İlk olarak bach72 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Hayırlı Cumalar.
Dün akşam pişkin pişkin sırıtıyordu tüpçü efendi
İşten geç gelmek zorunda kaldığımdan röportajın son 10 dakikasına yetiştim Aspor'da
UEFA ile ilişkilerimiz çok iyi seviyede dedi son cümlesinde (İnşallah FIFA sana ve ülkeye men cezası verir de hak yemek neymiş görürsünüz. O zaman da dersiniz şike sahaya yansımadı diye. Şerefsiz çocukları şike var mı var. Teşvik var mı var. Eee sahaya yansıması gerekmiyor ki, girişim yeterli.)2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı Cumalar.
Dün akşam pişkin pişkin sırıtıyordu tüpçü efendi
İşten geç gelmek zorunda kaldığımdan röportajın son 10 dakikasına yetiştim Aspor'da
UEFA ile ilişkilerimiz çok iyi seviyede dedi son cümlesinde (İnşallah FIFA sana ve ülkeye men cezası verir de hak yemek neymiş görürsünüz. O zaman da dersiniz şike sahaya yansımadı diye. Şerefsiz çocukları şike var mı var. Teşvik var mı var. Eee sahaya yansıması gerekmiyor ki, girişim yeterli.)
Ne istiyorlar acaba nasıl bir yansıma kabul edilebilir olurdu
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu o sahaya yansıma olayına hiç aklım basmıyor zaten.. Adamlar 17 de 16 falan yaptılar.. Tarihte tek, eşi benzeri yok böyle bir serinin.. Daha nasıl yansısın..
Ne istiyorlar acaba nasıl bir yansıma kabul edilebilir olurdu
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adalet gücü, parası, forsu olana var
Ama TS bir başkaldırıştır, isyandır
Paraya, güce, forsa ve hırsızlığa karşı emeğin savaşıdır
Hakkımızı alana kadar susmayacağız2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş, bu ülkede adalet diye bir kavram ve yargı kurumu kalmadı
Adalet gücü, parası, forsu olana var
Ama TS bir başkaldırıştır, isyandır
Paraya, güce, forsa ve hırsızlığa karşı emeğin savaşıdır
Hakkımızı alana kadar susmayacağız
Ama asıl çoğunluk da ülkenin genel durumuna uymuş, büyülenmiş veya düzene ayak uydurmuş durumda, bence...
Konuşuyoruz ama kimse duymuyor.. Birşeyler yapılıyor ama iyi mi kötü mü çözemiyoruz da, elimizden de birşey gelmiyor.. Beklemekten başka..bu da zaten düzenin bir parçası yapıyor bizi de
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO söylediğin TS ye özgü hisleri ve duyguları halen daha paylaşan ve yaşayan bir "azınlık" var evet.
Ama asıl çoğunluk da ülkenin genel durumuna uymuş, büyülenmiş veya düzene ayak uydurmuş durumda, bence...
Konuşuyoruz ama kimse duymuyor.. Birşeyler yapılıyor ama iyi mi kötü mü çözemiyoruz da, elimizden de birşey gelmiyor.. Beklemekten başka..bu da zaten düzenin bir parçası yapıyor bizi de
İnsan şerefiyle yaşar.
Beyaz kefenlilerden taraf olmadığım için vicdanım çok rahat.
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN.
Samimi yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO azınlıkta olduğum ve Trabzonspor'lu olduğum için daima övüneceğim.
İnsan şerefiyle yaşar.
Beyaz kefenlilerden taraf olmadığım için vicdanım çok rahat.
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN.
Samimi yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.
Neydi ; "iyiler her zaman kazanır"
Bekliycez...
Ama bu kadar gururumuza düşkün olan bizler, olayların düzelmesi için hiçbirşey yapmamanın veya yapamamanın vicdan azabını da çekiyor.
"Söylesek tesiri yok, sussak gönül razı değil" durumu...
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO azınlıkta olmaktan duyduğumuz onur ve gurur zaten belki de bizi ayakta tutan.
Neydi ; "iyiler her zaman kazanır"
Bekliycez...
Ama bu kadar gururumuza düşkün olan bizler, olayların düzelmesi için hiçbirşey yapmamanın veya yapamamanın vicdan azabını da çekiyor.
"Söylesek tesiri yok, sussak gönül razı değil" durumu...
Unutturmayacağız
Susmayacağız
Durmayacağız
Yılmayacağız
KAZANACAĞIZ2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şike olayı budur işte cumhurbaskanı Trabzonda.
Yorum
-
"Kaşkolu takalım ama durum iyi değil" (ehehehe)
diyerek kendisine o kaskolu takanlara espiriyle karisik en agir kufuru ve hakareti etmis zaten. Bana gerek kalmadi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kaşkolu takalım ama durum iyi değil" (ehehehe)
diyerek kendisine o kaskolu takanlara espiriyle karisik en agir kufuru ve hakareti etmis zaten. Bana gerek kalmadi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Adalet talebi yok ki Trabzon'un Erdoğan ne etsin. Adam fenerini kollamak için kurulları, kuralları değiştirdi yine de fenerliler Erdoğan'ı istifaya çağırıyorlar.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum