Bi de tazminat öderler tam olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Adamlar sürecin başından beri omuz omuza durdular
Birbirleri ile anlaşamayan yöneticileri bile konu Fb oldu mu hep birlikte savaştılar
Sevmedikleri gitmesini istedikleri Aziz Yıldırım bile arka çıktılar
Öyle omuz omuza oldular ki siyaset bile oy uğruna onlardan taraf oldu
Bu sürecin hiç bir aşamasında bizden bir bok olmadı
Bence artık başlığı kapatalım
Adamlar kazandı.
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildiGazetelerin hepsi '' Sözde şike davası '' diye manşet atıyorlar.
Mahkeme Kararı serbest kaldılar öyle mi??
Binlerce insan bir talimat ile hapise giriyor, Yazdığı için tutuklanıyor, Şarkı söylediği için tutuklanıyor, Düşündüğü için hapse giriyor
Şimdi burda soruyorum, AKP nin arka bahçesine dönmüş mahkemenin verdiği hiç bir karar adıl değildir.
Hukuk İktidarların fahişesi olursa ülkeyi pezevenkler yönetir der düşünür..
Ben de diyorum ki eyy Trabzon'lu
Daha ne kadar teczavüze seyirci kalacaksın...
HEPİMİZE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.
Hep birlikte ve göz göre göre hakkımızı yediler.
Başlığa kilit vurulsun ve bu çile bitsin artık.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Atilla Dilaver@AtillaDilaver
2010-2011 sezonunda
Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivaspor, Eskişehirspor ŞİKE YAPMIŞTIR.
BU GERÇEK UEFA, CAS VE İSVİÇRE FEDERAL MAHKEMESİ KARARLARIYLA DEĞİŞMEZ BİR ŞEKİLDE TESPİT EDİLMİŞTİR.
Emirle değişmesi mümkün değildir.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Bence de başlığın artık bir manası kalmadı. Suç, itiraf edilmesine rağmen kabul edilmedi. Deliller yok sayıldı. Yok sayılan bu deliller ise daha sonra yok edildi. Hırsız beraat etti.
Üzerine düşünmeye artık gerek yok. Belki çok ileri bir tarihte, belki vicdanı olan birilerinden, sanmam ya, belki bir şeyler duyarız o kadar. Aziz bence kitap yazsın, filmi de yapılabilir. Netflix'e satsınlar.
Yorum
-
Başlığa kilit vuralım lütfen...
...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 06.11.2020, 14:48.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Arkadaşlar, maddeye fazla anlam yüklenmesine ezelden beri karşı bir adamım ama bu dava tabir-i caizse bir onur nişanesidir. Şu saatten sonra kupayı gelip benim müzeme koysalar ne olacak? Benim, bizim o dönemlerde sevincimizi kursağımızda bıraktıktan sonra...
Ama bu dava,bu başlık kapanmayacak...
Keza bu dava/bu başlık, o formadaki tek bir yıldızdan daha değerlidir emin olun...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, maddeye fazla anlam yüklenmesine ezelden beri karşı bir adamım ama bu dava tabir-i caizse bir onur nişanesidir. Şu saatten sonra kupayı gelip benim müzeme koysalar ne olacak? Benim, bizim o dönemlerde sevincimizi kursağımızda bıraktıktan sonra...
Ama bu dava,bu başlık kapanmayacak...
Keza bu dava/bu başlık, o formadaki tek bir yıldızdan daha değerlidir emin olun...
Ancak artık başlığa kilit vurma zamanıdır.
Lütfen...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlıktan rahatsızlık duyanlar uğramasın , yazmasın başlığa, bu kadar basit...
Başlıktan rahatsız olan yok. Çarpıtmayalım lütfen, rica ediyorum.
Zira 3 Temmuz 2011'den beri en çok yazanların başında geliyorum, 2.sıradaydım en son.
Olay, bugünkü karardan sonra başlığın arşive alınarak kapatılması gerektiğidir.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 06.11.2020, 14:38.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Başlığın kapatılmayacağı defalarca tekrar edildi, neden her saçma göstermelik karardan sonra gelip bu isteği tekrarlıyorsunuz burada
bu başlık aktif kalacak kötülere ve kötülüklere inat kalacak, şikeciler kendilerini kandırmaya devam etsinler.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Başlık hepimizin haklı isyanıdır..
Adalet geç de yerine gelecektir. Bugun o şikeci namuzsuları akladıklarını sananlar, yarın kendileri verdikleri bu kararlar ile yargılanacaktır.
Bağımsız ve tarafsız olmayan, Bir Siyasi partinin, kendi hırsıkları ortaya saçıldı diye, Fener'in hırsılığınıda aklaması manasına gelen bir Şike davası Siyasidir ve Sermayenin isteğidir.
Dediğim gibi cezaevleri masum insanlar ile dolup taşıyor..
1000 kerede bu insanlar masumdur deseniz, Onların hırsız olduğunu dünya alem biliyor
Kupa götlerine girsin.. o kupayı alıp da müzesine koyan da onursuz namussuz evladıdır..
Ama Siyasileri küstürmemek için, Onların telkiniyle bu davaya mudahil olmayıp, Görmezden gelen hangi yönetici varsa emin olun birgün sizin de şerefinizle oynayacaklar ve it gibi kalacaksınız ortalardaYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum