Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şike olduğu kanati oluştu değil zaten eminler şike yapıldığından. Ama vakit kısaydı ne karar vereceklerini bilemediler. Şimdi zaman uzadı istedikleri gibi sulandırma, acındırma, demogoji ve her türlü utanmazlığı yapma süresi edindiler. Bak göreceksin bu işi kurumlara mal edemeyiz diyecekler ve her hangi bir uygulama yapmayacaklar. Adli boyut bizi ilgilendirmez diyecekler. Bizim için kurumlar önemli diyecekler. Ve bunu utanmadan söyleyecekler. Sanki kişilerin eylemlerinden kurum beleş şampiyonluk elde etmedi gibi davranacaklar. Ömrümüz olursa göreceğiz. Dilerim ki ben yanılır sen haklı çıkarsın.
    Afedersiniz ama fenerbahçe eşşekler gibi düşecek.
    TRABZONSPOR
    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Kupamızı verin darlatmayın bizi...................

Yorum

• Trabzonluyum, Trabzon'da yaşıyorum Trabzonsporluyum Doğuştan..

Yorum

• Su anda turk futbol mahkemede tekrari var cnn turk te
          Ercan saatci baglandi simdi hahaha sonunda cikti meydana
          Hungur hungur agladim dedi
          Hemende trabzona bisey atti serefsiz erif neden aziz iceride neden sadri tutuklanmadi felan
          Inanilir gibi degil...
          En son Altan 61 tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 03:37.

Yorum

• simdide kavga ediyorler
            hepsi feneri savunuyor ala...ben boyle milletin....

Yorum

• fenerliler ertelenmeden sonra tamamen yusuf yusuf olmus, duseceklerini en sonunda kavramayi basarabilenler cikmis. Darisi digerlerinin de basina...

Yorum

• Ordu luyum... Almanyada yasiyorum... ama...
                ÖLÜMÜNE TRABZONSPORLUYUM....!!!!!!!!!!
                Kimse bana laf etmesin simdi... yok ordulusun neden Trabzonspor , kökün bilmem ne anlamam dinlemem ... memleketim ordu evet...
                ama takimim TRABZOMNSPOR...
                Ailemin iki tarafida ORDU... ama TRABZONSPOR ve orduspor oynadigi macta bile TRABZONSPORLUYUM.... dedim ya... ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR....!!!!!!!
                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ordu luyum... Almanyada yasiyorum... ama...
                  ÖLÜMÜNE TRABZONSPORLUYUM....!!!!!!!!!!
                  Kimse bana laf etmesin simdi... yok ordulusun neden Trabzonspor , kökün bilmem ne anlamam dinlemem ... memleketim ordu evet...
                  ama takimim TRABZOMNSPOR...
                  Ailemin iki tarafida ORDU... ama TRABZONSPOR ve orduspor oynadigi macta bile TRABZONSPORLUYUM.... dedim ya... ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR....!!!!!!!
                  Kim ne diyor takip edemedim abi bosver asil Ordulu, Giresunlu olup Trabzonsporlu olmayan ya da aklinin, gonlunun bir kosesinde TS olmayanlara sormak lazim (sadece Ordusporu tutan varsa onlar haric tabi) Trabzonspor Anadolu'dan once Karadeniz'in gururudur.. Trabzonlu olmayip TS'lu olanlar da TS'un en buyuk zenginligidir, bu bir gercek.. Benim de baba tarafim Elazigli (rahmetli babam Besiktasliydi ama TS'u da severdi, maca gitmisligimiz var) ama dogdugum Istanbul'da ta ufakken sokaklarda maclar yaparken ustumden hicbir zaman TS formasini cikarmadim ve su anda oldukca Fanatigiz cok sukur
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• ercan saatçi hüngür hüngür ağlamış
                    yazık laa kıyamam neden ağlamış ki
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• Alex: Trabzon’a baksınlar

F.BAHÇE Kaptanı Alex’e kimse ‘şike’ diyemez! Çünkü o bu konuya ihtimal bile vermeyenlerden.. Genel olarak takımdaki konu da bu esasında. Fakat kaptanın bakış açısı biraz daha farklı.. Attığı 28 gol- 14 asist sonrası kazanılan şampiyonluğun ardından “Kariyerimde bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum” diyen Alex, arkadaşlarıyla yaptığı değerlendirmede şunları söylüyor:

“GEÇEN sezon maçları kazanırken nasıl zorlandık. Baksınlar, Trabzon maçlarını daha rahat kazandı. Bunun altında bir şey aramıyorum çünkü maçlarda her zaman detaylar ön plana çıkar. Biz 8-0, 9-0 kazanmış olsak suçlanırız da nasıl bir futbol ve nasıl bir mücadeleyle oynadığımız göründü.

HOŞTTTT KÖPEKKKKK....

Yorum

• Bişe değil bizi direk uefa'ya gitmekten alı koydu şerefsizler.

Uefa bugün açıklama yapmış şike fenev şike yaptığı için düşürülürse yerine kimse gitmeyecek. aynı şey 8jk içinde geçerli.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Alex: Trabzon’a baksınlar

bizler bakarız kem göze gerek yok

bakalım ona kim bakacak

hala çıkıp birşeyler söyleyebeiliyorlar ya
                          BMN KOCAELİ

Yorum

• Hay sizin Trabzon kadar basiniza tas dussun rezil kopekler.. O 28 gol 12 asisti meger sen yapmamissin it Alex.. Bunu kabullenmekte zorlaninca boyle oluyor sanirim..
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• BİZE HER YER TRABZON.Trabzonspor Trabzona sığmayacak kadar çok ama çok devasa bir kulüptür.Çorumluyum, kendimden sorumluyum ama Trabzonsporun sevdalısıyım.O benim canım.Onsuz ne yaparız bilmiyorum.En çok kızdığım soru elin 3 eziği gelip bana sen Çorumlusun niye Trabzonsporu tutuyorsun diye soruyorlar.Bire ezik diyorum sen İstanbullumusun ki 3 eziği tutuyorsun.
                              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Alex i oldum olası beğenmezdim şimdi iyice nefret ediyorum bu uzaylıdan.
                                Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim