Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KemalisTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah'ım sen İstanbul baronlarının önünde başımızı dik tut Ya Rabbim!...
    Amin
    Trabzonsporum için ettiğim duaların toplamının yüzde birini kendim için etmemiş olabileceğimi fark ettim, bir çıksın Şükür namazı da kılıcam...İnşaallah yüzümüzün akıyla, adaletin yerine gelmesini görürüz, Başkanımızıda dışarıda bir kaç geyik yaparken, Trabzonsporun buna ihtiyaci var..

Yorum

• Ortadaki tek gercek, baronlar Borsa´da büyük vurgun yapti ve hala yapmaya devam ediyor...
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Allahım sen dularımı kabul et, bizimkiler tertemiz biçimde dışarı çıksın.

Gerisi kendiliğinden gelecek zaten, tek vucut tek sesden, nedense daha 1 gün dolmadan çatlak ses gelmeye başladı.

Hadi herkes bi iki dua etsin Çok güzel şeyler olacak.
        Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu gs'lilerle dost lafını bırakınız lütfen Dünya'da göreceğiniz en çirkef takım ve taraftar grubunun tuttuğu takımdır. fener'le dost olmayı tercih ederim bunlarla olmam.

Aynen......
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• sadri başkan dön ne olur?
            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Ahaber muhabirinin anlattığına göre; Nevzat Şakar'ın yaptığı tlf görüşmesini sormuşlar. Başkan Benim nhiçbir bilgim yok kendisine sorun demiş. Bu paralleldem açıkladı.

Yorum

• Şimdi doğru küme düşenler nasıl geri gelecek ortalarda açıklandı karar peki buca ne olacak kony ne olacak

Yorum

• GS nin çark etme sebebi alisamiyen.net forumundan klübe giden protesto mailleridir. Taraftar başkan gibi düşünmüyor arkadaşlar.
                  FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Topuklama yaylasında "geçmiş olsun yanınızdayız kocaman destekliyoruz " diye pankart asmalılarmı. Yada "fb aleyhine tv mizde yayın yapmayacağız" demedilermi?
                    Bir kaç kendini bilmez taraftar oraya gitmiş ise bütün camiayı ilgilendirmez bu birincisi.

İkinci olarakda tvde yayın yapmıcaz demeleri bence fenev için değil kendileri içindi. Neyse.

Onları savunmuyorum dünyada en çok gese ve febe den nefret ediyorum zaten fakat burada federasyonun kararına tepkililer.
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Tek yürek Trabzonspor

Ben hiç bir takımla tek yürek değilim. ne galatasaray ne beşiktaş nede günahların takımı fenevle

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ortadaki tek gercek, baronlar Borsa´da büyük vurgun yapti ve hala yapmaya devam ediyor...
                        Hemde İnanılmaz bir vurgun f5 hisselerinin düşüşünden önce bir kaç kişinin yüklü miktarda fazla çaktırmadan zamana yayarak sattığını okumuştum,
                        Başkanımız adliyeye gelirken bir düşüş yaşadık acaba birileri haber aldı da elindenmi çıkıyor dedim, ama biraz daha iyi durumdayız şelale gibi aşağı çağlamaya başlamıştı bir kaç dakikalığına

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu gs'lilerle dost lafını bırakınız lütfen Dünya'da göreceğiniz en çirkef takım ve taraftar grubunun tuttuğu takımdır. fener'le dost olmayı tercih ederim bunlarla olmam.
                          biz bize yeteriz diyorlardi

En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 16:35.

Yorum

• İlk olarak lugana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahaber muhabirinin anlattığına göre; Nevzat Şakar'ın yaptığı tlf görüşmesini sormuşlar. Başkan Benim nhiçbir bilgim yok kendisine sorun demiş. Bu paralleldem açıkladı.
                            Kardeş şunu daha net söylesene tam olarak ne dedi.
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Amin
                              Trabzonsporum için ettiğim duaların toplamının yüzde birini kendim için etmemiş olabileceğimi fark ettim, bir çıksın Şükür namazı da kılıcam...İnşaallah yüzümüzün akıyla, adaletin yerine gelmesini görürüz, Başkanımızıda dışarıda bir kaç geyik yaparken, Trabzonsporun buna ihtiyaci var..
                              Aynen abicim başıma bişe gelse bile bu kadar üzülmüyorum.Sanki Sadri Babayla ben ifade veriyorum Nevzat başkanla ben hastaneye kaldırıyorum.Demek ki biz bir bütün olmuşuz.Bu saatten sonra bizi kimse YIII-KAAA-MAZZZ!!!
                              Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Topuklama yaylasında "geçmiş olsun yanınızdayız kocaman destekliyoruz " diye pankart asmalılarmı. Yada "fb aleyhine tv mizde yayın yapmayacağız" demedilermi?
                                arkadaşlar ben düzce de yaşıyorum hatta kaynaşl da. Topuk yaylası bana çok yakın sayılır. ama bu şerefsizler işgal ettikten sonra hiç gitmedim. o pankart açanlar Düzce de çok sevilmeyen zengin asalak takımı bi ailenin mensupları ordaki fotodakiler akraba . takmayın pek haber olalım diye şebeklik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim