- Eğer ilerde (Yıllar yıllar sonra ) fener düşer biz Şampiyon ilan edilirsek Tazminat davası açabilme hakkımız var diye biliyorum ben...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
Şenol Güneş derki: "Bu ülkede hukukun gücü yok. güçlünün hukuku var"İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayir ama federasyona bu konuda yardimci olabilecek insanlar var.
Türkiyede Güclü olan kazanir!VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
A.s Kimse bilmiyor ama eksik teşebbüs muhabbeti varİlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselamun aleyküm abilerim kardeşlerim işden yeni geldim sadri şener nie gözaltına alındı acaba ?
Yorum
-
İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselamun aleyküm abilerim kardeşlerim işden yeni geldim sadri şener nie gözaltına alındı acaba ?
bizde tam bilmiyoruz renktaş,birsürü laf dolaşıyor ortalıkta.Entropi İyidir.
Yorum
-
Şu saçma-salak fotoğrafı çevirip durmayın sürekli..
O maç fb Acıbadem'in İtalya'da oynadığı Avrupa Finali'nden...Maça ülkenin ileri gelen bir çok ismi gitmişti..Aziz Yıldırım'ın yanındaki de Mehmet Atalay..
Ayrıca o maçta aziz ile MAA konuşmuyorlardı,MAA aziz gelince arka sıralara geçmişti maçı izlemek için..
Yorum
-
kim ne derse desin fenerin müthiş bir lobisi var. adamlar digiturk iptalleri bile 200bin sınırına yaklaşmış. ligden çekilme dedikoduları bile büyük kayıplar verir süper lige. ancak biz çekildiğimizde maalesef ki çok büyük etkisi olmayacaktır ekonomik olarak. kendimizi cezalandırmaktan başka bir işe yaramaz. borsada yüzlerce milyon dolarlık yatırımcının da tazminatlarıyla başedemeyiz maalesef. hem meydanı bırakıp kaçmak var mı? erkekçe mücadele..İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVuralim ne olacak? Bu ortamda futbol oynamaktan daha mi sacma sanki?
Yorum
-
türk futbolu zarar görür, ligtv gelirleri düşer diyerek ceza vermekten kaçınacaklarsa şunu bilmeleri lazımdır ki şaibeli bir lig hiç kimse tarafından ilgi görmez. türk futbolunu en az zararla bu işten çıkaracağız türü açıklamalar böyle düşündüklerini gösteriyor gibi.
federasyon elde ne kanıt varsa bakıp karar vermeliydi ya da en azından ligin başlaması ertelenmeliydi. iddianamenin en az 3 4 ayda hazırlanacağını gazeteciler söyledi.
Yorum
-
''Federasyon başka bir karar alamazdı'' diyenlere şunu söylemek istiyorum: Bir takımın başkanı ve üst düzey yöneticileri kuvvetli deliller ışığında suç örgütü kurmak ve şike yapmak iddiasıyla tutuklanıyorsa sen bu ligi hangi vicdanla nasıl tescil edebilirsin?''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
Yanlış hatırlamıyosam İtalyada paralar geri ödenmedi şike yapan takım parayı çatır çatır yediİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Eğer ilerde (Yıllar yıllar sonra ) fener düşer biz Şampiyon ilan edilirsek Tazminat davası açabilme hakkımız var diye biliyorum ben...
Yorum
-
Fenerbahçe'den Mahkemenin tutuklama kararına tepki yürüyüşü. TFF Başkanı Özgener " Yürüyüşe bizzat kendim katılacağım dedi formasını giydi ve bağdat caddesine atladı"

Kaynak: www.şikecihaber.comEn son Uğurtan tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 20:51.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Hayir sadece Fenerbahceye sebest. Cünkü onlar , herkezin tanidigi ve bildigi gib dünyanin belkide en pis takimi. Her zaman pis oyunlar. neyse Aziz Yildirim iceri girecek, silaha kacakciligi ve ötgüt baskani olarak. Türk futbolu icin büyük bi adim böyle bi mikropdan kopmak.İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi $ike yapmak serbestmi ?BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum