Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıklama müthiş ve yerinde inceldiği yerden kopsun demişler kaleme alanları tebrik ediyorum...

Gizleyecek utanılacak bir leke yok şanlı tarihimizde hodri meydan demişler ..
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Beyler Trabzonspor haklı
      DRAGO GABRIC

Yorum

• Nihat özdemir açıklama yapsanaaaa yapsaannnaa yapsanaaaaaaa
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu azizin avukatı abardı. sürekli tehdit sürekli tehdit.
          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• sonunda beklediğim ve beni rahatlatan açıklama geldi.

şimdi saat 16:00 daki toplantıyı bekleyeceğiz artık..

Yorum

• yahu bunlar geçen sene de yaptılar, son maça kadar herkesi satın aldılar bizim dışımızda..hatta kasımpaşa maçı için 50 liralık biletleri komple fb kulübü alıp taraftarlarına dağıtmıştı.Yani kasımpaşa kulübüne 10 liralık maç bileti için 50 lira ödemişlerdi.Bu olay büyütülmedi çünkü Şekip ve Yunus vardı hukukçuları..Ohh oldu ohhhh..Yaptıkları yanlarına kalmadı. Geçen sene 2 dk şampiyonluk kutladılar şeytan ayaklarını dolaştırdı bu sene de 2 ay..

Yorum

• Yönetim açıklama yapma diye başlık açmıştım ama böyle açıklamaya can Kurban.

Güzel ve tam zamanında bir açıklama oldu.
                Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• fb den isim vermeden Şampiyon olan takım olarak bahsetmesi güzel olmuş

Yorum

• Tam zamanında geldi açıklama, bizi de bu olayın içine çekmeye çalışıyorlar. Böyle bir ortamda, göz dağı vermek oldukça önemliydi.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• açıklamayı destekliyorum.

Yorum

• Su azizin avukati de sinirden patliyor bi susturun su erifi yaw delli olmak bisey degil , nasil bir avukat bu kafasindan ne geciyorsa soyluyor mal gibi

Yorum

• Bence Aziz'in işi bitmiş. Avukat tamamen acındırma olayına girdi. Ayrıca gayet geri kafalı bir avukat.
                          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• açıklama tek kelimeyle mükemmel...Yazıyı yazanlar "koyduk mu" diyorlardır şimdi içlerinde...Yanlış anlaşılmasın yazıyı siteye "koyduk mu" anlamında...

Bugün ligler ertelenir,süper kupa iptal, beşiktaş ve fenerin avrupası bloke edilir..

Şampiyonluğumuz da en geç 1 ay içinde verilir...

Gerisi tırş...Şampiyonlar Ligi de olur inşallah diyorum ben...Süreç meselesi...
                            En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 19.07.2011, 14:44.
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Forum bir tek bende böyle değil di mi?
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• febeyi dusureceklerine inanmiyordum ama febenin son aciklamasindan sonra artik eminim..febe gidici..baksaniza
                                adamlar ekonomi biter,yapmayin agalar diye yalvarmaya basladilar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim