İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz beyin jimnastigi....
TFF mahkeme delillerini umursamadan FB sampiyondur ve sampiyonlar ligine gidecek dedi....
Ne olur?
Abi öncelikle şahsi fikrim olduğunu belirteyim
Uefa "temiz" bir şampiyon isteyeceğinden, Fenerbahçenin katılımını reddeder, yeni bir takım belirmenmesini ister, Federasyon eğer yine aynı tavrını sürdürürse tüm türk ekipleri avrupadan men edilir, tff ye ağır yaptırımlar uygulanır, bunu göze alamazlar..1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar lütfen küfür etmeyin.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo uzun saclinin söyledigi lafa bak --guya besiktasla anlasmisiz kupa sizin lig bizim diye ...hey allahim ya
O Dönem nasil böyle bir Anlasma yapacakdik yahu?
Daha her iki Takiminda önünde Dünya kadar Mac vardiRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaik çetiner tv8de ağlıyor. seyredin çok acıdım kendisine
Fener düsmemeli falanPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFbnin küme düşüp düşmemesine TFF mi karar vercek ?
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTV 8
Faik Çetiner'le Fenerbahçeyi aklama
başladı
Yorum
-
İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Ömer Hocanın konuşmasını izleyemiyoruz galiba.. Yok mu kaydeden..
20:50'yi ac...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'nin daha önce böyle ciddi konularda sinifta kaldigi, yani hukuk konularinda özellikle.
Yorum
-
ömer cavusoglu sacmaliyor
bu kadar az sike kokan mac görmedim diyor.
Yorum
-
İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületv 8 başladı ömer çavuşoğlu varRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum