Baskan yine Saglik kontrolünden geciriliyormus NTVspor son baglantisinda söylemisti....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
maa açıklamalarında anlayış bekliyoruz diye yakaracağına başında bulunduğu kurumun elindeki yetkiler ne ise bizide dahil küme düşürmesi gerekiyorsa eli titremeden cezayı kessin. ama hazret ne yapıor fb lilerin aslında bu şüreç boyunca en çok üzerinde durduğu şamp. liğine gitme hakkını onlara veriyor. bilmiyorum dikkatinizi çektimi küme düşmeden ziyade fenerin şampiyonlar ligine gitme meselesi konuşuldu. maa herşeyi bi kenara bıraktı ve en çok istedikleri şeyi fenerlilere verdi. arkadaşlar tekrar söylüyorum federasyon onlarında AVNİ AKER bizim. ne federasyon yetkililerine ne lig tv ye AVNİ AKER de rahat nefes aldırmayalım .Bu çalışmaları engelleyelim demek değil ama onların orda rahat etmeleri engellenmeli. hakem odaları bi ekilde rahatsız hale gelmeli. Kısaca köpeğe köpek muamelesi yapalım...
Yorum
-
belliki bütün takim baskanlari bir yerden emir aliyo. kendi basina bi b.k yiyemiyorlarİlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha bu sabah bu yavsak Fenerasyon baskanini dinledim. "Elimizde belge yok derken, kimse cikip soramiyor mu "Yoksa nasil oluyorda hangi takimlarin bu isin icinde oldugunu biliyorsunuz" diye
15 maci manipule etmis bir takimin niye hala sampiyonlar ligine gittigini, iceride yatanlarin kimin Yöneticileri oldugunu...
O Sikebahce´yi ben amatör kümede görmek istiyorum!!!!!
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
evet...İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadliyenin ordami bekliyorsun?
ama şimdi ofise dönüyorum... vaktim kalmadı...
Yorum
-
Sana HELAL olsun be Kardesim.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 85 puan ile şampiyondur .
Trabzonpor bu puanları toplarken rakip futbolcularda primler teşvikler yüzbinlerce euro paralar havada uçuşuyordu .
Rakiplerin bir çoğu sezonlarının en sert ve çirkef futbolunu oynadı .
Tekmeler , kasti hareketler , çalınmayan fauller ...
Hırsla azimle , alın teriyle , göz yaşı ile aldık biz bu puanları .
Burada sanaldan konuşmak kolay , gerçek hayatta bir Trabzonsporlu çıkıp karşıma şikeden teşvikten bahsederse ağzını burnunu kırarım , şaka değil .
Iste BUDUR!
Zaten sana yazdiklarindan dolayi bir "Sempatim" vardi, simdi iyice sevdim seni
Öyle kolay degil Trabzonspor ile Sike Kelimesini bir arada kullanmak.
Ama eger bazi Insanlarin kanina Seytan girdiyse ve Hata yapmissada biz baskalari gibi Devletin Memuruna degil o kisilere Tas atariz!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok taraftar var mı adliyenin önünde?
kimse yok...
bi kaç tane orta yaş üstü amca var...
Yorum
-
Şuan kulüp taraftarları arasında çok büyük gerginlik bulunmakta.
Galatasaray tarafını belli edip Fener in yanında olmuştur.
Çarşı sitesine koyduğu index ile bizim alın teri ile kazandığımız şampiyonluğu kutlamıştır.
Olası bir fenerbahçe maçında ortalığın savaş alanına dönme ihtimali var.
Tüm bunlara sebep olacak şahıs nasıl rahat edeceksin bakalım o günlerde.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
Evet ben de bunu düşünüyorum. Sanırım traktör veya dediğiniz gibi at arabası kullanılıyor.İlk olarak baykanufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu vatan emniyetten beşiktaş'a gelmek bu kadar sürüyor mu ya bizim başkanı at arabasıyla mı getiriyorlar?-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
biz tesvike tesebbüsle suclaniyoruz. sike ile degil. fark büyükİlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Sike yaptigimiz kesin degil.
2. Yapmissakda, ben seninlen ayni düsünceyi paylasmaya basladigim an formami cikarir sandiga koyarim..
Bu dedigini düsünen tek tük abi..
Forumda genel hava, biz yapmamisizdir diye..
Ama senin 4 adamin kulüpden göz altindayken bu konuyu konusmayacagiz diyemezsin.. Hele biri baskan, digeride asbaksan iken..
Yanlis mi düsünüyorum?
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Şu savcılıktan olumlu bir sonuç çıkarsa(mahkemeye sevk vs olmazsa)başkan ifadesi alınıp savcılıktan serbest bırakılırsa durum çok vahim demektir....Yani gercekten fenevi kurtarma operasyonuna alet ediliyoruz anlamı çıkar...
Az sabır bekleyelim görelim...tüm temennimiz bizimkilerin bu tür şeylere bulaşmamış olmasıdır...Eğer bulaşmışlarsada kirden lekeden uzak durmak ahlaklı akıllı namuslu bireyler olarak varlığımızın devamı için gereği yapılsın demeliyiz derim ...
Yorum
-
Şike ve/veya teşviğin iki temel ayağı olmalı. Bunlardan biri para ise diğeri de çevre ve eş-dosttur.
Trabzonspor'da bunların ikisi de yok. Trabzonspor son deplasmanlarını hep iş adamlarına ödetti. Kasada para yoktu.
Federasyona posta koyduğumuzda ise bizden başka ne bank asya, ne ikinci lig bi tane kulüp de bize destek olmadı.
Paranız olsa bile bir Bülent Uygun, bir Mecnn lazım size.
Bunlar olmadan hiç bir halt edemezsiniz.
Trabzonsporla alakalandırabileceğim tek suç teşvik olabilir; ama o da yukarıdaki sebeplerden olur şey değil.
Ama ben "Trabzonspor böyle şey yap(a)maz" derken buna inanan bir yöneticisi varsa, yazıklar olsun ona. Fenere benzemeye çalışmak şike yapmaktan da büyük suçtur bir Trabzonsporlu için.
Ama camiamızda öyle bir algı oluşmuştu ki, ligin sonuna doğru başkanı ve yöneticileri sarıp sarmalayan bir baskı oluştu. Neydi o?
"Bak fener nasıl çalışıyor, siz hiç bir halt etmiyorsunuz"
Buna cevaben bir aklı evvel de çıkıp "bizim yapmadığımızı nereden biliyorsun" demiş olabilir.
Tüm bunların hepsinde de (yani teşebbüs, eksik teşebbüs, vs.) sonuçta Trabzonspor'un 82 HELAL puanı oluşudur. Yani ŞEnol Güneş'in nelerle mücadele ettiğini ve ne çapsız yöneticilerle bu işleri yapmaya çalıştığını görünce o 82 puan hiç görünmediği kadar sempatik gelmiştir bana.
Bekleyeceğiz. Yapacak başka hiç bir şey yok! Ama abartılan yöneticilerimizin daha hangi toplantıya katılıp, hangi kararın altında kaldıklarını bile farketmediklerini unutmayın. Bu yöneticilerle okyanus aşmaya çalışıyoruz.
Allah sonumuzu hayır etsin. Hepimize sabırlar versin.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Ntv sporda sağlık kontrolüne gitti diyordu yani henüz haseki de kontrolden geçiyor, 1 saat sürer diyorlardı,İlk olarak baykanufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu vatan emniyetten beşiktaş'a gelmek bu kadar sürüyor mu ya bizim başkanı at arabasıyla mı getiriyorlar?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum