Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kurbagayi birden kaynar suya atarsan cok aci ceker
    ama ilik suya koyup atesi azar azar acarsan ne oldugunu anlamadan can verir,

turkiyedeki milyonca kurbaga simdi kazanin icinde yavas yavas atesi veriyorlar.
    ne de olsa kurbagali derenin tayfasi hepsi.
    olan zaten bize oluyor. cl gidemiyoruz, paralar ucup gidyo, futbolcular gitti, vsvs....
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

Yorum

• İlk olarak dolaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bülent uygunun babası bu seneki kadar temiz lig görmediğini söylemiş.Buradan şu anlaşılıyor demekki adamlar pislikle yaşamaya o kadar alışmışlar ki artık pisliği temizlik zannetmeye başlamışlar.Valla bunların gerçekten yatacak yerleri yokmuş pardon metrisi unuttum.
      Bülent uygunun babasının temizlik anlayışı dünyaya getirdiği evlattan belli
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• lube ayar'ın ifadeye çağrıldığı doğru.. twitter'dan kendisi yazmış.. "az önce istanbul emniyet müdürlüğü'ne ifadeye çağrıldım. savcılık daveti daha şık olmaz mıydı? yine de bildiğimizi anlatma şansıdır, kaçmaz!" demiş..

Yorum

• Son Dakika
          Mehmet Ali Aydınlar: Lig takvimi ile ilgili kararı bu akşam saat 18:00' de yazılı olarak açıklayacağız

facebook ntvspor..

Yorum

• Erteleyin ulan!
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• ya gerçekten bilmiyorum kim bu lube ayar
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Lig kararı açıklansa nolcak ki sadece ligin ne zaman başlayacağını söyleyecekler.

Yorum

• Saat 18:00'de aciklama yapilacak.
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• kullanıcı adımı degistirdim geldim
                    karar aciklansa da bu bekleyis bitse artik

Yorum

• eee ben şimdi resmi göremediğimden kullanıcı adımı değiştiremiyorum nolcak şimdi
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ulna lig takvimini değil fenevin akıbetini açıklayın kozmik odadan çıkıp yeni kozmik elementler uydurmayın
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Lig takvimi belli oluyor..

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, liglerin başlama tarihi ile ilgili bu akşam açıklama yapacaklarını söyledi..

İstinye'de bulunan TFF binasında bazı TFF üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Ali Aydınlar, binadan çıkışında basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı.

İlk olarak, ''Şu anda açıklama yapacak bir şey yok'' ifadelerini kullanan Aydınlar, ligin başlama tarihiyle ilgili sorular üzerine ise, ''Bu akşam saat 18.00-18.30 gibi bir açıklama yapacağız'' diye konuştu.
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya gerçekten bilmiyorum kim bu lube ayar

abuk lűbűk konusup toplumu ayar eden ,fenerin pis bitli govdesindeki bit ve pirelerden beslenen bir asalak.

Yorum

• İlk olarak baykanufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lube ayar'ın ifadeye çağrıldığı doğru.. twitter'dan kendisi yazmış.. "az önce istanbul emniyet müdürlüğü'ne ifadeye çağrıldım. savcılık daveti daha şık olmaz mıydı? yine de bildiğimizi anlatma şansıdır, kaçmaz!" demiş..

http://twitter.com/#!/lubeayar
                              Bu kız tam gerizekalı ya Okadar hakaret ettim twitten en sonunda blokladı beni):

Yorum

• Ya heyecana gerek yok ligin ne zaman başlayacağını söylicekler sadece. Bizim ligimiz başlıyo zaten Avrupa Şampiyonlar Ligi. Sizin liginiz ne zaman isterseniz o zaman başlasın
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim