Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnadına sevdamızın yanındayız.BİZE HER YER TRABZON. Arkadaşlar umutsuzluga kapılmayalım.Herşey ortada.Malesef orası eski Turkiyeymiş.Degisen bir şey yok yani.Lig bittikten 50 gun sonra neden başladı bu operasyon.Neden sucustu yapmadılar.
    федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sabah "oğlum kalk başkanı göz altına almışlar" diyen bir ses uyandırdı beni iste o yüzden uyumaya korkuyorum
      Aynısı oldu be abi dayım aradı telefonla neye uğradığımı şaşırdım valla birden.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        birincisi bizi bu olaydan uzak tutalim, yarin baskanimiz hicbirsey olmamis gibi serbest kalicagindan eminim.

ikincisi, disiplin hangi kuralli, neyi degistirir?

"küme düser" yerine "kümeye düsebilir" olarak mi degistirecekler kurali, eskiden oldugu gibi?

MÜMKÜN degil. Daha yeni cikti bu yasa, daha cok yeni. Feneri kurtarmak icin 1 ay önce cikan yasayi mi degistirecekler dünyanin gözleri senin üstünde iken?

Peki baska nasil degistirebilirler?

"kulup degil, sahisler alir cezayi" mi dicekler?

Mümkün degil.
        Sapla samanı karıştırma dostum.. Sporda şiddet yasasından bahsetmiyorum ben yeni çıkan..

Ben TFF'nin tüzüğünde yer alan küme düşer maddesinden bahsediyorum..

Sporda şiddet yasasında kümer düşer gibi tüzel kurumları bağlayacak disiplin cezaları yok..

Dediğimi yakında görürsünüz..

Kimseyi düşürmeyecekler.

Yorum

• ben klüp başkanı olsam hakkımdaki soruşturma bitene kadar hem uef hemde tff affımı isterdim takımımı bu leke ile asla sahaya sürmem ha suçlu çıkarsamda cezam çekerdim küme ise küme

Yorum

• Arkadaşlar forumda siyaset yasaktır. Yorumlarınızı yaparken biraz daha dikkatli olun lütfen.
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana inanmayacaksınız ama Dün saat 16:00'dan beri başkanın alınacağını biliyordum sürpriz olmadı..Ama ne zaman salınacak bilmiyorum...
              Biliyorum Mustafa söyledi iyi bı galayladim arkandan haberin olsun

Yorum

• İlk olarak 61Huso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kocum gecenin bir vaktinde beni aglatmanin ne anlami var , bittim yaa
                Beni de ablam uyandırdı Sadri Şener gözaltına alınmış diye hemen tv ye geçtim görüntüleri görünce ağlayacaktım utandım...dün gece de arkadaşla şampiyonluk hayali kurup hayırlı geceler deyip yatmıştık ama gün çok hayırsız başladı ne yazık ki.

Yorum

• Nevşat Şakarın bişey yapıp da Sadri Şenerin haberi olmadığını sanmıyorum.ikisi birden tutuklanmasına hazırlıklı olalım.Savcının tavrı tutuklayabilir gibi geliyor bana.Yada ikisi de serbest kalır diye düşünüyorum.Başkandan habersiz olduğuna ihtimal vermiyorum...

Yorum

Biliyorum Mustafa söyledi iyi bı galayladim arkandan haberin olsun
                    Başkan çıksın da Hep beraber galaylarız....
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bide utanmadan hastaneye kaldırılmış, iyice belli etti
                      insarlarin sagligi ile dalga gecmeyin! ADAMIN kalbinde pil takili!!!
                      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak 61Huso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kocum gecenin bir vaktinde beni aglatmanin ne anlami var , bittim yaa
                        dün gece 2 saat uyuyamadım içimdeki kötü histen dolayı tam yaramıza tuz basmıştık zokora yıyeni polonyalı'yı henrique yiheyecanla beklerken resmen yanağımızı okşayıp gözümüzü biraz kıstığımız an yumruğu vurdular

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nevşat Şakarın bişey yapıp da Sadri Şenerin haberi olmadığını sanmıyorum.ikisi birden tutuklanmasına hazırlıklı olalım.Savcının tavrı tutuklayabilir gibi geliyor bana.Yada ikisi de serbest kalır diye düşünüyorum.Başkandan habersiz olduğuna ihtimal vermiyorum...
                          Mantıklı . Yarın hersey belli olur hayırlısı

Yorum

• bugün bu konuyu konuşurken birine dedim ki heralde bizimkiler arayıp ulan adam gibi oynayın yakarız sizi falan dediler onun için çağrıldılar(tehdit falan geçiyodu ya burda o yüzden)

bana dediki bende numaraları olsa bende arardım söver söver kapatırdım...

hangimiz aramazdık hakkın yeniyor görüyorsun bişey yapamıyorsun napacaksın adam olun lann diyebilirsin ancak...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Kusura bakma lafa burdan dalıyorum direk
                              Kac gündür kendi kendime sorup cevabını bulamadığım sorular var
                              Neden şimdi
                              Kime ne kazandıracak
                              Bu sorumun cevabı siyasi olacaktır forumda konuşmak gerek konu dışılığı ile gerekse siyasi bakış açılarına müdahale geregiyle yasaktır özelden de yazabilirsin hatta yazmalısınız
                              özelden sor kardeşim cevaplayayım ne istersen

Yorum

• Ortada bir gercek var, bu se...ler herseyi en ince ayrintisina kadar planlamislar.

Mesela bir Trabzonspor macindan örnek,

Gantep macinda Glo´ya niye kirmizi cikmadi, hemde Cüneyt Cakir´dan?

Bunlari günü geldiginde hakem agziyla aleyhimize kullanabilmeleri icin
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim