Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömer Özkan

Arkadaşlar, TRT3 te Erdoğan Arıkan ın sunduğu programda Doç. Dr. Ömer Özkan bayağı açık ve delikanlı konuştu. Sözlerinin sonunda stüdyoda yorumcu olarak bulunan Cem Papila ya dedi ki "Hatırlıyor musunuz? Bir seminerdeydik beraber, ben, siz ve şu anda tutuklu bulunan önemli biri. O size buralarda yan yana görünmeyelim demişti..." dedi, Cem Papila bozuldu. Ömer Hoca telefonu kapadıktan sonra Cem Papila arkadından laf attı durdu. TRT ye saygısı varmış Cem Papila nın bu yüzden daha ağır şeyler söyleyemezmiş gibi laflar etti. Bu Cem den de bir koku çıkar yakında, görürsünüz....

Yorum

• http://www.sikebahce.org

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor budur arkadaşlar. Bu fotoğrafı her yere koymalıyız.......

[IMG]cale_gabric_glowacki_trabzon_ankaragucu_23052011[/IMG]
        Resim görülmüyor..

Yorum

• Şu insaların bir de övüne övüne trabzonluyum demeleri yok mu adamı deli ediyolar ya.
          Ulan insan biraz utanır ya.

Hadi trabzonlusun bari heryerde papağan gibi söyleme bunu.
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak tsgol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynı zamanda beşiktaş 4.olduğu için diğer uefa biletini 5. ye mi veriyorlar yoksa kupa finalindeki takıma mı ben kupa finali diye biliyorum çünkü kayseri erciyes oynamıştı bi senesinde.bu yüzden ibb ye şans doğuyor
            bu örnek için çok önemli değil sonuçta ibb olur..

ama kupayı alan ligden uefa bileti kazanırsa ligde bir alta kalıyor..

o sizin dediğinz kupayı şampiyonlar ligine giden takım alırsa
            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Faik sende iyi fenerli çıktın aferin...............
              Faik in fanatik derecede fb li olduğunu bilmeyen yoktur.

Yorum

• Federasyon baskani Fb yoneticileri ile gorusur gorusmez Aykut cikip "alnimizin aki ile maclari kazandik" diyince iyice killandim.
                Federasyon baskani ne dediyse artik bunlara umut verdi herhalde. Bir sey cikmayacagini dusunuyorlar ki boyle bir aciklama yaptilar.
                Ulan amma Fenerli varmis, Tv de nereyi acsam Fbli biri konusuyor tovbe tovbe..
                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Fener küme düsmeyi haketmisdir. Sike yaparak sampiyon olabilen bir takim küme düsecek deniliyor ve düsmelidir.

Düsmedigi takdirde türkiyede bu sike durumunda nge gelismesi olacak ?

Adamlara ödülmü verilsin birde ?
                  En son sanatik tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 23:49.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu sinanın bir kuyruk acısı var...bir de trabzonluyum diyor...
                    Bu adam bizi aptal mı sanıyor.Her Trabzona sallayacak olmasının öncesinde ben Trabzonluyum ayağı yapmıyormu deli oluyorm.Lan sen asimile olmuş bir zavalısın.Seni Trabzonlu sayan kim.Trabzonlu trabzon kütüğünde kayıtlı olan değil Trabzonsporlu olandır.Burda binlerce Trabzonlu olmayan üye var alayı senden daha fazla Trabzonludur.
                    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• fb dergisi yeni sayısında şikelerimizin dvd si hediyeli şeklinde çıkablir kaynak sağlam
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Ben bordomavi.net den kapsamlı bir görsel bekliyorum ve talep ediyorum.Çünkü tv8 basta olmak üzere ntvspor bunu gibi bircok yayaın kanalı yanlı bir şekilde yayaın yapmaktadır ve benim bir önerimde olucaktır sayın bmn yönetiminden.Görselde bir tiyoatronun perdesi var arkasında ntvspor tv8 logo ları ve bir kaç ismide koyulabilir azizyıldırım gibi perde yarıyada kadar açık bir şekilde;bütün pisliklleriniz çıkmaya az kaldı gibi tabi bunu ben örnek olarak verdim başka birşede olabilir.

Lütfen böle birşey bekliyorum sizden en azından görselde oldu zaman emin olunki kulaklarına gidiecektir artık tepki koyma zamanı geldi diye düşünyorrum.Bizler bu ülkenin en şerefli en dürüst klubün üyeleriyiz kimse raht bir şekilde atıp tutmamalı.Saygılarımla

Emre Dumangöz.

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi
                          O maç şaibenin önde gideni...Y.Malatyanın ganyanı 25 lira idi...Ne kadar para götürdüklerini hesaplayın artık....Şaka yaptığımı düşünmeyiniz...
                          25 değil 12,00 http://www.sporx.com/iddaa/mac_yorum.php?id=25938
                          BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                          Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• hacklemişler resmi sitelerini...Allahımın madaraları...

www.sikebahce.org - resmi siteleri
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak bordomaviask tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu yapana helal olsun

Yorum

• hiç dalga geçmek istemiyorum ama yapılan espirilere de gülmeden duramıyorum )))

şu olay bi netleşsin işte o zaman nasıl dalga geçeceğimi bi ben biliyorum ))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim