Savcının acıması yok.. fb muhasebecisinin 100 bin dolar dövizciden alabilirim dediği laftan metrise atmışlar.. Bizimkileri bi boku varsa acımaz tutuklama talebini basar.. fbliler tutuklandı Trabzonluları salmayalım derler bizimkileride metrise alırlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
ya beyler savcının elinde ilk etapda bulunan veriler bizim 6 yöneticinin de alınmasını öngörseydi 6sı birden alınırdı bence sadri başkanın ifadesi veya diğer ifade veya tapelerde adı geçmiştir bizim yöneticilerin veya bizim tüm yöneticileri ayrı ayrı sorgulayıp karşılaştırabilirler çarpraz sorgu gibi bişey sanırım
Yorum
-
Bizim tesvik primi verdigimizin ispatlanmasi icin, daha dogrusu böyle bir tesebbüste bulundugumuzun ispatlanmasi icin, sözkonusu takimlardan da gözaltilar gerekiyor!!! O yüzden ben hala rahatim. Diyelim ki bir sekilde karismisiz bu islere, ki dedigim gibi ben ihtimal dahi vermiyorum, cekelim cezamizi. Yagarsa yagmur yagar, biz zaten islanmisuk...
Yorum
-
51 000 dogru gidiyoruz...
Bir konu ilk kez bu kadar cok konusuluyor sanirim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Çapraz sorguya alınıp bizimkilerin açığını çıkarmaya çalışacaklardır.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Ben ki Şampiyonluk resimleri koyuyordum buraya bana bile bu yazdığınız pollannacılık geliyor.İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde olaya olumlu açıdan bakalım, eğer 6 isimde serbest bırakılırsa tam anlamıyla temize çıkmış olacağız ve kupayı almak için de bir sebebimiz olacak..
Yorum
-
Gs'ye asla sıra gelmeyecek o zaman çççİlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmniyet puan sıralamasına göre dalga yapıyor herhalde.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri süren Caner Çuğalcıoğlu, Recep Denizel, Temel Tarık Kazancıoğlu ve Hasan Yener, öğle saatlerinde Haseki Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen grup, daha sonra tekrar emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Yorum
-
şov tabikiİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolislerin gözaltına alınanları sürekli kolundan tutmasının amacı ne?BMN İZMİR
Yorum
-
siz en kötüsünü yazmaya direttikçe bende iyisini yazmaya direteceğim.İlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavcının acıması yok.. fb muhasebecisinin 100 bin dolar dövizciden alabilirim dediği laftan metrise atmışlar.. Bizimkileri bi boku varsa acımaz tutuklama talebini basar.. fbliler tutuklandı Trabzonluları salmayalım derler bizimkileride metrise alırlar..
yahu fb muhasebecisinin kulübü fotolarla,videolarla,ses kayırlarıyla, yüzyüze buluşmalarla şike yaptığı ispatlanan kulüp.
Bizim hakkımızdaki iddia şike teşebbüsü,şike değil. hatta şike teşebbüsü bile değil,teşvik teşebbüsü.
fb ile aynı suçlamalara maruz kalmadığımızı ne zaman anlayacaksınız?Entropi İyidir.
Yorum
-
ve psikolojik baskı.İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşov tabiki
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum