Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ne ya, bütün kulupler federasyon'a destek çıkmış!
    Hepsi paranın peşine düşmüş..
    FB'yi kurtarmak için bu pislik diğer takımalara da bulaştırılmalıydı ve bulaştırıldı. Kimse temiz değil, havası yaratıldı.

GS'den tek bir kişi gözaltına alınsında göreyim onların da dürüstlüünü ve delikanlılığını.
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 12:24.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün yoğun bakıma alınmıştı. Şuan hala hastanede diyebiliyorum. Yani üstüne başka bir haber yapılmadı çıktığına dair. Durumu biraz daha iyi olunca tekrar emniyete götürülecektir ifadesine devam edilmek üzere.
      İnşallah biran önce işlemleri tamamlanır ve serbest kalır...

Ancak, bizim klübün tepki göstermesi için onun çıkmasını beklemesine gerek yok...Hakeza taraftarın da...

Biz kendimiz için değil, ilkeler için mücadele ettiğimizi göstermeli ve tavrımızı vakit geçirmeden ortaya koymalıyız...

Yorum

• arkadaslar bizden bitek asbaskan nevzat sakar kaldi bu dogrumu?

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar bizden bitek asbaskan nevzat sakar kaldi bu dogrumu?
          aynen öyleeee..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam herkesin aklina gelip de dilinin soylemeye cesaret edemedigi sey tam olarak budur... Bizler de haksizlar cezalandirilacak ve bize hakettigimiz sampiyonluk verilecek diye ayri bir pembe dunyanin icindeyiz zaten, o sebeple bu gercegi kabullenmek bizim icin daha da zor...

Ben sadece bir kisimda senden farkli dusunuyorum; tasviye edilen isimlerin yaninda FB de gonderilirse ben o zaman isin siyasi olduguna inanirim cunku parcalamadan ele geciremezsin... Boyle bir durumda Fener'in dusurulmesini ister miyim, istemez miyim iste o kismindan gercekten emin degilim...

Futbola gonul vermis, takimini cani gonulden seven, yeri geldiginde takimini elestirecek kadar demokratik ve adil hicbir taraftarin bazi siyasi cikarlar yuzunden aptal yerine koyulmasina gonlum razi olmaz!

Bize yapilan haksizliklarin yeni haksizliklar yapilarak avutulma cabasina karsi cikarim,,,
            İşte bizi büyük yapan da bu.

Yorum

Evet kardeşim.

Yorum

• Antalya'da Fener formalıların Antalyasporlular tarfından tartaklanması bu yıl ligin Fenerliler açısından çok sıkıntılı geçeceğinin bir göstergesidir.

Gittikleri her yerde şikeci olarak yuhalanacaklardır.

Fener forması giymek bir utanç kaynağı olacaktır.

Fener sadece ligden düşmeyecek, taraftar kitlesini de önemli ölçüde kaybecektir.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kim edebilirki ama buda gösteriyor ki yakinda o cete lideri tutuksuz yargilanacaktir..isi kilifina uydururlar merak etme sen..fb yönetimi gider..pazarliklari coktan yapildi..aziz kösesine cekilir..kimsede artik adini duymaz bundan sonra..

bizim hakkimizi alabilmemiz icin fb nin küme düsürülmesi gerekir yoksa durup dururken sampiyonluk neden verilsin..sonucta kisilerin isledigi bir suc
                  eğer dediğiniz gibi serbest kalırsa başkanlıktan da istifa eder çekilir köşesine. ve Türk haklı ne de olsa bunu da unutur denip geçilir.. umarım böyle olmaz..

Yorum

• bu basın ne kadar şerefsiz yaa fotomaç güya soruları yayımlamış bugün bütün sorularda top nevzat şakara atılmış..neden? çünkü sorgusu yapılmayan bitek o var bu kadar adilik olmaz yaa.. bütün sorular için de aynı cevabı yazmışlar.. başkan hepsne bi bilgim yok demiş ama serbest bırakılmış!!! bu kadar kolay mı yaa yazıklar olsun..!!

Yorum

aynen renkdaş oda cıkıcak inş. cıktı zaman ortalık yıklcak işte ozaman o tff elini kollayarak karar vericeni zannediyor

Yorum

• Bütün yöneticilerimiz serbest kaldı.
                        Sadece Nevzat başkan kaldı oda 2 gün ve 3 gecedir hastanede yoğun bakımda.Şuan müşade altındaymış

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün yoğun bakıma alınmıştı. Şuan hala hastanede diyebiliyorum. Yani üstüne başka bir haber yapılmadı çıktığına dair. Durumu biraz daha iyi olunca tekrar emniyete götürülecektir ifadesine devam edilmek üzere.
                          İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen renkdaş oda cıkıcak inş. cıktı zaman ortalık yıklcak işte ozaman o tff elini kollayarak karar vericeni zannediyor
                          İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanın yurt dışı çıkma yasagıyla beraber serbest bırakıldıgına inanmıyorum..Bekleyip görelim..
                          Peki ney var aklinda
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• Sadri Başkan çıkmadımı hala ? Serbest bırakılma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti en son.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Arkadaşlar, UEFA'ya da çok güvenmeyin.

Bu işlerde masonik arkadaşlıklar çok önemli rol oynar. Fener'in masonu, Uefa'da yetkili bir masonun kardeşidir; birbirlerini kollarlar.

UEFA'nın fazla yumuşak tutumu, masonik ilişkilerin şimdiden devreye girdiğini düşündürüyor.

Yorum

• İlk olarak umitnezor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence günün bombası Sadri Şener'in menajeri tehdit ettiğini inkar etmemesi oldu. Adımı karıştırıyordu, aradım; "Sen ne yapmaya çalışıyosun? dedim." demiş
                                Bunu söyledi mi?
                                Eğer söylediyse Başkan'a, kulüp yönetimiyle ilgili, yönelttiğim bütün eleştirileri üç aylığına askıya alıyorum.

Saat tutmaya başladım. Gel üç ay gel!

Bu arada evladım, bu ne biçim imla böyle!
                                FD!
                                En son poetricus tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 12:22.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim