Evinde Fetö toplantısı düzenleyen, ırkçılık yapan, küfürsüz günü olmayan Emre'ye bu ülkede hiçbir şey olmadı. Olmuyor. Bu ahlaksız herifi Türk Futbolunun başına bela ettiniz. Allah belanızı versin.
Evinde Fetö toplantısı düzenleyen, ırkçılık yapan, küfürsüz günü olmayan Emre'ye bu ülkede hiçbir şey olmadı. Olmuyor. Bu ahlaksız herifi Türk Futbolunun başına bela ettiniz. Allah belanızı versin.
Sadri Şener: “Ben demedim mi parayı çok sever 4 ay daha maaş almak için her şeyi kabul eder. Bana ve Trabzon’a hakaret eden Emre’yi yardımcı alır. Ben demedim mi Türkçe’yi bilmez tercüman lazım. Profesyonel gibi bir kelimenin arkasına sığınıp Trabzon’dan sonra her takımı çalıştırır. Stada onun ismini vermek Trabzon’a hakarettir. Senin başkanını uçakta dövmek için arayan Emre’yi yanına almak bize hakarettir, terbiyesizliktir. İnsanlarda biraz utanma duygusu olmalı. Para da bu kadar önemli olmamalı. Yazıklar olsun benim verdiğim emeklere. Verdiğim her emek haram olsun”
Sadri Şener: “Ben demedim mi parayı çok sever 4 ay daha maaş almak için her şeyi kabul eder. Bana ve Trabzon’a hakaret eden Emre’yi yardımcı alır. Ben demedim mi Türkçe’yi bilmez tercüman lazım. Profesyonel gibi bir kelimenin arkasına sığınıp Trabzon’dan sonra her takımı çalıştırır. Stada onun ismini vermek Trabzon’a hakarettir. Senin başkanını uçakta dövmek için arayan Emre’yi yanına almak bize hakarettir, terbiyesizliktir. İnsanlarda biraz utanma duygusu olmalı. Para da bu kadar önemli olmamalı. Yazıklar olsun benim verdiğim emeklere. Verdiğim her emek haram olsun”
Sadri başkan döktürmüş. Tespit çok doğru Şenol kovulmayı geciktirmek için emre yi yardımcı olarak yanına aldı. 1 sene daha götürür parayı
Trabzon sehiri ciddi anlamda bir travma yasiyor suyuna falan mi birsey katiliyor buyumu yaptilar anlamiyorum az once 61 saat de metin alperin gidisini deva partisi milletvekiline yikan bir yazi okudum sirf akp ye toz kondurmamak icin ciddi ciddi bu yaziyi yazmislar guya o andimizdan rahatsiz olup sikayet etmis kimse de cikip demiyor ki akp ne zamandir muhalefetin dedigine gore is yapiyor dahasi bu yaziyi elestiren yorumlarda yayinlanmiyor.sehirin cogunlugu bu kafada bunu bildikleri icin hunharca yaziyorlar elestiriye de tahamulleri yok iste bu kafa şike mucadelesini sekteye ugratan kafadir gecenlerde şikebahceye mektup gonderen c.baskaninda mektubu 1 saat icinde altinda onlarca elestiri yorumu olunca apar topar yayindan kaldirilmisti fazla soze gerek yok once aynaya bakacak trabzonlu ayip artik..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Trabzonspor'umuz büyük mücadele ve savaş ile çok emek vererek hakkı olan 2010 Ve 2011 Şampiyonluğu ile 7 Lig Şampiyonluk Kupası Kazandı.Bu gerçeği şikebahçeliler artık kuş beğninize kazıyın.
Trabzonspor'umuz büyük mücadele ve savaş ile çok emek vererek hakkı olan 2010 Ve 2011 Şampiyonluğu ile 7 Lig Şampiyonluk Kupası Kazandı.Bu gerçeği şikebahçeliler artık kuş beğninize kazıyın.
Sevgili kardeşim, 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana bu sayfada yazmaktan vazgeçmedim.
Hakkımız olan o şampiyonluk, bir gün gerçek sahibine iade edilecek.
İnanmaya ve beklemeye devam et.
Helal olsun sana.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Trabzonspor artık eski Trabzonspor değil. Paraya karşı emekmiş, güçlüye karşı bilmemneymiş felan gibi şeyler mazide kaldı. Artık yeni Trabzonspor var. İster kabul edin ister etmeyin. Kimliksiz, endüstriyel futbolda ve kirli Türkiye liginde bir yer edinmeye çalışan dümdük bir futbol kulübü. Bu seçim sadece siyasetin baskısıyla değil camianın da kendi tercihiyle şekillendi. O yüzden Trabzonspor üzerinden futbolla ilişki kuracaksanız bu tip mevzulara fazla kafa patlatmayın. Çünkü Trabzonspor kulübünün derdi, tasası, misyonu, vizyonu bambaşka.
vay vay vay..bunları Sefer Asan için paylaşıyorum..tesadüfen öğrendim..çok ilginç bilgiler..
Mecnuna çok kızıyordu..
uyuşturucu kaçakçısı Nayır.....mecnunu başkan yapmış...... kulübede para desteği vermiş..
İstanbul'da düzenlenen son yılların en büyük operasyon olan Sedat Peker operasyonu büyük çalışmalar sonucu başlatılmış. Operasyon emrini veren ise Başbakan Erdoğan.
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Ne çekiyorsak Cumhurbaşkanı karşımızda olmasın diye, yalama olmaktan çekinmeyen yöneticilerden çekiyoruz
Alkışlarım size
Beyaz kefenli ve siyasetin kuklası olan Trabzon şehri ile TS haklarını savunmak için otoriteyi karşısına alma cesaretini gösteremeyen yöneticiler bu davayı satmıştır.
En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 18.07.2021, 15:07.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum