Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende öss'den çıkarken gülüyordum sonucu yazmayayım

Sesli güldüm
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aziz yıldırım göz altındayken neden gülüyor?
      Beni tıkamazlar içeri diye düşünüyordur. Siyasete girmek istemiyorum ancak ergenekondan içeri alınan ilk paşalarda böyle gülüyordu.

Yorum

• Bu Şehİrrrr baŞka Şehİİİİİrrrrrr
        En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 16:19.

Yorum

• Haberler Yurtdışı basınına da düşmüş..

Fb'li yönetici ilhan ekşioglunun kaçtığı söyleniyor.

Yorum

• bu yolla şampiyon olmak istemem diyenlere söylüyorum, hangi yolla şampiyonluğumuz çalındı da sen bu yolla istemem diyosun? hırsızın biri senin paranı çalarsa, polsi yakalar ve paranı sana geri verirse "ben bu yolla paramı geri istemiyorum" mu diyceksin?
            Trabzonspor

Yorum

• 02124737373 bu numara aransın. Ligtv yayın yapmaya teşvik edilsin. Gerekilse sövülsün kapansın.

Yorum

• Yıldıvım opevasyonu
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• yeni sezonda da kısın bakalım bakalım azize edilen küfürleri bundan sonra bundan sonra yönetim ve camia bu olayın üzerine gitmeli diyecemde yönetim tınlamaz gibime geliyor
                  Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• Bu adamlar bu işten dolayı yargılansınlar ceza alsınlar şampiyonluklarının alın teri olmadığı ortaya çıksında varsın bize şampiyonluğu vermesinler çok önemli değil..

not:ama hiç sanmıyorum bir şekilde yine örtbas edilir..burası TÜRKİYE...

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu yolla şampiyon olmak istemem diyenlere söylüyorum, hangi yolla şampiyonluğumuz çalındı da sen bu yolla istemem diyosun? hırsızın biri senin paranı çalarsa, polsi yakalar ve paranı sana geri verirse "ben bu yolla paramı geri istemiyorum" mu diyceksin?
                      Cuk oturmuş bir örnek bu kadar oturur yani öyle böyle oturmamış
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Şehİrrrr baŞka Şehİİİİİrrrrrr

SATILMIŞ eskişehirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• fenerbahçeyi aklama projesi!

olmaz umarım!
                          Trabzonspor, bir gün mutlaka!

Yorum

• Emenike direk satar FB'yi...
                            Yeter ki azıcık korksun!
                            Millet kendi derdine düşünce, kimseyi tınlamaz direk ötmeye başlar!
                            Emenike işe yara! İnsanı ırkçı olmaya zorlama!
                            Hamiş

Yorum

• göz altina alinan herkesin telefon görüsmeleri dinlenmis

Yorum

• ....eklemek gerekirse...... Daha önce son spor yasası çıkmadan önce teşvikdi, şikeydi, adam ayarlamaydı, bunların hepsi var olduğu konuşuluyordu, yani söylentiden ibaretti, takibi yapılamıyordu, yapılsa bile yasal zeminde karşılığını bulmuyordu, biryerlere oturtulamıyordu.

Şimde ne oldu son yasa ile birlikte. Ortada var olanın üzerine gidildi,deliller değerlendirildi, yasa 2-3 ay gibi bir süre içerisinde işlemeye başladı. Bundan sonrasını asıl siz bekleyin diyorum. Herşey güzel olacak inşaallah.

TCK'da karşılığını bulan suç devletin savcıları, hakimleri tarafından soruşturuluyor.

Kanunda yazılı olmayan/değerlendirilmeyen suç suç değildir. Bütün olan bu.
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X