Yeniden söylüyorum,eğer bu gözaltı süresi sonunda aziz ve şekip e tutuklamam kararı çıkarsa,Trabzonspor şampiyondur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Son dakİka:ŞÜkrÜ saraÇoĞlunda yapilan aramalarda sadece tÜrkİye kupasi bulunamadi!!yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
GÖZALTI LİSTESİNDE SON DURUM
Aziz Yıldırım(Fenerbahçe Başkanı)
Şekip Mosturoğlu (Fenerbahçe Asbaşkanı)
Mecnun Odyakmaz (Sivasspor Başkanı)
Tamer Yelkovan (Fenerbahçe Muhasebe Müdürüd)
Abdurrahman Yakut (Diyarbakırspor Eski Başkanı)
Bülent Uygun (Eskişehirspor Teknik Direktörü)
Ümit Karan (Eskişehirspor Sportif Direktörü)
Mahmut Boz (Gençlerbirliği oyuncusu)
Korcan Çelikay (Sivasspor/Boluspor)
Mehmet Yıldız (Sivasspor/Eskişehirspor)
Sezer Öztürk (Eskişehirspor/Fenerbahçe)
Emenike (Karabükspor/Fenerbahçe)
Serkan Çalık (İsmi geçiyor ancak Almanya'da olduğu için gözaltına alınamadı)
Ömer Ülkü (Giresunspor Başkanı)
Hakan Karaahmet (Giresunspor eski genel kaptanı)
Özden Tütüncü (Giresunspor taraftarlar Derneği Başkanı)Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi şampiyonluğumuz verilirse kutlama yapacak mıyız ya?..insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Beyler azize temiz don,sigara ve dergi alıp ziyarete gidicez hesap numarası veriyorum gönlünüzden ne koparsa
#kumedekalfb@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwittirdan bir arki olayı güzel özetlemiş
Hani lan "bizbizeyeter" diyordunuz. Tüm anadolu takımlarından tren yapmışsınız, en önde sizsiniz.."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum