Radyohaber61'de Göktaş canlı yayında
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından şampiyon olamama stresinden kurtuluruz. Kutlamanında kralı olur. Bunları konuşmak için erken amaEmekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
Bilica da gözaltına alınırsa çabuk çıkarlar. İyi tünel kazıyo
#kumedekalfb@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Göktaş'tan ilk açıklama geldi
03 Temmuz 2011 / 13:37
AK Parti Trabzon Eski Milletvekili Kemalettin Göktaş açıklama yaptı.
Göktaş, “Biliyorsunuz endişelerimi daha önce dile getirmiştim. Fener-Ankaragücü maçı önce Emre Belözoğlu ve Kaan’la ilgili bir söylemim olmuştu. Bu süreci yargıya getirdim. Zaten bu konu ile ilgili ihbarım vardı. Bunların gündeme getirilip araştırılmasını ben zaten istiyordum. Yıllardır spor kamuoyunda bu tarz şeyler duyuluyordu. Bundan son derece rahatsızım. Bunu Fenerbahçe düşmanlığı ya da bir takım düşmanlığı anlamında yapmıyorum. Çünkü maça giden insanlar adeta aldatılmış gibi hissediyordu kendini. Bende kendimi aldatılmış gibi hissediyordum. Sahada oynayan futbolcular ter döküyor ama masa başında oyunlar dönüyor. Bu beni rahatsız etti. Bu geçen yıllarda İtalya’da da yaşanmış bir olay. Bildiğim kadarıyla Juventus küme düşürüldü, Yunanistan’da da şike olaylarına yargı el attı. Türkiye’de de bunun olabileceğini düşündüğüm için yargıya başvurdum. Türkiye artık bu kirliliği kaldıramaz. Bu çirkinlik bitmeli. Herkes sahada bileğinin hakkı ile oynamalı ve kazanmalıdır. Bu anlamda Türk yargısına son derece müteşekkirim bunun en iyi şekilde sonuçlanacağına eminim ve Türk futbolundaki kirlilik bunun sonucunda inşallah kalkacak. Önümüzdeki yıllarda daha temiz bir lig seyredeceğiz”
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer olur da şampiyonluğu bize verirlerse tek birşey istiyorum.
Ya kutlamalarda herhangi bir futbolcu mikrofonu eline alıp KOYDUK MU ? diye bağırsın. Ya da resmi siteye kocaman puntolarla "ÖYLE KOYULMAZ BÖYLE KOYULUR" yazılsın.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber61 haberlerini koymayın şuraya istanbul basınıyla el ele vermiş onlarda
Trabzonsporu istedikleri kadar arasınlar bişey bulamazlar zaten bulamayacaklardırda ama tamamiyle karalama çalışmaları ve haber61 de bunlara çanak tutuyorDününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğun bize verilmesi falan bence zor iş..
Ne yapar eder aklanırlar..
o ...lerden her şey beklenir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum