Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi de tazminat öderler tam olur

Yorum

• Sarı Öküz hikayesini bilenler bilmeyenlere anlatsın...
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Adamlar sürecin başından beri omuz omuza durdular
        Birbirleri ile anlaşamayan yöneticileri bile konu Fb oldu mu hep birlikte savaştılar
        Sevmedikleri gitmesini istedikleri Aziz Yıldırım bile arka çıktılar
        Öyle omuz omuza oldular ki siyaset bile oy uğruna onlardan taraf oldu

Bu sürecin hiç bir aşamasında bizden bir bok olmadı
        Bence artık başlığı kapatalım

Adamlar kazandı.
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Bu başlik üstünlerin hukukunun bir kez daha kazanmasindan dolayi lütfen kapansin.

Daha fazla kafamiz bu can acitici konuyla meşgul olmasin.

Daha fazla kahrolup sağliğimizi bozmayalim.

Başliğa kilit lütfen.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi
            Gazetelerin hepsi '' Sözde şike davası '' diye manşet atıyorlar.

Mahkeme Kararı serbest kaldılar öyle mi??

Binlerce insan bir talimat ile hapise giriyor, Yazdığı için tutuklanıyor, Şarkı söylediği için tutuklanıyor, Düşündüğü için hapse giriyor

Şimdi burda soruyorum, AKP nin arka bahçesine dönmüş mahkemenin verdiği hiç bir karar adıl değildir.

Hukuk İktidarların fahişesi olursa ülkeyi pezevenkler yönetir der düşünür..

Ben de diyorum ki eyy Trabzon'lu

Daha ne kadar teczavüze seyirci kalacaksın...
            %61 üstünde tecavüzcüsüne aşık olmaya devam eder Trabzon şehri

HEPİMİZE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.

Hep birlikte ve göz göre göre hakkımızı yediler.

Başlığa kilit vurulsun ve bu çile bitsin artık.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Atilla Dilaver@AtillaDilaver

2010-2011 sezonunda

Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivaspor, Eskişehirspor ŞİKE YAPMIŞTIR.

BU GERÇEK UEFA, CAS VE İSVİÇRE FEDERAL MAHKEMESİ KARARLARIYLA DEĞİŞMEZ BİR ŞEKİLDE TESPİT EDİLMİŞTİR.

Emirle değişmesi mümkün değildir.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bence de başlığın artık bir manası kalmadı. Suç, itiraf edilmesine rağmen kabul edilmedi. Deliller yok sayıldı. Yok sayılan bu deliller ise daha sonra yok edildi. Hırsız beraat etti.

Üzerine düşünmeye artık gerek yok. Belki çok ileri bir tarihte, belki vicdanı olan birilerinden, sanmam ya, belki bir şeyler duyarız o kadar. Aziz bence kitap yazsın, filmi de yapılabilir. Netflix'e satsınlar.

Yorum

• Başlığa kilit vuralım lütfen...

...
                  En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 06.11.2020, 14:48.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Arkadaşlar, maddeye fazla anlam yüklenmesine ezelden beri karşı bir adamım ama bu dava tabir-i caizse bir onur nişanesidir. Şu saatten sonra kupayı gelip benim müzeme koysalar ne olacak? Benim, bizim o dönemlerde sevincimizi kursağımızda bıraktıktan sonra...
                    Ama bu dava,bu başlık kapanmayacak...

Keza bu dava/bu başlık, o formadaki tek bir yıldızdan daha değerlidir emin olun...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Lütfen kilitleyin bu başlığı Sayın Yönetim

Ruh sağlığımızı kaybettik, fiziksel sağlığımızı kaybetmeyelim lütfen.

Maç başlıklarına odaklanalım artık.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Başlıktan rahatsızlık duyanlar uğramasın , yazmasın başlığa, bu kadar basit...

Trabzonspor kötü gidiyor diye forumu da mı kapatalım?
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar, maddeye fazla anlam yüklenmesine ezelden beri karşı bir adamım ama bu dava tabir-i caizse bir onur nişanesidir. Şu saatten sonra kupayı gelip benim müzeme koysalar ne olacak? Benim, bizim o dönemlerde sevincimizi kursağımızda bıraktıktan sonra...
                          Ama bu dava,bu başlık kapanmayacak...

Keza bu dava/bu başlık, o formadaki tek bir yıldızdan daha değerlidir emin olun...
                          İlkercim bugüne dahil bugüne kadar yazılı olanlar ARŞİV mahiyetinde kalsın.

Ancak artık başlığa kilit vurma zamanıdır.

Lütfen...
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başlıktan rahatsızlık duyanlar uğramasın , yazmasın başlığa, bu kadar basit...

Başlıktan rahatsız olan yok. Çarpıtmayalım lütfen, rica ediyorum.

Zira 3 Temmuz 2011'den beri en çok yazanların başında geliyorum, 2.sıradaydım en son.

Olay, bugünkü karardan sonra başlığın arşive alınarak kapatılması gerektiğidir.
                            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 06.11.2020, 14:38.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Başlığın kapatılmayacağı defalarca tekrar edildi, neden her saçma göstermelik karardan sonra gelip bu isteği tekrarlıyorsunuz burada

bu başlık aktif kalacak kötülere ve kötülüklere inat kalacak, şikeciler kendilerini kandırmaya devam etsinler.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Başlık hepimizin haklı isyanıdır..

Adalet geç de yerine gelecektir. Bugun o şikeci namuzsuları akladıklarını sananlar, yarın kendileri verdikleri bu kararlar ile yargılanacaktır.

Bağımsız ve tarafsız olmayan, Bir Siyasi partinin, kendi hırsıkları ortaya saçıldı diye, Fener'in hırsılığınıda aklaması manasına gelen bir Şike davası Siyasidir ve Sermayenin isteğidir.

Dediğim gibi cezaevleri masum insanlar ile dolup taşıyor..

1000 kerede bu insanlar masumdur deseniz, Onların hırsız olduğunu dünya alem biliyor

Kupa götlerine girsin.. o kupayı alıp da müzesine koyan da onursuz namussuz evladıdır..

Ama Siyasileri küstürmemek için, Onların telkiniyle bu davaya mudahil olmayıp, Görmezden gelen hangi yönetici varsa emin olun birgün sizin de şerefinizle oynayacaklar ve it gibi kalacaksınız ortalarda
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X