Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kulüpler birliği olayın farkında değil ama bu olayın sonuçları önümüzdeki sezon ortaya çıkacak.

- bir çok anadolu kulübü şike ve teşvikten mahrum kalacağı için ligde anormal bir mücadele başlayacak.

- hiç hesapta olmayan takımlar şampiyonluk potasına girece ve naklen yayın gelirlerinden büyük paralar kazanacak.

- yine hiç hesapta olmayan kulüpler küme düşmeye oynayacak ve hatta bazı büyük kulüpler küme düşecek.

- hiçbir anadolu kulübü elindeki yetenekli futbolcuları istanbul takımlarına satmak istemeyecek dolayısıyla istanbul takımları çareyi pahallı yabancı transferlerde arayacak. lakin gelirdeki pay düşeceği için istanbul takımları transfer mevsiminde şaşkın ördek gibi sağa sola bakınacak.

Bunların etkisi doğru olabilecek şeyler ama bizce bunun bizi mağdur edecek tarafı yok bizde sadece ligin temizlenmesini istiyoruz ama bu İMKANSIZ !
    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Fb bu işten küme düşmeden veya çok ağır yaptırımlar uygulanmadan kurtulur diyenler!
      bu iş bu kadar kolay değil arkadaşlar.

Bir takım eğer doğruysa(hala ne olduğu belli değil) şike yapacak başka bir takımı şampiyonluktan edecek.
      ligin anasını ağlatacak ve o takıma göstermelik ufak tefek cezalar verilecek öyle mi?

Fb ye ceza verip küme düştükten sonra ligin alacağı hali bilenler, bütün şike olaylarının ispatlanmasına rağmen
      küme düşürülmemesinin ve şampiyonluğunun elinden alınmamasının doğuracağı sonuçları daha iyi biliyolardır bence.

Fb nin küme düşürülmesi(kamuoyu buna hazır zaten), şike olaylarının ispatlanmasına rağmen düşürülmemesinin yanında hiçbişey.
      Bu işin maddi boyutunun yanında asıl önemli olan hükümet, diğer takım taraftarları ve uefa boyutu var.

Şikeciler hükmü giydiklerinde gereken cezalar verilmesse asıl o zaman kıyamet kopacak.
      Maçlardan sonra ne yöneticileri ne td. leri susturabilirsin.Taraftarı durduramassın olaysız maç kalmaz.
      Hakemlik biter, lig tv de öyle.
      En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 12:41.
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bu Tff başkanını tanımadıgımızı ve gerekirse ligden cekilecegimizi acıklayalım. Bakalım ozaman nolacak.
        федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• o şerefsiz tff başkanına söylesin birileri,tutun ki hepsini küme düşürdük diyemez!

ulan biri organize suç örgütü,diğeri teşebbüs aşamasında kalan bir takım. ikisinede aynı cezayı verirse,onun o g.tünden kan çekerler.

şerefsiz herif.yahu medya yapıyor diye kızıyoruz da,tff başkanı bile bile bizi fener ile aynı kefeye sokuyor. ulan...
          Entropi İyidir.

Yorum

• - Ben bu Şampiyonluğu ölürken bile kulağıma fısıldalar is-ti-yo-rum kardeşim , fener düşmüş yok şu olmuş beni ilgilendirmez Şampiyonluk istiyorum ben...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Arkadaşlar lafı eveleyip gevelemeye gerek yok.

Fenerbahçe net bir şekilde hem teşvik hemde şike olayına boyanmıştır.

Beşiktaş'ın kupası şikeyle alınmıştır.

Sivasspor yönetimi çok net şike yapmıştır.

Takımımızda görünen o ki şike girişimi yapmıştır.

Malesef şike yapamadan küme düşürüleceğiz -Tabi eğer Türkiye muz cumhuriyeti değise-

Üzüldüm mü evet ama çokta üzülmedim yapılmışsa düşülsün.

Belki onlarda temiz değil geçmişlerinde ama mevcut deliller etrafında temizler onun için Ünal Aysal'a destek veriyorum.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• başkan tutuksuz olarak yargılanacakmı tam net bir bilgi bulamadım bilgilendirirseniz sevinirim

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yalnız buna ekleme yapmam gereken bir şey var..olaylardan sonra şampiyonlugu PSG kendisi istememiştir..Yoksa 2. olan şampiyon ilan ediliyordu..

vay be harbıden ılgınc bı tepkı helal olsun...

Yorum

• kendimi kodeste hissettim bu nedir ya

başlık bir kapanıyor bir açılıyor hep ilahi adalet gibi uzanan bir el var devamlı müdahil oluyor =)

Yorum

• Fenerbahce düstü, iste kaynak:

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Olayı bilmiyorum ama öyleyse PSG'nin tepkisi çok malca geldi bana.En büyük düşmanının şampiyonluğu şike nedeniyle elinden alınıp sana veriliyor ve sen bunu istemiyorsun.Ömer Üründül deyimiyle ''enteresan''.
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkan tutuksuz olarak yargılanacakmı tam net bir bilgi bulamadım bilgilendirirseniz sevinirim
                          Başkanımız serbest. Sadece yurtdışına çıkış yasağı getirildi o kadar. Tutuksuz yargılanmıyor.

Yorum

• emniyet suan zor anlar yasiyor olabilir. yilmaz vuralin ifadesi aliniyor nede olsa

Yorum

• Arkadaşlar bende yeni uyeyim herkezi aynı kefeye koymamak lazım.Boyle şeyler olur onune gecmekte zordur.Hemen uzaklaştırmak en mantıklısı.Aslında biz bunlara cevap verirken biraz daha ozenli kelimeler secsek daha iyi olur.Cunku ben burayı bir aile ortamı gibi goruyorum.Neticede kardeşlerimiz var buyuklerimiz var bacılarımız var. Ozen derken buraya girip ortamı geren itlere degilde kendi kardeşlerimizin okuyacagını dusunerek.
                              федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• i...ne istanbul basını gözaltıları manşetten şok şok diye girerken serbest kalmaları haber bile yapmıyor ulan alayınız aziz çocuğusunuz..
                                "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim