Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim başkan ifade vermedimi acaba, nedir bu rezillik

Yorum

• senaryo üretmeyın gençler.daha yönetıcılerımız ortada suçlandığı bı durum yok.ıfade aşamasındalar.emnıyetın yönetıcılerımızle ılgılı basınla paylastığı BILGI YADA BELGE YOK! Olsaydı çoktan ıpımızı çekerlerdı zaten.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• GEce yarısı sorgu başlamıştı. Sabah oldu hala bitmedi mi başkanın sorgusu?
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnanmak bile istemiyorum açıkcası... Şike nasıl bulaşır bizimkiler ya... Biz TRABZONSPORuz ya... Ne fb ne gs ne bjk ne diğeri... TRABZONSPOR... şimdi açık olalım... Bu iş sizce nereye gidecek... Bizimkiler ne olacak...
          Ah Ah bizde düstük tuzaga inanilmaz birsey.

Ben bu ligden tiksindim arkadas.

Yorum

• tvde bazi kimseler Trabzonlular da cok sevinmesin demisti, kulak asmadik, sampiyon olacakmis gibi sevindik. Hayal kirikliklari cok ust uste geldi, ama en kotusu pislige bulasmis olma duygusu. Su pislikten cikalim, sampiyonluk filan umrumda degil...

Yorum

• şike teşvik artık suç değil nasıl olsa bıraksınar bizimkileri. aziz ve çetesi organize şuç örgütü olmaktan yatıyor.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                GEce yarısı sorgu başlamıştı. Sabah oldu hala bitmedi mi başkanın sorgusu?
                Bende anlamadim bu i$i

Yorum

• Benim anlamadığım bir hususuta şu. Madem bu federasyon her şeye rağmen bu ligi tescil ediyor o zaman bırak emniyetmisin nesin adamları niye patır patır topluyorsun içeri atıyorsun. Yani zaten adalet sağlanmıyor senin zorun ne...

Yorum

• Nereden nereye......
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ah Ah bizde düstük tuzaga inanilmaz birsey.

Ben bu ligden tiksindim arkadas.
                      Ben futbolculara ve en çokta ŞENOL hocaya üzüldum... Emekleri boşa gitti... Adam kim bilir geceleri uykusuz bile kalmıştır sezon bitmeye yakın... Futbolcuların burunları kırilsın kafaları çatlasinbizim yönetici dediklerimiz bizleri şike içine soksun... Yazıklar olsun...
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Geçen hafta da emniyetin görevini yaptığını ama biraz şova kaçtığını düşünüyordum. Bu hafta b.kunu çıkardılar.

Eğer ortada bir şike varsa lig biter bitmez bütün şüphelileri gözaltına alırsın, suçluları tutuklarsın, suçsuzları serbest bırakırsın. Ama yok 2. dalga yok 3. dalga yok ifade, yok gözaltı derken iyice saçmaladılar. Bu işin bu hâle gelmesindeki 1 numaralı hatalı onlar. Şimdi kimse işin içinden çıkamıyor. Federasyon da emniyetin yaptıklarını fırsat olarak kullanarak hiçbirşey olmamış gibi devam etti.

Şu ortamda en sağlıklı karar, ligi ertelemek ve herşeyin netleşmesini beklemek olmalıydı. Ama federasyon feneri aklamak işin salağa yattı.

Birde iddianame hazırlanınca yani mahkeme başlamadan kararı vereceklerini söylüyorlar. İddianamenin de 2,5 ile 5 ay arasında hazırlanacağı söyleniyor. Lig devam ederken feneri düşürmeyeceklerinden emin olduğum için suçlular hiçbirşey olmamış gibi devam edecek.

Umarım fener şike yapmaya devam eder ve bugün fenere destek çıkan her takım manipule edilen maçlar yüzünden ya şampiyonluğu kaybeder ya da ligden düşer.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• başkan saat gece 00:00 da sorguya alındı hala sorgudan çıkmadı mı?
                          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• inşallah Şenol Güneş istifa etmez..
                            ama tanıdığım kadarıyla, bu işlerden sonra bizimle kalmaz....
                            biz bu değiliz...olmamalıydık...
                            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              inşallah Şenol Güneş istifa etmez..
                              ama tanıdığım kadarıyla, bu işlerden sonra bizimle kalmaz....
                              biz bu değiliz...olmamalıydık...
                              Abi Senol hocayi cok seviyorum ama adamin kendisini de dusunmesi lazim. Onca emek verdikten sonra adamin emeklerini boyle seylerle kirletirseler birakmasi en dogal hakkidir hocamin...

Yorum

• yav kardeşım ne duydunuz ne gördünüzde yönetıcılerımızın şıke yaptığı kanısına vardınız.bıldığınız bırşey varsa paylasın kardeşım.bılmeden sallayıp sabah sabah moralımızı bozmayın.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X