@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
eğer gercekten ortada sıke varsa, fener kume dusurulsun , biz 1 sene basket voleybolla idare ederiz ama sunu bılınkı turkıyede daha fenerbahceyı dusurecek guc yok, basbakanın kendısı koyu fenerbahcelı, bu sadece bır aklama operasyonu, bakın gorun
yani demek istiyorki bizi küme düşüremezler,arkamızda başbakanımız var
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
ntv, ntvspor gibi kanallardan miğdem bulanıyor, bu kadar adilik olmaz sabahtan beri fenerli muhabirleri, fenerin avukatlarını konuşturuyorlar alt yazıdada Trabznsporda aramalar yapılıyor yazısı geçip duruyor, silin şu iki pislik kanalı tvlerinizden
Eğer olur da şampiyonluğu bize verirlerse tek birşey istiyorum.
Ya kutlamalarda herhangi bir futbolcu mikrofonu eline alıp KOYDUK MU ? diye bağırsın. Ya da resmi siteye kocaman puntolarla "ÖYLE KOYULMAZ BÖYLE KOYULUR" yazılsın.
Yahu renkdaşlar, yaptığınız yorumlarda, içerde okuyan bayan arkadaşların da olduğunu göz önünde bulundurur musunuz lütfen, ayıp olmuyor mu ?
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Eğer olur da şampiyonluğu bize verirlerse tek birşey istiyorum.
Ya kutlamalarda herhangi bir futbolcu mikrofonu eline alıp KOYDUK MU ? diye bağırsın. Ya da resmi siteye kocaman puntolarla "ÖYLE KOYULMAZ BÖYLE KOYULUR" yazılsın.
Fizandan duyulur, Koyduk mu
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum