bizim başkan ifade vermedimi acaba, nedir bu rezillik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ah Ah bizde düstük tuzaga inanilmaz birsey.İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanmak bile istemiyorum açıkcası... Şike nasıl bulaşır bizimkiler ya... Biz TRABZONSPORuz ya... Ne fb ne gs ne bjk ne diğeri... TRABZONSPOR... şimdi açık olalım... Bu iş sizce nereye gidecek... Bizimkiler ne olacak...
Ben bu ligden tiksindim arkadas.
Yorum
-
tvde bazi kimseler Trabzonlular da cok sevinmesin demisti, kulak asmadik, sampiyon olacakmis gibi sevindik. Hayal kirikliklari cok ust uste geldi, ama en kotusu pislige bulasmis olma duygusu. Su pislikten cikalim, sampiyonluk filan umrumda degil...
Yorum
-
Bende anlamadim bu i$iİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGEce yarısı sorgu başlamıştı. Sabah oldu hala bitmedi mi başkanın sorgusu?
Yorum
-
Ben futbolculara ve en çokta ŞENOL hocaya üzüldum... Emekleri boşa gitti... Adam kim bilir geceleri uykusuz bile kalmıştır sezon bitmeye yakın... Futbolcuların burunları kırilsın kafaları çatlasinbizim yönetici dediklerimiz bizleri şike içine soksun... Yazıklar olsun...İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh Ah bizde düstük tuzaga inanilmaz birsey.
Ben bu ligden tiksindim arkadas.
İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
Geçen hafta da emniyetin görevini yaptığını ama biraz şova kaçtığını düşünüyordum. Bu hafta b.kunu çıkardılar.
Eğer ortada bir şike varsa lig biter bitmez bütün şüphelileri gözaltına alırsın, suçluları tutuklarsın, suçsuzları serbest bırakırsın. Ama yok 2. dalga yok 3. dalga yok ifade, yok gözaltı derken iyice saçmaladılar. Bu işin bu hâle gelmesindeki 1 numaralı hatalı onlar. Şimdi kimse işin içinden çıkamıyor. Federasyon da emniyetin yaptıklarını fırsat olarak kullanarak hiçbirşey olmamış gibi devam etti.
Şu ortamda en sağlıklı karar, ligi ertelemek ve herşeyin netleşmesini beklemek olmalıydı. Ama federasyon feneri aklamak işin salağa yattı.
Birde iddianame hazırlanınca yani mahkeme başlamadan kararı vereceklerini söylüyorlar. İddianamenin de 2,5 ile 5 ay arasında hazırlanacağı söyleniyor. Lig devam ederken feneri düşürmeyeceklerinden emin olduğum için suçlular hiçbirşey olmamış gibi devam edecek.
Umarım fener şike yapmaya devam eder ve bugün fenere destek çıkan her takım manipule edilen maçlar yüzünden ya şampiyonluğu kaybeder ya da ligden düşer.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Abi Senol hocayi cok seviyorum ama adamin kendisini de dusunmesi lazim. Onca emek verdikten sonra adamin emeklerini boyle seylerle kirletirseler birakmasi en dogal hakkidir hocamin...İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah Şenol Güneş istifa etmez..
ama tanıdığım kadarıyla, bu işlerden sonra bizimle kalmaz....
biz bu değiliz...olmamalıydık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum