İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey bi kesinleşsin ondan sonra neler diyeceğim neler..
Yorum
-
Ben bordomavi.net den kapsamlı bir görsel bekliyorum ve talep ediyorum.Çünkü tv8 basta olmak üzere ntvspor bunu gibi bircok yayaın kanalı yanlı bir şekilde yayaın yapmaktadır ve benim bir önerimde olucaktır sayın bmn yönetiminden.Görselde bir tiyoatronun perdesi var arkasında ntvspor tv8 logo ları ve bir kaç ismide koyulabilir azizyıldırım gibi perde yarıyada kadar açık bir şekilde;bütün pisliklleriniz çıkmaya az kaldı gibi tabi bunu ben örnek olarak verdim başka birşede olabilir.
Lütfen böle birşey bekliyorum sizden en azından görselde oldu zaman emin olunki kulaklarına gidiecektir artık tepki koyma zamanı geldi diye düşünyorrum.Bizler bu ülkenin en şerefli en dürüst klubün üyeleriyiz kimse raht bir şekilde atıp tutmamalı.Saygılarımla
Emre Dumangöz
Yorum
-
İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sinanın bir kuyruk acısı var...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu salak Sinan bilen bilmeyen konuşuyor diyor, Bjk küme düşecekmiş ne alakası var bu kupa maçı filan diyor.
Be salak açıpn okusan kupa veya lig farketmez şike yapan küme düşer diyor. Bilenler sussun da siz mi konuşacaksınız..
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yasaya ilişkin bir yorum
Çavuşoğlu: Herkesin bir alışkanlığı vardır , geçiş dönemi için kulüplere zaman neden vermiyorsunuz .
Akşam akşam iyi güldüm , forumda anlatılan kadar mantıksız bir program olmuş .
Şeref yoksunu babası belli olmayan adi."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonlar ligi kuraları az önce çekildi.
1. Grup
TRABZONSPOR
BARCA
M. UNİTED
MİLAN
2. GRUP
şikebahçe
METRİS
BAYRAMPAŞA
İMRALI
Yorum
-
tv8 iyice cozuttu. kimse mehmet yıldıza para verildi demedi. demişiz güya. Sezer oynamadı demişiz 45 dakika oynamış diyorlar. Nasıl oynadı peki ?? eskişehirn en iyi 2-3 adamından biri 45 de çıktı. Emenike yi fener niye oynattırmasın fener bunu neden yapsınmış.Bunlar harbi harbi cozuttu yarın küme düşürülürse kudurur bunlar varya
Yorum
-
İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman 1 taşla 2 kuş vururuz uefa hem tff'yi götürür hem feneri.Şike SİZ; Leke SİZ
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14 Temmuz da Gaziantepsporun uefa önelemesi var arkadaşlar...
fenerbahçenin küme düşmesi demek bizi nasıl 1. yapıyorsa, antepi 3. yapıyor, kayserisporu 5. yapıyor..
bu durumda 14 temmuzda maç yapacak takım gaziantepspor değil kayserispor oluyor..
Ek süre verip ne yapacakmış uefa?Arda Yavuz / YTÜ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum