Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İki hafta önce bu saatlerde babamı kaybettim kandil akşamında en çok merak ettiği şeylerden biri bu davanın sonucuydu. Sürekli sorardı dava ne zaman olacak sence bir şey çıkar mı? Arada siyasilere saydırırdı. Allah nasip ederde karar lehimize çıkıp kupa gelirse mezarını ziyaret edeceğim büyük bir poster yaptırıp. Paylaşmak istedim okuyan ruhuna bir fatiha okusun yeter Allah razı olsun.

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İki hafta önce bu saatlerde babamı kaybettim kandil akşamında en çok merak ettiği şeylerden biri bu davanın sonucuydu. Sürekli sorardı dava ne zaman olacak sence bir şey çıkar mı? Arada siyasilere saydırırdı. Allah nasip ederde karar lehimize çıkıp kupa gelirse mezarını ziyaret edeceğim büyük bir poster yaptırıp. Paylaşmak istedim okuyan ruhuna bir fatiha okusun yeter Allah razı olsun.
      Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        CAS yine karar vermez ve topu yine FİFA'ya atarsa vay halimize..... FİFA da en az 1 ila 3 yıl arası sözde bir inceleme yaparak dosyayı red edebilir.Tekrardan bizler Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gideriz orası da karar kesin ama bizler sportif cezalara karışamayız der.Futbol icat olalı böyle bir zulüm görülmedi..
        Gördü hocam gördü.... 1967'den beri görüyor...

Yorum

İki hafta önce bu saatlerde babamı kaybettim kandil akşamında en çok merak ettiği şeylerden biri bu davanın sonucuydu. Sürekli sorardı dava ne zaman olacak sence bir şey çıkar mı? Arada siyasilere saydırırdı. Allah nasip ederde karar lehimize çıkıp kupa gelirse mezarını ziyaret edeceğim büyük bir poster yaptırıp. Paylaşmak istedim okuyan ruhuna bir fatiha okusun yeter Allah razı olsun.
          Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun...

Ama bizim insanımız bodaslama konuşur kusura bakma...

O posterin nedeni bu davadan çıkan sonuç olmayacak, onu biliyorum.

Yorum

• Özkan Sümer'in şikenin ilk senesinde dediği gibi bu takımın umutlarını, geleceğini çaldılar. 2011'in travması 96'dan daha da büyük oldu.Siyasetin futbola bulaşmadığı yıllarda hep umudumuz vardı.Siyaset; güzelden yana ne varsa umutlarımızı,yarınlarımızı kısacası herşeyi götürdü.Ne takıma sahip çıkanın samimiyetine de tepki verenin kızgınlığına inanırım....

Yorum

• Siyaset futbolou bu şekilde idare ettiğini düşünmeye devam etsin bakalım. Bir 5-10 sene sonra futbolla ilgilenen kimseyi bulamayınca ağlamasınlar.
              Fanki tonki zonki...

Yorum

• Yazılanları okuyorum da yanlış bir algı var yine.

CAS'ın kupayı vermesini bekleyen ve ya davanın şimdi sonuçlanacağını düşünen arkadaşlar yanlış beklenti içinde.

Biz FİFA'ya futbolun en üst mercisisin bu duruma müdahele et (TFF gerekli yaptırımları uygulamıyor) diye başvurduk.

FİFA da müdahil olamam dedi.

Biz de bu tip uyuşmazlıkların çözüm yeri olan CAS'a bu durumu götürdük.

Bizim beklentimiz FİFA'ya hayır müdahil olacaksın demesi.

Çıkacak lehimize kararda bile hayal kırıklığına uğrayacak arkadaşlar var
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Allah mekanini cennet eylesin

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                    En son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 22.03.2019, 22:55.
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Neyse.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.03.2019, 10:19. Sebep: Gereksizlik.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Allah rahmet etsin,sabır dilerim.

Bu davanın sonucu ne kadar lobi gücün var ne kadar paran var ile doğru orantılı.
                        Başkan da CAS dönüşü havaalanında koltuk üstü uyku fotoğrafını verdi ise olay kapanmıştır,elimizden geleni yaptık ama olmadı.

O fotoğrafın servis edilmesi boşuna değil.
                        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Ah ulan ah
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ulan fener yapmasaydın şike şimdi zirveyi de gsye kaptırmayacaktın bizim de sevincimizi çalmamış olacaktın. Bizi de bitirdin kendini de. Umarım adalet bu dünyada tecelli eder öteki tarafa kalmaz
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Trabzon'da meydanda lig maçı için taraftarlar toplanmıştı.Biraz izleyeyim dedim.Üstümde de sarı bir hırka vardı.İçlerinden biri gruptan ayrılarak biraz da gülümser bir tavırla: ''Kardeş sen başka bir takımın taraftarı değilsin, değil mi ! diye alaycı bir tonla seslendi.Korkma dedim en azından Fenerli değilim diye aynı şekilde alaycı bir uslupla cevap verdim. Değil fener formasıyla girmek fenerli bir Allah'ın kulu bile giremez demesi üzerine yılda 3-4 kez başüstüne koyduklarınız nereli dedim...
                                En son Karasoy tarafından düzenlendi; 25.03.2019, 09:10.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X