Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Delillerin Federasyon'a verilmesi ile "soruşturma" , üzülerek söylüyorum başlamadan bitebilir.

Davayı bulandırmak artık çok kolaylaştırılacak.
    Komik gelebilri belki ama delil ve belgelerin birer sureti verilmeyecek mi?Eldeki belgeler komple mi verilecek?

Biz bile bütün işlerde birer suret alıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Delillerin Federasyon'a verilmesi ile "soruşturma" , üzülerek söylüyorum başlamadan bitebilir.

Davayı bulandırmak artık çok kolaylaştırılacak.
      Açıkçası ben de korkmaya başladım bu fenerasyondan..

Ama deliller kuvvetli gereken yapılır inşallah..

Aksi durumda zaten vicdanlarda "şikeci" olan malum camiaya olan taraftar tepkileri çığ gibi olur.

Eğer ceza verilirse bu onlar için de temizlenmek anlamında bir fırsattır.

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sizde durum nedir arkadaşlar.Ben, şampiyonluğun bize verileceğine, gün geçtikçe daha çok inanmaya başlıyorum.Bu şampiyonluktan kastım, teneke parçası değil, kirlenmemiş vicdanlarda oluşacak şampiyonluk.
        Vicdanen şampiyonuz.
        Fenerbahçe kupayı vermeye razı. Hatta 2-3 kupa bile verir halde.

Daha derin mevzular söz konusu. Küme düşürülmesi çok ağır bir durum.

Yüz yıllardır süre gelen "Sabetay" deşifre oldu.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Farzedelimki bu surec sonrasinda TFF geregini yapmadi ve kimseyi kumeye dusurmedi. Devletin bu konuyla ilgili bir girisimi olarbilirmi?

Yani ne biliym, bizzat kendiler TFF yonetimini ellerine alma ihtimali falan varmi?
          dün fifa resmen dedi bizimkiler kiyirtirsa isi eline alabilecegini
          erkekse düsürmesin maa
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Tff'nin taraf olduğunu biliyoruz ama unutmamalıyızki diğer taraftada muhattap devlet arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Komik gelebilri belki ama delil ve belgelerin birer sureti verilmeyecek mi?Eldeki belgeler komple mi verilecek?

Biz bile bütün işlerde birer suret alıyoruz.
              Evet komik oldun.

Soruşturma devam ediyor. Dava başlamadı.

Düşün sen katilsin. Silah ile adam öldürdün. Silah ortada yok. Herkes senin yaptığını biliyor. Silahı saklamışsın. Yakalanırsan, yanarsın. Deliller senin silahı sakladığın yere götürecektir.

Deliller çok önemli, tüm ipuçlarını ortadan kaldırabilirler veya davayı çözümsüzlüğe ulaştırırlar.

Dava başlamadan suçlunun delilleri öğrenmesi , olayı çözer, zaman kazanır.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Deliller sağlamsa hiç bir şey olmaz gereken yapılır, yapılmak zorunda ama deliller normal ve sanıklar konuşturularak yol kat etmeyi düşünüyorsa savcılık deliller ortaya çıktıktan sonra iş gerçekten biter..

Yorum

• Yolun sonu görünmeye başladı arkadaşlar. Artık kimse biryere kaçamaz. Hazırlayın bayrakları meşaleleri
                  Kendi tahminlerimce ve görünen o ki:
                  Sivas ve fener kesin küme düşecek. kurtuluşları yok.
                  İ.akının son ifade değiştirmesi ellerindeki kanıtlarına göre bjk belki kurtarabilir.
                  eskişehir yönetici olarak olaya karışmadığı için küme düşmez.
                  ---------------------------------------
                  KARADENİZ
                  TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• Dün söylenen; federasyon binasında ayrı bi oda oluşturulacak, bu odalar kameralarla denetlenicek ve sadece hukukçu olan fedarasyon yöneticileri giricek.Federasyon başkanı bile giremeyebilir.
                    Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün söylenen; federasyon binasında ayrı bi oda oluşturulacak, bu odalar kameralarla denetlenicek ve sadece hukukçu olan fedarasyon yöneticileri giricek.Federasyon başkanı bile giremeyebilir.
                      İnşallah böyle olur...

Çünkü bu kadar emeğin bir delil karartmayla heba olması çok komik ve amatörce olur..

Savcı da buna izin vermez bence..

Yorum

• Sivas'ta kalbim çok yoruldu 24 Mayıs 2011
                        Tecrübe parayla satılmıyor. Yaşayarak öğrendik. Denizli'de ve Trabzon maçında şampiyonluklar kaybettik. Bir tanesini daha kaldıramazdık. Bu çok zor bir travma. Stadı yakmaya kalktılar. Bunlar kolay şeyler değil.

Galiptir bu yolda mağlup 18 Mayıs 2011
                        Yani ikinciliği alana da herkesin “Galiptir bu yolda mağlup!” demesi gerekir.”

Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını aylar önce söyledim. Beşiktaş derbisinden hemen sonra, “Fenerbahçeliler artık şampiyonluğu kutlayabilir!” dedim. İnanarak söylüyorum: Fenerbahçe Sivas'tan, şampiyon olarak dönecek.

F.Bahçe, penaltı olmasa da kazanırdı 27 Nisan 2011
                        Buca, Eğer penaltı verilmemiş olsaydı bile, maçın ikinci yarısında kazanmak için oynayan ve hırslanan Fenerbahçe, mutlaka sahadan galip ayrılırdı.

Şampiyon olmadan asla 13 Nisan 2011
                        Lafı eğip bükmeye gerek yok: Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında iddialı hale getiren kişi, doğrudan Başkan Aziz Yıldırım'dır.

Fener yine puan yitirirse çok karışır 06 Nisan 2011
                        F.Bahçeliler bu hafta G.Saray'ın Trabzon'dan puan alması, kendi takımlarının da Eskişehir'e puan vermemesi için dua etmeliler. Aksi takdirde, ortalığın çok karışacağına inanıyorum!

Başka Güneş yok 09 Mart 2011
                        Trabzonspor'un sezon başından bu yana oynadığı güzel futbolu ve takım oyununu alkışlıyorum. Şampiyonluk yarışını, bileğinin hakkıyla sürdürüyor...

Şampiyon F.Bahçe olacak 23 Mart 2011
                        Trabzonspor'un büyük çıkışını alkışlıyorum ama, haftalar öncesinden belirttiğim gibi, şampiyonluğu F.Bahçe'nin kazanacağına inanıyorum.

İşte Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü, Aziz Yıldırım 08 Şubat 2011
                        Aziz Yıldırım'ın ikinci yarı başlangıcından bugüne kadar sergilediği çabaları yazsam, roman olur. Eğer bir benzerine filmlerde, romanlarda rastlanılan aksilikler, sürprizler yaşanmazsa, Fenerbahçe şampiyon olacak.

Derbi değil şampiyonluk maçı 02 Şubat 2011
                        Bu sonuç sadece derbinin değil, ligin de sonucudur. Şampiyonluk, Fenerbahçelilere şimdiden kutlu olsun.

Bu lig karakolda biter 26 Ocak 2011
                        Hakemler üzerinden mesaj vermek, Şenol Güneş gibi bir futbol bilgesine hiç mi hiç yakışmıyor. Sorumlu mevkide olanlar, ellerini hakemlerin üzerinden çekmeli. Aksi takdirde bu lig, karakolda biter!

Aykut Hoca hemen istifa etmeli 15 Ocak 2011
                        F.BAHÇE'nin Yeni Malatyaspor'a yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesi hazin bir durumdur ve teknik direktör Aykut Kocaman için de sözün bittiği yerdir.

Uğur DÜNDAR
                        hurriyet.com.tr

@tsmustafakemal

Yorum

• 2-3 Ay sonra iddianame hazirlanip dava açıldığı zaman,iddianamedeki tüm belgeler ve deliller tüm basın tarafından her noktasına kadar yayinlanacaktir.Bu yüzden federasyon etik kurulunun bu delillere karsı objektif olmadan bir karar vermeleri neredeyse imkansizdir ve aksi bir durum bu kurul uyelerini zan altında birakacaktir.Asıl konu,etik kurulunun raporu sonrası ,kararı verecek olan,başında MAA nin bulunduğu icra kuruludur

Yorum

• Yahu delillerin yok edilmesi mi derdiniz ? Öyle bir şey olur mu gerçek delilleri suçlunun yandaşlarına verirler mi ? saçmalayınca acayip saçmalıyorsunuz.. Ha burası Türkiye o ayrı ama artık o devir de kapandı gibi..

Benim korkum delillerin sağlamlığı sağlam değilse ona göre yol alacak içeridekiler sağlamsa zaten yapacak bir şeyleri kalmıyor..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu delillerin yok edilmesi mi derdiniz ? Öyle bir şey olur mu gerçek delilleri suçlunun yandaşlarına verirler mi ? saçmalayınca acayip saçmalıyorsunuz.. Ha burası Türkiye o ayrı ama artık o devir de kapandı gibi..

Benim korkum delillerin sağlamlığı sağlam değilse ona göre yol alacak içeridekiler sağlamsa zaten yapacak bir şeyleri kalmıyor..
                              Deliller sağlam..

Sağlam olmasa aziz bunca hastalığına rağmen tutuklanmazdı...

Yorum

• O zaman isterseler Aziz'e versinler delilleri..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim