Kendimi bildim bileli herhangi bir haksızlık karşısında şehir ve taraftar olarak dik duruşumuzdan taviz vermemizdir. Mesela Demirören'e atıp-tutan,bela okuyan,küfreden bu kesim onu oraya atayan kişiyi de baş tacı yapıyor. Bu tutarsızlıklar yüzünden haklı olduğumuz davalarda bile samimiyetimize inanan kimse yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
15 Mart'taki CAS duruşmasının üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen hala birileri 2010-2011 kupamızı tescil etmiyorsa ben bunda kötü niyet ararım.
Mübarek Ramazan ayındayız. Yüce Allah hakkımızı gaspedenleri ve onları kollayıp koruyanlara bizim çektiklerimizin mislini çektirsin. Amin ecmain.
2010-2011 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA TERTEMİZ TRABZONSPOR2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Fikret Orman: "Göbeğinden konuşmayacaksın. Çıkacaksın, kapalı kapılar arkasında konuşmayacaksın. Öyle bir delikanlı yok zaten, anca karı gibi arkadan konuşurlar."
Kadınlardan özür dilettirmişti İstanbul medyası zamanında İHO'ya. Şimdi acaba bir tanesinin aklına geliyor mudur "karı gibi" diyen Fikret'e sen ne biçim konuşuyorsun demek.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Cas seninde Allah cezani versin ne inceliyorsun 2 aydir 10 gunde en gec aciklanir denilen karar icin..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
13 Bin sayfaya neredeyse ulaştık. Kimbilir ne umutlar, heyecanlar,beklentiler yıllar geçtikçe içimize gömdük. Olmadı işte ömrümüz boyunca bu şehre ve insanına şampiyonluğu hor gördüler. Tv'lerde,gazetelerde siyasetçiler şikecilerle bol bol resim çektirip bol kahkaha ile eğlendiler..Bizler ise ne yaptık aman düzenleri bozulmasın keyifleri kaçmasın diye daha sabah aydınlanmadan dört nala seçim sandıklarına koştuk...
Yorum
-
Yanlız ahımız tuttu ülkede ki aydın, modern,adil geçinenlere.
İstanbul seçimlerinde usulsüzlükten yenileme kararı alındı ama propaganda çaldılar diye yapılıyor tıpkı bizim davada deliller usulsüz toplandı denmesine rağmen kumpas diye sunulması gibi.
Siyasi kısmında değilim işin ama çok çok benzer işler.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız ahımız tuttu ülkede ki aydın, modern,adil geçinenlere.
İstanbul seçimlerinde usulsüzlükten yenileme kararı alındı ama propaganda çaldılar diye yapılıyor tıpkı bizim davada deliller usulsüz toplandı denmesine rağmen kumpas diye sunulması gibi.
Siyasi kısmında değilim işin ama çok çok benzer işler.konuşmaya başladıklarında da kumpasdan giriyor fetöden çıkıyorum. Hakkımızı yiyen herkes yesin birbirini.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını bazen chpli arkadaşlara da söylüyorum. Binali Yıldırım'a haksızlık yapıldı diyorum bön bön bakıyorlar yüzümekonuşmaya başladıklarında da kumpasdan giriyor fetöden çıkıyorum. Hakkımızı yiyen herkes yesin birbirini.
sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYesinler tabi ama iş iyice zıvanadan çıktı. iftira ve yalan bu kadar kolay söylenmemeli ve bu kadar çok hukuksuzluk rağbet görmemeli. çok kirli bir dönemden geçiyoruz laf olsun diye değil cidden çok kirli. daha kötüsü ise yalan olduğunu bildiği halde inanmış taklidi yapıyor insanlar çünkü düşman yaratıldı. nasıl çıkılacak bu işin içinden bilmiyorum ama ahlaki çöküşün tamiri en az 20 sene sürer.
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChp de zamanında sikecilere destek vermisti her konuda. Simdi aynısı baslarına geldi. Bin beter olsunlar.
parti tutmuyorum kimse karnından konusmasın o yüzden.
Yine de kötünün iyisi Ekrem diyorum, ama bundan sonra o da akillansin ve sampiyonlugumuz konusunda + seçim konusunda haksizliga ugrayan birisi olarak artik biraksin menfaat için oy için gidip fblilerel takilip yalakalik yapmayi.... kendisi digerlerinden farkli olmayacaksa ne anladim bu isten, bu ülkeye ne zaman dayyakli siyâsetçi gelir iste o zaman bir seyler degisir, ve ahlâki çöküsün tâmiri kisa sürede mümkün duruma gelebilir...
Bu konuda güvendigim kisilerin basinda ise Caykarali Yavuz Agiralioglu geliyorTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok iyi özetledin âbi
Bunun bir de akpye olmasini dilerim ama nerdeeee.... bir de onlar öyle bir seye mâruz kalsa belki.... belki ne yaa belki ne, akillanirlar diyecektim de bunlarda akil yok ki akillansinlar...
Yine de kötünün iyisi Ekrem diyorum, ama bundan sonra o da akillansin ve sampiyonlugumuz konusunda + seçim konusunda haksizliga ugrayan birisi olarak artik biraksin menfaat için oy için gidip fblilerel takilip yalakalik yapmayi.... kendisi digerlerinden farkli olmayacaksa ne anladim bu isten, bu ülkeye ne zaman dayyakli siyâsetçi gelir iste o zaman bir seyler degisir, ve ahlâki çöküsün tâmiri kisa sürede mümkün duruma gelebilir...
Bu konuda güvendigim kisilerin basinda ise Caykarali Yavuz Agiralioglu geliyor
kürtlerede yapıldı aynı olay sırf kuracakları terör örgütü pkk oradaki halktan karşılık bulsun diye ve bizide hep abuk subuk konularla meşgul ettiler zaten konuşanlarıda öldürdüler uğur mumcu gibi.
fetö ilede kozmik odalara girip gizli kalması gereken her şeyi deşifre ettiler.
Neyse İmamoğlu konuşmasın şike süreci ile ilgili zaten gerek yok şuan koz vermesin kimseye utanarak söylüyorum doğruyu dillendirmesin diye ama hakim güç ve medya hala aynı pisliğin laciverti diğer muhalefetin gördük zaten ne olduğunu en azından umut var imamoğlunda artık mevcut iktidar rakipsiz değil bu denge demek çok şey demek. bak ist.'de birden indirimler yapıldı çünkü rakip var karşılarındasadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikret Orman: "Göbeğinden konuşmayacaksın. Çıkacaksın, kapalı kapılar arkasında konuşmayacaksın. Öyle bir delikanlı yok zaten, anca karı gibi arkadan konuşurlar."
Kadınlardan özür dilettirmişti İstanbul medyası zamanında İHO'ya. Şimdi acaba bir tanesinin aklına geliyor mudur "karı gibi" diyen Fikret'e sen ne biçim konuşuyorsun demek.
Yorum
-
CAS'in vereceği karar nihayi sonuç karar olmayacaktır. Diyelimki davayı red etmedi bu sefer de topu FİFA'ya atar. FİFA'da 1-2 sene öncesi karar çıkması mümkün değil kaldı ki FİFA'dan da bir sonuç çıkmayabilir ondan sonra ver elini İHM'ye.. Ölme eşeğim ölme......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum