İlk olarak ssaraloglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ben açıkcası inanmıyorum. Sadece federasyon olsa işin içinde tamam ancak savcılar, hakimler, avukatlar var işin içinde..kimin ne olduğu ortaya çıkacak. bunu federasyonda örtbas edemiyecek..bütün partiler temiz toplum diye bağırırken, kimse bu olayın üstünü hukuk bazında örtmeye kalkamaz zira hukuka devlete karşı olan inanç sıfırlanır. buna kimse müsade etmez. arada elinde bir iki hamle şansı olanlar onları oynayarak avantaj yakalamaya çalışıyor tff başkanının yapabileceği en büyük haraket bu idi elimde delil yok bir şey yapamam...sonradan acılacak tazminat davalarıda onun şahsi problemi değilki, ödese bile tff ödiyecek, o da çok umrunda değilSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
-
Ilginctir yurt disinda yasayan sanatci bir dostum da ayni yorumda bulundu. Kendisinin Istanbul'daki sanat, isadami, politik cevrelerle iliskileri ve dostluklari var. Kendisi ile olayla ilgili sohbet yaptigimda olayin daha cok sivrilmis durumda olan Aziz Yildirim ve cevresini yoketmeye yonelik birnevi Ergenekonvari bir operasyon oldugunu dusundugu soyledi. Tabi o da herseyin netlesmesi icin daha cok erken oldugunu ama su an itibariyle edindigi izlenimlerin bu yonde oldugunu belirtti. Yani o da febenin bu isten en az yara alarak kurtarilacagini, A.Yildirim ve cevresinin elimine edildikten sonra herseyin mumkun olan en az yaptirimla surdurulecegini soyluyordu. Kendisi ayni zamanda febe kongre uyesi. Ve bu gorusmeyi gecen hafta daha bize yonelik bir tutuklama olmadan yapmistik.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[U]
Neden bilmem ama bana bu operasyon sivrilen bazı şahısların ipini çekmek için düzenlenmiş gibi gelmeye başladı bana. Bu sürecin sonunda FB kalır da isimerini az çok hepimizin bildiği kişiler tasviye edilirse haklı çıkarım. Daha önce de söylediğim gibi: İnşallah ben yanılırım.
Sonucta A.Yildirim'in pili bu tutuklama ile bitmistir. Oradan kurtulsa dahi bir daha febe yonetiminde aktif bir gorev yapmaz, yapamaz herhalde. Yani bu olasilik da goz ardi edilemeyecek gibi duruyor.
GS baskaninin aciklamasi su anda tff'nin onderlik yaptigi ve Anadolu kuluplerinin biat ettigi surece ilk onemli tehdit oldu. Bu yuzden iki gundur tum Turkiye bir olmus bu konuda GS yonetimine saldiriyor.
Bu surece aslinda en onemli tehdit UEFA olabilirdi. Ancak UEFA su ana kadar cok sakin bir sekilde gelismeleri izliyor. Olaylarin, iddialarin boyutu dikkate alindiginda asiri sakin oldugunu soyleyebiliriz. UEFAnin bu tavri belki de tffnin de rahatlamasini ve febeyi kurtarma operasyonunu uygulamaya koymasini kolaylastirdi. UEFAnin su andaki tutumuyla ilgili kucuk ama onemli ayrintilar belki de Avrupa kupalarina katilacak takimlardan temiz kaydi isteyecegi gibi uygulamalari olabilir. Yani UEFA, yine boyle sogukkanlilikla gelismeleri izleyip, gerekli gordugu anda bumm diye Turk futbolunun tepesine inebilir. Ama su an itibariyle ben de asiri bir hayalkirikligi yarattilar. En azindan madem bunca iddialar, tutuklanmalar var, olay aydinlanana kadar turk futboluna uluslararasi duzeyde temsil yasagi getirebilirlerdi. Boylece surecin daha hizli, ciddi islemesine cok onemli bir katkilari olurdu.
Su anda gorunen o ki, aziz ve adamlari tasfiye olacak, febenin kurum olarak bu isten ciddi bir zarar almadan cikmasini saglayacak hamleler hizla surdurulecek. Bu olaya comak sokmak isteyen biz ve bjk zaten bu hafta yapilan hamleler ile etkisizlestirildi. Simdi bakalim geseye karsi nasil bir salvo yapilacak..."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Akyazı durduruldu.İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehicbir sekilde yanilma ihtimalin yok..
ama su var..eger tüm bunlar olduktan sonra hakkimiz gasp edilecekse ki öyle olacak bu sefer sirf sampiyonlugumuzu kaybetmis olmayacagiz..bize bu müstehak..nasil olsa akyazi yapiliyor
gerci oda belli degil..
Yorum
-
Dün yoğun bakıma alınmıştı. Şuan hala hastanede diyebiliyorum. Yani üstüne başka bir haber yapılmadı çıktığına dair. Durumu biraz daha iyi olunca tekrar emniyete götürülecektir ifadesine devam edilmek üzere.İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce de sordum ama Nevzat Şakar hastanede mi? emniyette mi? savcılıkta mı?-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Sadece Asbaşkan kaldı. Herkes serbest.İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledenizerle cuvalcı oğlu serbest olemi iyi yaw.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
bilakis bazı fikirlerin aksine bi tek uefa.ya güvenebiliriz
tertemiz olduğu için diil
fb ve diğer türk takımlarının avrupa futbolunun ekonomisine bir katkısı olmadığından, champions league marka değerinin üzerine bu kadar ucuz bir leke gelmesini istemeyecekleri için
onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
bu sürecte bile onu bize karsi koz olarak kullanacaklar..hep kullandilar ve her defasinda ise yaradi..İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı durduruldu.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
hepsinin döt korkusu var ondan..İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ne ya bütün kulupler federasyon'a destek çıkmış..
hepsi paranın peşine düşmüş..
Yorum
-
Hocam herkesin aklina gelip de dilinin soylemeye cesaret edemedigi sey tam olarak budur... Bizler de haksizlar cezalandirilacak ve bize hakettigimiz sampiyonluk verilecek diye ayri bir pembe dunyanin icindeyiz zaten, o sebeple bu gercegi kabullenmek bizim icin daha da zor...İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer böyle bir soru sorulmuşsa bu operasyondan kötü kokular geliyor. İnşallah ben yanılıyorumdur ya da haber asparagastır ve bu soruşturmanın üzerinde siyasi iktidarın gölgesi yoktur.
Neden bilmem ama bana bu operasyon sivrilen bazı şahısların ipini çekmek için düzenlenmiş gibi gelmeye başladı bana. Bu sürecin sonunda FB kalır da isimerini az çok hepimizin bildiği kişiler tasviye edilirse haklı çıkarım. Daha önce de söylediğim gibi: İnşallah ben yanılırım.
Ben sadece bir kisimda senden farkli dusunuyorum; tasviye edilen isimlerin yaninda FB de gonderilirse ben o zaman isin siyasi olduguna inanirim cunku parcalamadan ele geciremezsin... Boyle bir durumda Fener'in dusurulmesini ister miyim, istemez miyim iste o kismindan gercekten emin degilim...
Futbola gonul vermis, takimini cani gonulden seven, yeri geldiginde takimini elestirecek kadar demokratik ve adil hicbir taraftarin bazi siyasi cikarlar yuzunden aptal yerine koyulmasina gonlum razi olmaz!
Bize yapilan haksizliklarin yeni haksizliklar yapilarak avutulma cabasina karsi cikarim,,,En son ezgi cubukcu tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 12:16.Futbol taraftardır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum