Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaynak????
    En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 17:29.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Sivas'a, Karabük'e teşvik önermişse bu ancak, fener'in şikesine karşı nefsi müdafadır.

Madem emniyet bunları takip ediyordu, şikeye suçüstü yapsaydı da bizi de kendini savunma zorunda bırakmasaydı?

Suç bir kez tesbit edilmişse, suçlunun yakalanması için aynı suçun 10 defa daha mı işlenmesi lazım?

Fener yöneticileri ilk şikelerinde derdest edilseydi, şampiyon kim olacaktı, ligden düşen kim olacaktı?

Emniyetin görevi vatandaşın canını ve malımı korumak. Hırsıza aynı suçu işlemesi için bile bile nasıl izin verirsin?

Emniyet görevini ya ihmal, ya da suistimal etmiştir. Zararımızın tazmini için dava açmamız lazım.
      Evet abi bende bu konuyu dillendirmiştim pek dikkate alınmadı. Şu mevcut durumda görülüyor ki seçimlerde birileri mağdur olmasın diye biz mağdur olduk. Asbaşkanımızın durumu ortada. Zamanında tedbir alınmış olsaydı ne biz en ufak bir şekilde bu işlerin içinde olurduk ne şampiyonluğumuz giderdi nede şampiyonlar ligine direkt olarak katılma hakkımız elimizden alınmış olurdu.

Biliyorum bunlar konuşulsa kılıfına bir şekilde uydurulur fakat yinede bu konuyu heryerde dillendirmeliyiz,mağduriyetimizi herkese anlatmalıyız.Faydası olacaktır tahminimce.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ligler baslasa ilk 3-5 haftadaki bir Trabzon-fener macinin nasil bir atmosferde olabilecegini dusunemiyor mu bu federasyon? Gerci fiksture de ayar cekerler, ne olacak...
        bizim febe ye olan nefretimiz yıllardır sürüyor,fikstür değişsse ne olacak
        Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

• Sdri Şener tutuklansaydı çok üzülürdüm,çünkü Trabzonsporun varoluş amacına tgers birşeyler yapıldığı,daha doğrusu yapılmak zorunda bırakıldığı ispatlanacaktı.Boynumu bükecektim.

Ama Allahıma bir şükür yaradan boynumu büktürmedi.Şİke ve teşvik yapmadık.Asbaşkanımız hakkındaki en ağır itham teşebbüste bulunmak.O da niye? ''Fb nin sivasa teşvik verdiğini duyduğu için...''

çok şükür yaradana,dua ettiğim takımım haram puan almamış
          Nevzat Başkan hayırlısıyla iyileştikten sonra, serbest kalacaktır.Çünkü dediğim gibi hakkındaki en ağır itham teşebbüste bulunmak.Teşvik vermemiş,birşey yapmamış. Şike ve Teşvik soruşturmasında sanık olacağını sanmıyorum ki,gündemdeki maddeler öyle gösteriyor.

Boynumu bükmediğin için, şerefli ve dik duruş sergilediğin için teşekkürler
          Entropi İyidir.

Yorum

Benim evime bir hırsız 10 defa girecek, polis bir şey yapmayacak, on birincisinde ben çeker vururum adamı... Hiçbir vicdan da beni suçlu kabul etmez...
            adam vurma konusunda daha temkinli olmalısın.unutmaki bu forumda büyük ihtimalle emniyet tarafından izlenmektedir....valla cinayete eksik teşebbüsten senide alırlar

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ligler baslasa ilk 3-5 haftadaki bir Trabzon-fener macinin nasil bir atmosferde olabilecegini dusunemiyor mu bu federasyon? Gerci fiksture de ayar cekerler, ne olacak...
              1. Hafta ve Trabzonda mesela.
              Vay anam vay.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Tesvik ile Sike´nin ayni sekilde degerlendirilmesi zaten kocaman bir yanlis!

Ama zaten bu ülkede IDDIA denilen olayla insanimiz harama tesvik edilmiyor mu?
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kaynak????

Ögleden sonra aciklanacak yaziyor burda ama henüz aciklanmadi.
                  Bülent Bülbül diye birisi bizim hazirlik maclarimizi planliyormus ve bir rakip bulmus bile..
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• twitter da nevzat şakarın komada olduğu söylentileri var doğru mu?
                    trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1. Hafta ve Trabzonda mesela.
                      Vay anam vay.
                      Peki ya maçtaki tezahüratlar... Fener bize biz oynadığımız için değil taraftar oynadığı için yenilir ve bir çok maçı da böyle kaybeder...
                      DRAGO GABRIC

Yorum

Madem emniyet bunları takip ediyordu, şikeye suçüstü yapsaydı da bizi de kendini savunma zorunda bırakmasaydı?

Suç bir kez tesbit edilmişse, suçlunun yakalanması için aynı suçun 10 defa daha mı işlenmesi lazım?

Fener yöneticileri ilk şikelerinde derdest edilseydi, şampiyon kim olacaktı, ligden düşen kim olacaktı?

Emniyetin görevi vatandaşın canını ve malımı korumak. Hırsıza aynı suçu işlemesi için bile bile nasıl izin verirsin?

Emniyet görevini ya ihmal, ya da suistimal etmiştir. Zararımızın tazmini için dava açmamız lazım.
                        abi bahsettiğiniz durum biraz çetrefilli ve üzülerek söyleyebilirim ki emniyete karşı böyle bir dava talebi kabul bile edilmez.

emniyetin erkenden müdahele etmemesi, emniyetin kararı mıdır yoksa savcılığın mı? daha doğrusu hazirana kadar beklemelerinin sebebi kimdir? bu konuda yetki tümüyle savcılıktadır. soruşturmayı aylar evvel başlatan savcı öz, istese daha erken de tutuklama yapabilirdi, ancak bugüne kadar beklemeyi uygun görmüş belli ki.

dolayısıyla dediğiniz durumda bir sorumlu aranacaksa o kişi savcıdır; icra birimi olan emniyet değil.

bir de işin savcılık yönü var. geç müdahale edilmesini isteyen savcının bu yaptığı doğru mudur, buna karşı hak talep edilebilir mi?

SAvcının kararının doğruluğunu ancak dava açararak öğrenebilirsiniz. bunu yaparken de savcı erken müdahale etseydi durumun bugünkinden daha iyi olabileceği noktasında mahkemeyi ikna etmeniz gerekir. elinizde soruşturmayla ilgili hiçbir bilgi olmadan, üstelik tüm dava materyallerina hakim savcının gerekçelerini bilemeden bunu ispat edebilmeniz mümkün değil...

Bana sorarsanız da, savcıya bu konuda hiçbir suçlama yöneltilemez. çünkü savcının neleri bildiğini biz bilmiyoruz. düşünün ki, savcı elindeki gizli bilgileri size gösterip bu konuda ikna edebilir mi? edebilir.

ayrıca, savcının soruşturma yetkisi dahilinde, müdahale zamanını tayin etme konusunda karışılamaz, müdahale edilemez... tam yetkilidir... yani, savcı dileseydi bir sene daha da bekleyebilirdi, ya da ilk günlerde de yapabilirdi... bu konuda bağımsızdırlar...

savcının niçin erken müdahale etmediğini şöyle bir tahmin yürüterek anlamaya çalışabiliriz: savcılar, şike organizasyonunda yapbozun tamamını görebilmek için bu işle ilgisi olan herkesin sahaya inmesini bekler; sazanların tümü ağın içine toplanınca da ağı toplar ve bugün bizim "ülke sarsılıyor" diye tarif ettiğimiz büyük operasyonları yapar... (tahmin sadece)

abi, olaylar medyadan bildiğiniz kadar basit değil...
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FB FUTBOLCULARININ ŞİKEDEN HABERİ YOKTU MARTAVALINA HALA İNAN VAR MI ?

http://www.facebook.com/video/video....89694&comments
                          40 m. den boş kaleye attık golü , yerden köşeye gitti ....

"We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Tek haram puanimiz bile YOK, Allah büyük, Sampiyonluk bize verilmeli.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek haram puanimiz bile YOK, Allah büyük, Sampiyonluk bize verilmeli.

Sunuda eklemek istiyorum, tuhaf olacak ama...

Küme düssek bile...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• genk maçını netten veren bir yer varmı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim