Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar bizde birsey yaptıysak bizde cezamızı cekelim. Ama gunlerdir Trabzonsporda yapmıs diyen gazetecilerin hepsi fenerli.Yani yanlarına ortak takma pesindeler.Biz bu oyuna gelmeyiz.Bırakın onları biz sessiz kaldıkca kuduruyorlar.Baskan bugun ne dedi guluyorum iddialara. Bu kadar basit.Gulunc olmayalım.Kendi kendimize stres yapmaktan baska bir sey degil yaptıgımız. Biz tesvik primi sike onları bilseydik 27 senedir niye bekliyoruz.
    федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• sampıyonluk bıze verılmeyecekse fenerın kume dusmemesıne eksı puanla baslamasına asla ama asla baskan razı gelmemelı artık oyuna gelmesın

Yorum

• Aziz yıldırım ifade veremeyecek bu gidişle..
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Develi , Yüzevler kebapçısı , ve koç holdingin sahibi olduğu bunun gibi mekanlar...
          eyvallah, isimlerini ögrendik, belki birgün yanindan da gecerim

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaldırılma değil rutin kontroldür. Normal bunlar. Bu adama hapis cezası falan veremezler kolay kolay...
            Peki ya verirlerse ?
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aziz hastaneye gide gele ölecek cidden...
              Allah korusun, Ailesine acimak lazim.

Ayrica o bize lazim
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Aziz Yıldırım'ın hastaneye götürülmesi iyi oldu çünkü ;

-Yarın savcıya ifade verecek bu ifade yaklaşık 6-7 saat sürer.
                -Oradan nöbetçi mahkemeye sevk edilecek.

Yani bu uzun yorucu gün öncesi tamamen sağlıklı raporu bekliyor emniyet
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bilmiyorum ne kadar doğrudur ama facebookta akşam çıkmıştı bu haber;

Aziz Yıldırım bu sabah tutuklanan yönetici ekibinin ifadelerini okuyup ona göre hazır bi şekilde hakim karşısına çıkmayı planlıyormuş..! Bu duyumu alan istanbul emniyet müdürü çapkın Aziz Yıldırım'ın yarın adliyeye sevkine kadar kitap bile okumasının yasaklandığını açıkladı..!

Şayet doğruluk payı var ise ben bu herifin zırt pırt hastalanmasına inanmıyorum ! Ve hatta emniyetinde inanmamasını istiyorum.
                  Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Bunlar o 300 soruyu da çalmıştır; Aziz şimdi ders çalışıyordur hastanede.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Şöyle düşünelim; bu pislikler ortaya dökülmeye başladığında Şenol Hoca mutlaka yönetimdekilere bizde bir sıkıntı olup olmadığını sormuş ve kendisini tatmin edici yanıtı almıştır. Şenol Hoca'yı az çok hepimiz tanıyoruz, eğer midesini bulandıran bir durum olsaydı... gerisini biliyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gazetelerde göremediğim için sordum..

Bu adam bi haltlar karıştırıyor olabilir mi acep..Paso hastane takılıyor..
                        gitsin..cirpiniyor adam iste..caresizler..uefa tepelerinde..karar belli..halki ayaklandirmaya calisiyorlar ama bundan birsey cikmaz..bazilarida yapti ve sonlari malum..bizde 30 bin kisi yürüdük mesela..

fb düstü arkadaslar..bu gercegi hic kimse degistiremez..bence enerjilerini klüplerini yeniden yapilanmaya harcasalar daha iyi olur onlar acisindan..ayrica fb bank asya düsürülürse cok ama cok ucuz kurtulmus olur..en hafif ceza bu
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          azize iki fitil versinler düzelir
                          doğruysa geçmiş olsun ama hiç inanmıyorum yazıya sesli güldüm

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
                            twitter da okumuştum benim bildiğim insanlar kapten anjiyo olur aziz g.t korkusunda oldu demişlerdi,

aslında sağlık başka bir mesela aziz kalamıyormuş kapalı ortamda. ama inandırıcı gelmiyor
                            e 12 sene nasıl kalacak...
                            öyle bile kalacak ki hem de jop jop kalacak
                            Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              azize tam numaraci ya. insan sampiyon olunca hic mi sevintcen hastaneye düsmez
                              şampiyon olcagını daha önceden bildigi için olunca sorun olmadı pek

Yorum

• ogün altıparmak: buca maçında guiza nın attığı gol gibi gol var mı başka dünyada?

iyi güldüm ççç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim