İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bülent uygunun babasının temizlik anlayışı dünyaya getirdiği evlattan belliİlk olarak dolaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent uygunun babası bu seneki kadar temiz lig görmediğini söylemiş.Buradan şu anlaşılıyor demekki adamlar pislikle yaşamaya o kadar alışmışlar ki artık pisliği temizlik zannetmeye başlamışlar.Valla bunların gerçekten yatacak yerleri yokmuş pardon metrisi unuttum.
Yorum
-
Lig takvimi belli oluyor..
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, liglerin başlama tarihi ile ilgili bu akşam açıklama yapacaklarını söyledi..
İstinye'de bulunan TFF binasında bazı TFF üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Ali Aydınlar, binadan çıkışında basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı.
İlk olarak, ''Şu anda açıklama yapacak bir şey yok'' ifadelerini kullanan Aydınlar, ligin başlama tarihiyle ilgili sorular üzerine ise, ''Bu akşam saat 18.00-18.30 gibi bir açıklama yapacağız'' diye konuştu."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya gerçekten bilmiyorum kim bu lube ayar
abuk lűbűk konusup toplumu ayar eden ,fenerin pis bitli govdesindeki bit ve pirelerden beslenen bir asalak.
Yorum
-
Bu kız tam gerizekalı yaİlk olarak baykanufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelube ayar'ın ifadeye çağrıldığı doğru.. twitter'dan kendisi yazmış.. "az önce istanbul emniyet müdürlüğü'ne ifadeye çağrıldım. savcılık daveti daha şık olmaz mıydı? yine de bildiğimizi anlatma şansıdır, kaçmaz!" demiş..
http://twitter.com/#!/lubeayar
Okadar hakaret ettim twitten en sonunda blokladı beni):
Yorum
-
Ya heyecana gerek yok ligin ne zaman başlayacağını söylicekler sadece. Bizim ligimiz başlıyo zaten Avrupa Şampiyonlar Ligi. Sizin liginiz ne zaman isterseniz o zaman başlasın
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum