Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• soruşturma başladığından beri herkes artık türk futbolda hiçbişey eskisi gibi olmayacak diyodu

tff bugün herşeyin eskisi gibi devam edeceğini belli etti
    futbolda artık sevginin yeri yok, sadece paranın gücü var
    onur, emek, başkaldırı...
    kendine karşı #direnTRABZONSPOR
    LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
      SIKE YAPAN 2 LIGE DÜSER!!!!!!!
      Daha ne sacmaliyorlar bu serefsizler.Almanyada Theo Zwanziger 1 dakika bile beklemeden düsürürdü sike yapani.
      Bundesliga bir Dünya Markasi!

Öyle TSL gibi cakma Marka degeri degil yani!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Neymis bu fener ya yeni malatyasporu yenemeyen Takim 18 de 17 yapiyor.Sivas Macindan sonra düsmeliydi fener.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
          SIKE YAPAN 2 LIGE DÜSER!!!!!!!
          Daha ne sacmaliyorlar bu serefsizler.Almanyada Theo Zwanziger 1 dakika bile beklemeden düsürürdü sike yapani.
          Görüyorsun. Avrupadakiler daha sert. Hollanda'da böyle bir sey olsaydi, kim olsa affedilmezdi.. Türkiyede herkes duygusal haraket ediyor bu tür olaylarda..
          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• uefa ya yazmıyormuyuz
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Uzun yıllardır bu forumdayım... hiç duygularıma kapılıp da bir adet yazı yazmışlığım yok... Son şampiyonluğumuzu hayal meyal hatırlayan, 96'yı yaşayıp en güzel dönemlerimi kahır içinde geçiren bir kişi olarak kendi adıma daha kara bir gün yaşamadım... Tek sığınağım Trabzonspor değerleri, ahlakı, inancı... İçimde milyonlarca düşüncenin içinde karanlıklara teslim olmamak adına Güneş'e ilk defa bu kadar muhtacım bugün kendi adıma, Türk Futbolu adına...
              Always Trabzon!!!

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tff ligi tescil ederek futbolun içine etmiştir
                şu şartlarda tff nin alacağı başka bir karar yoktu. trabzonsporun başkanı alındığı gün bizi şampiyonmu ilan edeceklerdi. sorulması gereken sadri şener niye alındı

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eğer öyle bi durum olursa, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun nasıl aklanacağıda belli olur, aynı kadroyla adamlar şampiyon yapılır önümüzdeki sezon, sonra denir ki bak bu sene de mi şike yaptık!!!!!! sonra kendi kendilerince tarih yazmış olurlar, tarihi cevap vemriş olurlar filan falan, rezillik . . .

Böyle bi operasyonun hazırlığını görüyorum sonra demedi demeyin. Başka türlü camialarının aklanmasına imkan yok . .

Ayrıca bu işin altında bişey var, Aziz'i tamamen futbol dışı bir olaydan da göz altına almak isteyip futbolu bahane etmiş olurlarsa ona da şaşırmam . . . Geri kalanlar bu operasyonun figüranı, Bizim yöneticilerde Fener'i kurtarma planının bi parçası . . .
                  Bizim yöneticilerimizden hic biri su anda sorgulanmasa farkli bir karar cikarmiydi bu TFF ile ?

Peki bu TFF baskani yeni secildi ve bir sürü dedikodu yapildi o bunu istemedi falan filan diye biri geri cekildi sonunda bu geldi diye peki aziz yildirimin kendini ve feneri kurtarmak icin secmedigini kim söylüyor ? Yani yeni tff baskani oyunun bir parcasi olmadigini kim söylüyor ? Evet bununla ilgili gizli kalmasi gereken dosya var, federasyon icinden sorusturulacaklar var denildi ve ne oldu ?

Olan bize oldu ve Senes erzikde bunlara yardim edemezse türk futboluna olacak ama dogrusu üzülmeyecegim eger 5 yil men cezalari gelecek olursa, hatta sevinme bile sevinebilirim.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• kendimi daima türk olarak his ettim, hicbir zaman türk oldugumdan utanmadim, aksine gurur duydum
                    ama bugün bana bunu gösterdiki, alman vatandasligina gececegim!!!
                    stsl´yi artik trabzonspor haric takip etmem
                    ligtv´yi iptal ettirecegim
                    En son UğuR tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 20:55.

Yorum

• İçimdeki tüm futbol aşkının içine edildi.
                      Zaten futbol değil tiyatro izliyormuşuz ya.

Yorum

• Ya ağlamak istiyorum. Elim ayağım titriyor. Ne demek delil yok ya. Adam kararı açıklarken herkes memnun olmayabilir diyor. Hani bir karar alınmayacaktı. Bu tutum ne o zaman. Allah ım sen sabır ver.
                        Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Sadri Şener ve Nevzat Şakar Beraat etsin Biz üzerimize düşen itirazı yapacagız insallah

Yorum

• peki uefa kabul edecekmi...

Yorum

• BugÜn bÜtÜn takimlarin sikebahcenin kÖpegi oldugunu itiraf etti ilhan cavcav !!! Bizimkiler nasil bir tutum icindeydiler merak etmiyorum degil acikcasi !!!!!!!
                              ...imza...

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ''Federasyon başka bir karar alamazdı'' diyenlere şunu söylemek istiyorum: Bir takımın başkanı ve üst düzey yöneticileri kuvvetli deliller ışığında suç örgütü kurmak ve şike yapmak iddiasıyla tutuklanıyorsa sen bu ligi hangi vicdanla nasıl tescil edebilirsin?
                                Yahu savcı demiş ki bunların örgüt kurmak ve şikeden tutuklanmasını istiyorum.

Mahkeme de tutuklamış adamları.

Savcının 5 ay sonra çıkacak iddaanamesinde ne yazmasını bekliyormuş beyefendiler.

Kusura bakmayın ben hata yapmışım mı diyecek?

İddaanameyi görünce bakalım ne yapacak?

Daha büyük rezillik. Sezonun yarısı gelecek.

Şampiyonlar ligi ki UEFA tamam derse katılmış olacaklar.

O zaman görün siz tantanayı.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim