Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibrahim akın - iskender alın gözaltında

Yorum

• Federasyon Başkanı en az kabahatlio olanıdır bu işte. Kulüpler birliği 18 takım tek(biz de varsak bu 18'de yazıklar olsun ordaki yöneticilerimize) yürekiz dedikten sonra ne yapsın adam? Bu 18 süper lig takımı kendi menfaatlei için Türk futbolunun altına dinamiti koymuştur. UEFA Türk futboluna sokmaz atık hiçbir organizasyona.
      Tek yürekiz diyen 18 süper lig takımı(bizi de katan yöneticileri Allah bildiğ gibi yapsın) Trabzonsporun şampiyonluğunu el birliği ile hiç ettiler.

Yorum

• Biz o toplantıda yokmuşuz....
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz o toplantıda yokmuşuz....
          O zaman bu utanmaz Cavcav hangi 18 takımdan bahsediyor?

Yorum

• İlk olarak zageralidr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Federasyon Başkanı en az kabahatlio olanıdır bu işte. Kulüpler birliği 18 takım tek(biz de varsak bu 18'de yazıklar olsun ordaki yöneticilerimize) yürekiz dedikten sonra ne yapsın adam? Bu 18 süper lig takımı kendi menfaatlei için Türk futbolunun altına dinamiti koymuştur. UEFA Türk futboluna sokmaz atık hiçbir organizasyona.
            Tek yürekiz diyen 18 süper lig takımı(bizi de katan yöneticileri Allah bildiğ gibi yapsın) Trabzonsporun şampiyonluğunu el birliği ile hiç ettiler.
            Türk futboluna son tekmeyi de kulüpler birliği attı. Böyle devam ettiği sürece bu sektör kendiliğinden küçülecektir zaten. Şikeyi kabullenmiş federasyon ve takımlar hep birlikte tiyatro oyunları sahneleyecekler.

Yorum

• Yazık ya Nevzat Şakar a üzüldüm. İftira yüzünden eksik teşebbüs denen belkide herkesin arasında normal bir konuşma gibi geçebilecek bir sebepten ölüm döşeğinde. Bunun günahı emniyetin ve durumu bu hale getiren istanbul medyasının boynunadır. Yazıklar olsun bu ülkedeki adalete yazıklar olsun bizlere güya büyük camiayız yazıklar yazıklar yazıklar. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Yorum

• Savciliktan delil ve evraklar gelmedikce karar verilemezzz. Herkes bilip
                bilmeden konusuyor. Gercek hukuk devleti olacaksak deliller ve kanitlara
                göre karar verilir.

Italyada Adalet Bakanligi kanitlari Federasyona teslim ettikten sonra Italya Federasyonu
                kanaate ve kanitlara göre Juveyi düsürdü.

Burda suc federasyonun degil cünkü sorusturma gizli ibaresiyle gereksiz yere
                isgüzarlik yapiliyor. Savcilik sorusturmadaki Fener-Sivas-Eskisehir hakkindaki
                belgeleri Federasyona gönderipsorusturmasi sürenlerigöndermeyebilirdi.
                Hala Adalet bakanligi ve savcilik devreye girebilir isterseler.

Bu arada spor hukuku uzmani Prof. benim gecen hafta dediklerimi demis.
                Ya mahkeme yarin birgün bu kisileri ve takimlari aklarsa ne olacak?

Bu isin en kestirme yolu sudur: Spor Mahkemesi kurulur cok acilen
                ve 6 ayda karar verir. Fener-Sivas-Eskisehir suclu bulununca ayni Ankaraspor
                gibi kume düsürülürler.

Spor Hukuku Uzmanı Prof. Dr. Erkan Küçükgüngör, İtalya'da 2006 yılında meydana gelen ve Juventus'un küme düşmesine kadar giden süreci de değerlendirerek, ''İtalya'da, Juventus takımının küme düşürülmesi ve şampiyonluğunun elinden alınması sonrasında süren adli yargılamada deliller şu an için söz konusu kulübün lehine dönmüş olarak gözüküyor'' dedi.

Küçükgüngör, İtalya'da meydana gelen olaylarda İtalya Futbol Federasyonunun çok hızlı şekilde karar aldığını anımsatarak, şunları söyledi: ''İtalya'da 2006 yılındaki olaylarda federasyon çok hızlı hareket etmek zorunda kaldı. Adli süreç bir taraftan sürerken, İtalya Futbol Federasyonu kendi disiplin yargılamasını devreye sokarak, dünyanın en büyük kulüplerine çok büyük cezalar verdi. Tahkim aşamasına gelince cezalarda büyük azalmalar oldu. İtalya'da konuyla ilgili adli yargılama halen sürüyor. 5 sene geçmesine karşın bu yargılama hala devam ediyor. O dönemde büyük cezalar alan kulüplerin, bu cezaları almamaları gerektiğinin ortaya çıktığı İtalyan yayın organlarında yer aldı. Juventus Kulübünün, 2006 yılında kazandığı ve elinden alınan şampiyonluk için İtalya Futbol Federasyonu'na tekrar müracaat ettiği ve almış olduğu şampiyonluğun kendilerine iade edilmesini istediği ileri sürülüyor. Bizde de TFF çok hızlı bir karar alabilir, ancak ileride adli yargılama sonucunda farklı durumlar ortaya çıkabilir. Bu anlamda ciddi bir sıkıntı sözkonusu. TFF'nin bir karar alması zorunlu gibi gözüküyor.''
                FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• bu hastaneye kaldırılmada çok revaçta nedir buya içeri giren hasta oluyor ben şimdiye kadar nevzat şakarın hasta olduğunu hiç duymamıştım artık korkmaya başladım valla
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Demek ki Nevzat şakar pirim i$lerine girdi o zaman ayni FB li ler gibi bizde mi ayni seviyeye girecegiz?

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demek ki Nevzat şakar pirim i$lerine girdi o zaman ayni FB li ler gibi bizde mi ayni seviyeye girecegiz?
                      inanmak istemiyorum ama eğer varsa öyle bişey neyse cezamız çekeceğiz
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şimdi kimler
                        Bizden emniyette renkdaşlar?
                        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• nevzat şakar konusunda hiç ümidim yok yoğun bakıma kadar düşmüşse demekki polis önüne önemli şeyler koymuş... böyle bir durumda allah biliyom şampiyonluktan filan geçtim kümeden düşmeyelim yeter bana

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi kimler
                            Bizden emniyette renkdaşlar?
                            Baskan, Nevzat Sakar, Hasan Yener, Genel menejer Caner C.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baskan, Nevzat Sakar, Hasan Yener, Genel menejer Caner C.
                              İnanmak bile istemiyorum açıkcası... Şike nasıl bulaşır bizimkiler ya... Biz TRABZONSPORuz ya... Ne fb ne gs ne bjk ne diğeri... TRABZONSPOR... şimdi açık olalım... Bu iş sizce nereye gidecek... Bizimkiler ne olacak...
                              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                              Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                              FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• bu olaylar başladığında hepimizin içinde (ben dahil) bazı şeylerin düzeleceği artık düzenin değişeceği gibi algılamalar oluşmuştu...

Şuan ki gidişat ne yazık ki bunun tam tersi bir hava oluşturdu ki bu yaşananlarla birlikte daha kötü hal alacağı yönünde...

Bu düzen böyle devam ettiği sürece tiyatro izlemekten başka birşey yapamayacağız maalesef... yazık gerçekten çok yazık... günlerimizi en değerli şey olan zamanlarımızı bunun için harcadık ona yazıkkk...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X