verilecektir. Ama eger haksiz bir karar cikarsa, Turk futboluyla alakami keserim.

Yorum

• bizi bilgirendirecek kimse yokmu ?
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkez sağ ve sihhattemi ?
          kafayı yemek üzereyim abi
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mahkeme için ifadeyi bulundukları ilde vermiş oldular. Yarın duruşmaya gitmelerine gerek kalmadı.

Yorum

• Önceliğimiz Trabzonspor ve 2011 yılı şampiyonluğumuz olmalı

İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu saatten sonra şampiyonluk gelmiş gelmemiş çok önemli değil zaten kamuoyu gerçek şampiyonu biliyor önemli olan Fb'nin ve diğer takımların küme düşmesi böylelikle Türk futbolu temizlenir ve gelecek yıllara daha umutla bakabiliriz.
              Neden ki Fatih?

Biz Trabzonspor taraftarıyız. GS veya fenevliler gibi, GS olmazsa ligin tadı yok, fenev olmaz ise ligin tadı yok dediğimiz de yok. Bizim önceliğimiz herhangi bir takım ile rekabet ederek takımımızı yüceltmek değil ki. Bizi "öncelikli olarak" ilgilendirmiyor kim düşer düşmez (fenev ve şike yapanlar elbette düşmeli yanlış anlaşılmasın).

Beni ilgilendiren şeyler önem sırasına göre

1-Trabzonspor ve bu seneki şampiyonluğumuz. Bu herşeyden önemli. Çünkü alınteri diyorlar ya, o alınterini şikesiz olarak biz akıttık. Bu sene şampiyonluk hakkımız verilmeli. Gönüllerde zaten şampiyonuz eyvallah ama resmi şampiyonluk en çok hak ettiğimiz ve ihtiyacımız olan şey. Maddi manevi zararımız büyük şikeci fenev yüzünden.

2-Şike yapanlar cezalarını çeksin.

Diyeceksiniz ki, bir kupayı şike ve ahlaktan öncelikli mi görüyorsun. Hayır. Ahlakı daha öncelikli gördüğüm için, "ahlaklı olarak kazandığımız kupa bize verilmeli ve zararlarımız karşılanmalı"

O yüzden Ya Kupa Ya Küme diyoruz.

Suçumuz yok ise şampiyonluk kupamız verilsin.
              Var ise biz de küme düşelim.

Fenev mi? Onların küme düşürülmemesi "ahlaksızlık" zaten. Bunda tartışılacak birşey yok.
              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Şu ana kadar gelen bilgilerden benim tahminim yine arada-derede bir karar çıkacağı yönünde. Etik kurul, "şike yok diyemem ama emin değilim" diyerek şikecileri direkt düşürmeyi en azından erteletecek bir çıkış yolu sunmaya çalışmış TFF'ye. Şikeciler bunu yanlış olarak "aklanma" gibi algılıyor ama yarın çıkacak sonucn kimseyi memnun etmemesi sağlanacak gibi; mesela atıyorum şikeciler şimdilik düşmez, ama tedbir için şampiyonluk dondurulur ve Avrupa'ya gönderilmez. Bu durumda şikeciler düşmediği için biz, şampiyonluk dondurulduğu ve Avrupa'ya gidemediği için şikeciler köpürür; bu tabloda TFF tarafsız gibi gözükmüş olur. UEFA nezdinde de şikeye adı karışanlar tedbir konularak göndermediğinden dolayı TFF tepki çekmez.

Bunlar tamamen senaryo sonuçta, ama benim tahminim TFF'nin kimseyi memnun etmeme stratejisi uygulayacağı yönünde
                En son hatipoglu tarafından düzenlendi; 14.08.2011, 13:56.
                hatipoglu

Yorum

• Sampiyonlugu bize verecekler ve feneri eksi puanla baslatacaklar gibi geliyor bana.
                  Ve bizim Yönetimde hicbirsey yapmayacakdir.
                  Öyle olacak gibi geliyor bana malesef.
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bi hesap yapsak;
                    fenere -30 verseler, ligdede normaldede 70 puan alsalar..
                    yok yok..
                    eksiyle başlasalar bile sene sonunda yine ligde kalır bu şrfszler...
                    Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bi hesap yapsak;
                      fenere -30 verseler, ligdede normaldede 70 puan alsalar..
                      yok yok..
                      eksiyle başlasalar bile sene sonunda yine ligde kalır bu şrfszler...
                      Fener ligde kalırsa,70 puan toplaması için tekrar şike yapması gerekir
                      Ama küme düşürüleceği için pek dert etmeye gerek yok

Yorum

• Allah tez zamanda şikecilerin cezasını versin inşallah
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• ben yarınki gazete haberlerinden çok ümitliyim,çünkü sıra bizde
                          "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                          O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Oyalama oyalama

İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu ana kadar gelen bilgilerden benim tahminim yine arada-derede bir karar çıkacağı yönünde. Etik kurul, "şike yok diyemem ama emin değilim" diyerek şikecileri direkt düşürmeyi en azından erteletecek bir çıkış yolu sunmaya çalışmış TFF'ye. Şikeciler bunu yanlış olarak "aklanma" gibi algılıyor ama yarın çıkacak sonucn kimseyi memnun etmemesi sağlanacak gibi; mesela atıyorum şikeciler şimdilik düşmez, ama tedbir için şampiyonluk dondurulur ve Avrupa'ya gönderilmez. Bu durumda şikeciler düşmediği için biz, şampiyonluk dondurulduğu ve Avrupa'ya gidemediği için şikeciler köpürür; bu tabloda TFF tarafsız gibi gözükmüş olur. UEFA nezdinde de şikeye adı karışanlar tedbir konularak göndermediğinden dolayı TFF tepki çekmez.

Bunlar tamamen senaryo sonuçta, ama benim tahminim TFF'nin kimseyi memnun etmeme stratejisi uygulayacağı yönünde
                            Amaçları KESİNLİKLE bu. Tek endişeleri, böyle yaptıklarında UEFA dan gelebilecek cezalar konusunda net bilgileri yok o yüzden korkuyorlar. Yoksa elbette "kol kırılır yen içinde kalır" derdindeler. Örtbas etmek istiyorlar.

Maalesef bunun en büyük zararı maddi/manevi Trabzonspor a oluyor. Suçumuz olmadığı halde, fenev in pisliklerinden ve onları kurtarma çabalarından en çok biz zarar görüyoruz.

Bizim zarar görmemiz fenerasyonun umrunda değil de, UEFA kanalıyla başka takımlar ve milli takım zarar görür mü? Ne kadar görür? kısımlarını bilemedikleri için fenev i de aklamaya cesaret edemiyorlar.

Oyalayıp topu taca atacaklar.

Ama yüce Allah a hergün dua ediyorum. Bu oyunlarını yine ayaklarına dola Allah ım. Denizli, Trabzon, şike rezilliklerinden sonra hala uslanmayan bu fenevlileri "tövbe edip, suçlarını kabul edip ceza çekene kadar" daha da beter yap Allah ım.
                            En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 14.08.2011, 14:06.
                            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim