Nasıl bir ülke böyle yahu, nasıl bir adalet işleyişi bu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Savcının güvenip dosyayı iddianame hazırlanmadan vermem dediği bir federasyon....Başlamadan bitmiştir....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
olay anlasıldı kımse kume dusmıcekte sampıyonlukta degısmeyecek kısıler ve kurumlar ayrıymıs sankı fener sıvas macından menfaat elde etmemıs gıbı konusuyo ama yapcak bısey yok elımız kolumuz baglanır eger bızım yonetıcılerden bırı tutuklanırsa bunada en cok maa sevınırkı fener ıcın karar alması kolaylasır
Yorum
-
Adam resmen şahısların suçu kurumlara yıkılmasın diyor. Ama kurumların resmi yetkileri olarak kurumlara menfaat sağlanıyor. Bunu bilmiyor mu federasyon başkanı? Medyanın bir kısmından böyle saçma bir yorum beklerdim ama federasyon başkanından? Aciz bir yorum acizzz. UEFA'ya şikayet edelim ama dediğin gibi şu cesaret aldıkları gözaltılarımız ilk önce bir kalksınİlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkın mesaj kutun dolu
Yaptığın doğru ama zaman yanlış bence.
bir aklanalım birader sonra 5 milyon tane gönderelim
ama şimdi değil çünkü bizim adımızda geçiyor Adımız oradan silinsin temize çıkalım.
Çünkü adamlarda taviz 0 kendi yağımıza kurşun sıkmayalım.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
@Travelair
Anladigim kadariyla UEFA'ya bize yardim et diyorsun, yoksa adil bir karar cikmayacak...
Yaziya gelince;
Düzeltmeye kalksam cok zamanimi alir sahsen. Sunu söyleyebilirim; Inglizcesi olan her kisi burada ne söylendigini anlar.
Zaten konuyu biliyorlar, cok sayida yazi gitmis durumda.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
hadi ya isler kötü olunca bizidemi simdik büyük yerine koyuyorlar.İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb dahil 2 tane daha buyuk takım var diyo işin içinde....hadı geçmiş olsun
benim bildigim bunlarin 3 büyükleri fb,gs ve bjk olur
yani biz yokuz isin icinde anliyorum ben bu sözde
tek büyük var oda TRABZONSPOR
Yorum
-
Hemen kivirdi!!!İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoff of of çok pis koydu
Hemen Trabzonuda isin icine sokmaya calisdi!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Mehmet Ali Aydinlar: "Biz aslinda bu isin icinde olan kulupleri biliyoruz. Ama sonuclanmasini beklemeliyiz." 6 kulübün ismini biliyoruz diyor utanmadan
ulen ben senin varyaEn son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 23:20.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum

Yorum