İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
,,UEFA nin fazla yumusak tutumu'' fb yönetimini kurtarmakla bir alakasi yok..o bahsettigin ,,masonik arkadaslarin'' böyle bir niyeti de yok..burdaki hedef fb degil fb yönetimidir öncelikle bunu bir ayiralim..sonra bu masonik arkadaslarinin ne yapmaya calistigini daha iyi anlarizİlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, UEFA'ya da çok güvenmeyin.
Bu işlerde masonik arkadaşlıklar çok önemli rol oynar. Fener'in masonu, Uefa'da yetkili bir masonun kardeşidir; birbirlerini kollarlar.
UEFA'nın fazla yumuşak tutumu, masonik ilişkilerin şimdiden devreye girdiğini düşündürüyor.
sonucta o kardesler türkiyede ki usaklarinin istedigi sekilde hareket edeceklerdir..yani ne demek istedigimi anlatabildim mi acaba
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Aslında şampiyonluğumuzu tam olatak aklandığımızda alıcaz ha bugün ha yarın ama dikkat edilmesi gereken ş.ligine direk katılma durmumuzun gasp edilmiş olması bu bize yapılmış büyük bir hata ve maddi olarakta büyük kayıp,
bunu nasıl geri alacaz???
bunun hesabını kim verecek???Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay ve Süreç 1992-93 sezonunda Marsilyanın küme düşürülmesi ile benzer özellikler taşımaktadır.Marsilyanın Nasıl Küme düşüldüğünü burada yazdım ve yine ülkemizdeki sürecinde Bu şekillde gittiğini belirttim.
Ne olmuştu: Lig ortasında Marsilya Şampiyonlar ligi maçından sonra Küme düşürülmüştü.Peşinden gelen 2.Takım Şampiyon yapılmamış. Fransa Ligue 1 1992-93 sezonun Şampiyonu-------------- bu şekilde Tarihe geçmiştir.
Muhtemelen Lig ortasında Fenerbahçe Küme Düşürülse yada puanı Silinse Dahi Arkasından 2. Olan Trabzonsporda Şampiyon Yapılmayabilir.2010-2011 Türkiye Süper Lig şampiyonu tarihe ------------ bu şekilde geçebilir.
Bu görüş Kuvvetle Muhtemeldir.
yalnız buna ekleme yapmam gereken bir şey var..olaylardan sonra şampiyonlugu PSG kendisi istememiştir..Yoksa 2. olan şampiyon ilan ediliyordu..
Yorum
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri baskanımız ndn acıkalmaa yapmıyor acaba sar vurup harman savurması lazımdı
Bence Sadri Şener daha bu konu hakkında tepkili bir açıklama yapamaz daha dün serbest bırakıldı dava süreci devam ettiği için böyle bir söylemde bulunacağına düşünmüyorum...ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dediğiniz gayet mantıklı ve olması gereken ama Trabzonsporun başı çektiği bu oluşumda hiç bir takım Trabzonsporun yanında yer almaz bakınız Rize Ordu Samsunun şike konusundaki yorumlarına Fenerasyonu destekler nitelikte sonuç olarak yine biz tekiz.
Gs düne kadar feneri desteklediğini yanında olduğunu söyledi ne olduda dün başkanı böyle bir açıklama yaptı anlamış değilim lakin hiçbirine güvenim ve inancım yok buna yargıda dahil eğer hukuk ülkesi olsaydık ve bunu iddaa etseydik çoktan fener küme düşürülmüş ve bizim hakkımız olan Şampiyonluk bize geri gelmişti...
Olayın diğer vahim tarafıda mevcut iddaya göre bu 8 aylık süreçte Başbakanda dahil olmak üzere fenerin şikeye karıştığını biliyor ama seçim arifesinde olup bu olaya müdahil olmuyor oy kaybı yaşamamak için bu da acı değilmi !
kulüpler birliği olayın farkında değil ama bu olayın sonuçları önümüzdeki sezon ortaya çıkacak.
- bir çok anadolu kulübü şike ve teşvikten mahrum kalacağı için ligde anormal bir mücadele başlayacak.
- hiç hesapta olmayan takımlar şampiyonluk potasına girece ve naklen yayın gelirlerinden büyük paralar kazanacak.
- yine hiç hesapta olmayan kulüpler küme düşmeye oynayacak ve hatta bazı büyük kulüpler küme düşecek.
- hiçbir anadolu kulübü elindeki yetenekli futbolcuları istanbul takımlarına satmak istemeyecek dolayısıyla istanbul takımları çareyi pahallı yabancı transferlerde arayacak. lakin gelirdeki pay düşeceği için istanbul takımları transfer mevsiminde şaşkın ördek gibi sağa sola bakınacak.
Yorum
-
bu gözaltılara ve adliyeye sevklere dikkat ediyosanız başını azizin çektiği organize örgütle alakalı olanları hemen adliyeye sevketmiyolar mesela serdar kulbilge, levent kızıl, ama soruşturma kapsamında sadece adı geçen kişilerin sorgularını emniyette hemen alıp adliyeye savcının karşısına hemen yolluyorlar mesela sadri şener mahmut özgener...
mesela serdar kulbilge tayfur havutçudan 2 gün önce alında ama tayfur havutcu adliyeye sevkedildi çünkü muhtemelen serbest kalcak...
yani gözaltına alınma sebepleri çok önemli
Yorum
-
gelişen olaylara etkili bir şekilde tepkisini koyacaktır.ama şu anda olmaz kanısındayım..İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri baskanımız ndn acıkalmaa yapmıyor acaba sar vurup harman savurması lazımdı
Yorum
-
bunu bilmiyodum, ilginçİlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız buna ekleme yapmam gereken bir şey var..olaylardan sonra şampiyonlugu PSG kendisi istememiştir..Yoksa 2. olan şampiyon ilan ediliyordu..
şimdi düşünmek lazım bu bize bi misyon yükler mi
onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasına ilişkin olarak, yargının vermiş olduğu bir karar üzerinde herhangi bir yoruma girmesinin doğru olmayacağını ifade ederek, ''Burada aslolan şey gerçek kişilerle tüzel kişiler noktasındaki...
''Burada aslolan şey gerçek kişilerle tüzel kişiler noktasındaki değerlendirmelerdir. Bunun hassasiyeti bana göre çok daha büyük önem arz eder, diye düşünüyorum''
Ardından Kulüpler toplantısında ne söylendiğini sordum. Şöyle yanıt verdi: Kulüpler marka değerine en az zarar verecek karar alınması yönünde görüş belirtti.
Sonuçta herkes F.Bahçe’den bahsediyor.
İşte görüşüyoruz, olayın içinde Trabzon da var, Beşiktaş da... Toplam 6-7 takım var ki, birinin ismi hiç açıklanmadı. Tutun ki, iddianame geldi ve tümünü küme düşürdük. Ne yapacağız o zaman?
Herkes İtalya örneğini veriyor. Ama şu unutulmasın ki, İtalya’da
kulüp sahipliği ve CEO’luk yapısı söz konusu. Bizde ise dernekler var. Ve fahri yöneticilik yapılıyor. Bu ayrımı yapmak gerek. Milan’ın sahibi Berlusconi, Juventus’un Agnelli ailesi. Sonuçta sen patronundan habersiz bir şey yapamazsın. Ama bizde kulüplerin sahipleri, kongreler ve dernekler. Bunu yapanları en ağır şekilde cezalandıralım, spordan atalım. Ama belki kulüpleri ayrı değerlendirmeliyiz.
--------------
Kanaatim TFF başkanı ne yapacağını kendisi bile bilmiyor. Gelen telkinlerden bir fikir ve destek oluşturmaya çalışıyor. Öyle görünüyor ki (Bana göre) yasa değişecek, küme düşme kaldırılacakEn son Travelair tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 12:37.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Fenerbahçe yönetiminin Trabzonspor maçı öncesinde Eskişehirspor'a teşvik primi gönderdiği yönündeki itirafları ile şike soruşturmasında kilit rol oynayan F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun ifadesine ulaştık. Soruşturma savcısı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Mosturoğlu'nun ifadeleri, Aziz Yıldırım'ı tutuklamaya götüren en başlıca delil de olmuştu. Mosturoğlu, ifadesinde Eskişehirspor- Trabzonspor maçına şike parası gönderildiği yönünde yalnız kendisinin değil, başka yöneticilerin de duyumu olduğunu söyledi. Hatta Cihan Kamer ve Murat Özaydınlı'nın adını verdi.
Para birimini bilmiyorum
Mosturoğlu'nun itiraf niteliğindeki şok açıklamaları şöyle: "F.Bahçe'nin, Trabzon maçı için Eskişehir'e teşvik vermesi meselesinde, benim bizzat şahit olduğum bir husus yoktur ancak duyumlarım vardır. Benim dışımda bazı yönetim kurulu üyeleri de bu hususu duymuştu. Bu yönetim kurulu üyeleri Kamer ve Özaydınlı'dır. Ancak kim götürdü, kimlere götürdü, ne kadar götürdü bilmiyorum. Böyle bir şeye karışmam mümkün değildir, bir buçuk rakamını duydum. Ancak para birimi olarak Türk parası mı, döviz mi kastediliyor bilmiyorum."
Arkadaşı haber vermiş
Kendilerine yönelik yapılan operasyondan ne şekilde haberdar olduğu da sorulan Şekip Mosturoğlu bu soruya şöyle cevap verdi: "Benim çocukluğumun geçtiği mahallede Şevki isminde bir arkadaşım var. Kendisinin organizedeki bir polis arkadaşı 'Fenerbahçe'yle ilgili bir çalışma yapıyoruz, küme düşecek' demiş. Görüştüğümüzde konuyu bana söyledi. Ciddiye alıp Aziz Başkan'la görüştüm. Bu şekilde olaydan haberimiz oldu."Önce TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum