Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Do. Dr. Ömer Özkan, sen çok delikanlı adamsın.
    Helal olsun sana hocam.
    Akşam ben de dinledim gerçekten helal olsun Papila'ya öyle dersler verdi ki adam kilitlendi kaldı.
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Şampiyonlar ligi kuraları az önce çekildi.

1. Grup
      TRABZONSPOR
      BARCA
      M. UNİTED
      MİLAN

2. GRUP
      şikebahçe
      METRİS
      BAYRAMPAŞA
      İMRALI

Yorum

• 661.sayfa yıkın buraları !

:meşale1:
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• yeni malatya mıydı ateşi yakan? evet, bence de...
          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Trabzonspor budur arkadaşlar. Bu fotoğrafı her yere koymalıyız.......

[IMG]cale_gabric_glowacki_trabzon_ankaragucu_23052011[/IMG]
            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her şey bi kesinleşsin ondan sonra neler diyeceğim neler..
              Aynen öyle nasıl sabrediyorum inanamıyorum ama sabır allahım

Yorum

• Bir de Trabzonluyum demiyorlar mı?
                Al birini vur ötekine...
                Hey Allah'ım.

Yorum

• Ben bordomavi.net den kapsamlı bir görsel bekliyorum ve talep ediyorum.Çünkü tv8 basta olmak üzere ntvspor bunu gibi bircok yayaın kanalı yanlı bir şekilde yayaın yapmaktadır ve benim bir önerimde olucaktır sayın bmn yönetiminden.Görselde bir tiyoatronun perdesi var arkasında ntvspor tv8 logo ları ve bir kaç ismide koyulabilir azizyıldırım gibi perde yarıyada kadar açık bir şekilde;bütün pisliklleriniz çıkmaya az kaldı gibi tabi bunu ben örnek olarak verdim başka birşede olabilir.

Lütfen böle birşey bekliyorum sizden en azından görselde oldu zaman emin olunki kulaklarına gidiecektir artık tepki koyma zamanı geldi diye düşünyorrum.Bizler bu ülkenin en şerefli en dürüst klubün üyeleriyiz kimse raht bir şekilde atıp tutmamalı.Saygılarımla

Emre Dumangöz

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu sinanın bir kuyruk acısı var...
                    bence bu adamın başka çekinceleri var. 2. dalga araştırmada bununda yediği naneler ortaya çıkacak diye düşünüyorum. yoksa bu olayın ört bas edilmesini istemezdi..
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu salak Sinan bilen bilmeyen konuşuyor diyor, Bjk küme düşecekmiş ne alakası var bu kupa maçı filan diyor.
                      Be salak açıpn okusan kupa veya lig farketmez şike yapan küme düşer diyor. Bilenler sussun da siz mi konuşacaksınız..
                      Ey gidi kafasiz, ulen kirmizi kart bile aktariliyor ligle kupa arasinda, sike mi aktarilmayacak... Bunlari tvye cikaranlarda suc, bunlarda degil...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni yasaya ilişkin bir yorum
                        Çavuşoğlu: Herkesin bir alışkanlığı vardır , geçiş dönemi için kulüplere zaman neden vermiyorsunuz .

Akşam akşam iyi güldüm , forumda anlatılan kadar mantıksız bir program olmuş .
                        Ne güzel sövülür buna

Şeref yoksunu babası belli olmayan adi.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak OKTAY YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şampiyonlar ligi kuraları az önce çekildi.

1. Grup
                          TRABZONSPOR
                          BARCA
                          M. UNİTED
                          MİLAN

2. GRUP
                          şikebahçe
                          METRİS
                          BAYRAMPAŞA
                          İMRALI
                          2. Grubun gerçekleşme ihtimali var ama 1. grup imkansız
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• tv8 iyice cozuttu. kimse mehmet yıldıza para verildi demedi. demişiz güya. Sezer oynamadı demişiz 45 dakika oynamış diyorlar. Nasıl oynadı peki ?? eskişehirn en iyi 2-3 adamından biri 45 de çıktı. Emenike yi fener niye oynattırmasın fener bunu neden yapsınmış.Bunlar harbi harbi cozuttu yarın küme düşürülürse kudurur bunlar varya

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o zaman 1 taşla 2 kuş vururuz uefa hem tff'yi götürür hem feneri.
                              ya nasıl götürecek? açıklamaları var adamların suçu ispat edilene kadar herkes masumdur, tff'nin kararı önemli, biz taraf değiliz dediler resmi sitelerinde. zaten ondan sonra başladı aykut afkurmaya.
                              Şike SİZ; Leke SİZ

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                14 Temmuz da Gaziantepsporun uefa önelemesi var arkadaşlar...

fenerbahçenin küme düşmesi demek bizi nasıl 1. yapıyorsa, antepi 3. yapıyor, kayserisporu 5. yapıyor..

bu durumda 14 temmuzda maç yapacak takım gaziantepspor değil kayserispor oluyor..

Ek süre verip ne yapacakmış uefa?
                                aynı zamanda beşiktaş 4.olduğu için diğer uefa biletini 5. ye mi veriyorlar yoksa kupa finalindeki takıma mı ben kupa finali diye biliyorum çünkü kayseri erciyes oynamıştı bi senesinde.bu yüzden ibb ye şans doğuyor
                                BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                                Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X