İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Su anda turk futbol mahkemede tekrari var cnn turk te
Ercan saatci baglandi simdi hahaha sonunda cikti meydana
Hungur hungur agladim dedi
Hemende trabzona bisey atti serefsiz erif neden aziz iceride neden sadri tutuklanmadi felan
Inanilir gibi degil...En son Altan 61 tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 03:37.
Yorum
-
Ordu luyum... Almanyada yasiyorum... ama...
ÖLÜMÜNE TRABZONSPORLUYUM....!!!!!!!!!!
Kimse bana laf etmesin simdi... yok ordulusun neden Trabzonspor , kökün bilmem ne anlamam dinlemem ... memleketim ordu evet...
ama takimim TRABZOMNSPOR...
Ailemin iki tarafida ORDU... ama TRABZONSPOR ve orduspor oynadigi macta bile TRABZONSPORLUYUM.... dedim ya... ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR....!!!!!!!İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
Kim ne diyor takip edemedim abi bosver asil Ordulu, Giresunlu olup Trabzonsporlu olmayan ya da aklinin, gonlunun bir kosesinde TS olmayanlara sormak lazim (sadece Ordusporu tutan varsa onlar haric tabi) Trabzonspor Anadolu'dan once Karadeniz'in gururudur.. Trabzonlu olmayip TS'lu olanlar da TS'un en buyuk zenginligidir, bu bir gercek.. Benim de baba tarafim Elazigli (rahmetli babam Besiktasliydi ama TS'u da severdi, maca gitmisligimiz var) ama dogdugum Istanbul'da ta ufakken sokaklarda maclar yaparken ustumden hicbir zaman TS formasini cikarmadim ve su anda oldukca Fanatigiz cok sukurİlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrdu luyum... Almanyada yasiyorum... ama...
ÖLÜMÜNE TRABZONSPORLUYUM....!!!!!!!!!!
Kimse bana laf etmesin simdi... yok ordulusun neden Trabzonspor , kökün bilmem ne anlamam dinlemem ... memleketim ordu evet...
ama takimim TRABZOMNSPOR...
Ailemin iki tarafida ORDU... ama TRABZONSPOR ve orduspor oynadigi macta bile TRABZONSPORLUYUM.... dedim ya... ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR....!!!!!!!
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Alex: Trabzon’a baksınlar
F.BAHÇE Kaptanı Alex’e kimse ‘şike’ diyemez! Çünkü o bu konuya ihtimal bile vermeyenlerden.. Genel olarak takımdaki konu da bu esasında. Fakat kaptanın bakış açısı biraz daha farklı.. Attığı 28 gol- 14 asist sonrası kazanılan şampiyonluğun ardından “Kariyerimde bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum” diyen Alex, arkadaşlarıyla yaptığı değerlendirmede şunları söylüyor:
“GEÇEN sezon maçları kazanırken nasıl zorlandık. Baksınlar, Trabzon maçlarını daha rahat kazandı. Bunun altında bir şey aramıyorum çünkü maçlarda her zaman detaylar ön plana çıkar. Biz 8-0, 9-0 kazanmış olsak suçlanırız da nasıl bir futbol ve nasıl bir mücadeleyle oynadığımız göründü.
HOŞTTTT KÖPEKKKKK....
Yorum
-
Bişe değil bizi direk uefa'ya gitmekten alı koydu şerefsizler.
Uefa bugün açıklama yapmış şike fenev şike yaptığı için düşürülürse yerine kimse gitmeyecek. aynı şey 8jk içinde geçerli."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Hay sizin Trabzon kadar basiniza tas dussun rezil kopekler.. O 28 gol 12 asisti meger sen yapmamissin it Alex.. Bunu kabullenmekte zorlaninca boyle oluyor sanirim..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
BİZE HER YER TRABZON.Trabzonspor Trabzona sığmayacak kadar çok ama çok devasa bir kulüptür.Çorumluyum, kendimden sorumluyum ama Trabzonsporun sevdalısıyım.O benim canım.Onsuz ne yaparız bilmiyorum.En çok kızdığım soru elin 3 eziği gelip bana sen Çorumlusun niye Trabzonsporu tutuyorsun diye soruyorlar.Bire ezik diyorum sen İstanbullumusun ki 3 eziği tutuyorsun.Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Doğuştan..

Yorum