Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sivas düşmüyor da Trabzon düşüyor hahaha ilahi Zürriyet.
    Zamaninda Futbolculara "saldirdigimiz" icin aldigimiz 5 Mac ceza yetmemis galiba
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol hoca Henriqu-Burak-Çakır üçlüsünde ısrar etse nasıl olur.

Çakır bir patlama yapamaz mı?
      Kısa ve net yapamaz
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Rajnoch iyi adam insallah transferi gerceklesir.

Yorum

• Arkadaslar gecen tesebbüse verilecek cezanin bile belli olmadigi dile getirildi. Sevindirici ama sorun bu degil. Sorun kimin ne yapdigi belli olmamasi. Eger benim yöneticim fenerli veya besiktasli veya sivasli yöneticiler gibi davranmadiysa bunu taraftara bildirebilmeli taraftarda buna güvenebilmeli. Su anda burda Sampiyonlar LIgine gidecegiz diye bekleniyor ama bu cok gercek disi bir bekleyis gibi görünüyor. Bu beklenti yerine basimiza Avrupada birak benfica ile oynamayi men edilme tehlikesi bile bekliyor. Sorun burda.

Trabzonsporun ismini bu islere karistiranlar hesabini vermelidir. Eger bu yüzden sampiyonluk gidecek olursa suclusu kimdir ?
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak EmreTS1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadri bey soruyorum sana neden böyle bir şey var ?
            Sadri Şener'in olayının teşvik veya şike ile ilgili olduğunu sanmıyorum, bence bunların dışında şeyler soruldu başkana.

Bu soruşturma kapsamında sadece şike ve teşvik yok. Kulüplerin yönetim şekli de inceleniyordur veya bunun da üstüne gidilmesinden korkuluyordur. Kulüplerin sus pus olmasının nedeni bu olsa gerek. Kulüplerin nasıl yönetildiği, transferlerde neler döndüğü incelense şike ve teşvik bunların yanında çok hafif kalır bence.
            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Hurriyet.com.tr. 2.920.380 beğenme · 39.252 kişi bunun hakkında konuşuyor. Türkiye'nin açılış sayfası!

Hürrüyetin resmi Facebook sayfasında bizimle ilgili o haber var altına eleştirilerimizi yazabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kısa ve net yapamaz
                abi ben de aynı kısa ve netlikte yapabilir diyorum

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sivas düşmüyor da Trabzon düşüyor hahaha ilahi Zürriyet.
                  Yandaş gazeteler işte böyle düşünmeden haber yapıyorlar.Bizim içerde tek bir adamımız yokken bizi düşürüyorlar sivasın başkanı içerde ama o ligde kalmaya devam edecek yok daha neler

Yorum

• Ulan Zürriyet sana biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
                    Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Şampiyonlar ligine direk katılım hakkmızı gasp ettiler gerisi yalan zaten artık
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Arkadaslar bu UEFA toplantısı ne zaman sonuçlanacak baslayali 2 saat oldu yanılmıyorsam bu kadar uzun süre neyi tartisiyorlar
                        Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yapti Osman Aga?
                          bizim düşüncelerimizin aynısını iletti telefonla bağlanıp...mehmetali aydınlar'ın hatır uğruna fenerbahçeyi düşürmemeye çalıştığını,kesinlikle düşürülmesi gerektiğini söyledi.tff bu işi beceremezse uefa düşürcek ve iş uefaya kalırsa 3 sene avrupadan milli takım da dahil men edilebiliriz dedi.
                          TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kısa ve net yapamaz
                            kafasını kaldırıp etrafına bakmadığı sürece, topu boştaki adama atmayıp şova kaçtığı sürece bence de yapamaz..

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi ben de aynı kısa ve netlikte yapabilir diyorum
                              Keşke sen haklı çıksan istemeyenin gözü çıksın
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar bu UEFA toplantısı ne zaman sonuçlanacak baslayali 2 saat oldu yanılmıyorsam bu kadar uzun süre neyi tartisiyorlar
                                uefa tff yi ikna etmeye calisiyor sampiyonlar ligine bizim katilmamiz icin..tff de bizim aslinda yunan liginde mücadele ettigimiz konusunda diretiyor..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim