cüney çakır emniyete çağırıldı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak taner6128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtv Sporda konusan adam kim ?
Yorum
-
bu mehmet demirkol tff yi hergun elestirip . tff den bedava seyahat hakki alinca yalakaliga baslayacak kadar donek bir adam.
ben farkliyim ayaklarina yatmak icin genclerbirligi taraftari geceniyordu bir ara ama azizin yikanmadik yalanmadik bir yerini birakmadi ntvspor da.
Bu sogan cucugu fbnin sampiyonlugu saibeliyse Trabzonsporun 6 sampiyonlugu da saibeli diyebilecek kadar karaktersiz ve ucuz bir kisiliktir., ridvan bile bundan delikanlidir, hic olmazsa hangi tekneye hizmet ettigini biliriz, bu yavsak soylemleri sebebiyle annesi buyuk baskan SAMIL EKINCI den tanisma teklifi almisti,.. ona bile verecek cevap bulamamis bir godiktir
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan Bilgiç resmen TFF lütfen hemen karar alma diye yalvarıyor NTVSpor'da!
Sampiyonlugumuz verilsin ondan sonra pazarlik yaparlar...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
.....
İlk olarak Bekir Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenihayet ya 20 sayfa geriden geliyom 3 saatte anca bitirdim))
Yorum
-
Beyler siz bahsedince yeniden izledim... hocam aazına mıçtı hakkkaten, giydirdi babilasına da, trt sine de ,alayına da, kimseye eyvallah etmedi..
Babila efendi de arkasından afkurdu anca..
ula nası içimin yağları eridi,
bida hoca dudaklarını yalayarak ne zaman çaaırısanız gelırım dedi ya orda bitettim..hayy yaşa hocaam
Yorum
-
İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet baransu trabzonspor hakkındada idaalar var dedi. sadride konuşmadı hiç kıllandım bak şimdi
İddaa var iddaa var o yüzden bizden bir kişi bile içerde değil dimi ?Uyuz oluyorum ha böyle konuşmalara.Sadri şener ''bizim ne şuan ne de gelecekle ilgili en ufak bir tedirginliğimiz yok''dedi.Bitmiştir...
Yorum
-
- Fener düşerse şöyle olur böyle olur diyerek tehdit yağdıran köpekler , bugüne kadar etik , şaibesiz , şikesiz vs..futbol hakkında hergün herkese ders vermeye çalışan sözde yanlı olmayan yaratıklardır , işte gerçek yüzleri...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum