Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 'süper kupa maçı 5 temmuzda erzurumda oynanacak' m.a.a. ee süper lig şampiyonu olarak 'HAK' kazanan fb türkiye kupası şampiyonu olarak 'HAK' kazanan bjk.her ikisinin ortak bir noktası daha mahkeme asbaşkanlarının,yöneticilerinin,başkanının,teknik direktörünün tutuklu yargılanmasına karar verdi.

hadi bakalım m.a.a ayıkla piricin taşını.

'biz sporseverler de 5 temmuzda belki de ilk defa şike yapılmadığına emin olabileceğimiz keyifli bir maçı izlemeyi bekliyoruz.'

Ne diyelim; HAK EDEN KAZANSIN

Yorum

• İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      teşekkür şimdi detaylarını daha çabuk ögrenirim BMN deslemiyor yada bagımsız hareket edın mesajı veriyor....
      Kendi görüşüme göre yürüyüşe gitmek şu aşamada yanlış..

Neden derseniz.. Ben de önce yürüyelim yıkalım yakalım diyordum fakat şu olaylar bi netliğe kavuşsun ondan sonra gerekeni yaparız diye düşünüyorum..

Çünkü şu aşamada yürürsek ve adımızın bu olaya karışacağını varsayarsak işler ... sarar.
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ömer Cavusogluna soruyorum....Adolf Hitler pesinden 80 milyon fanatik cekti.....simdi Hitlerin suclarini örtelimmi?
        Kotu bi ornek olmus, aynen o dedigini yaptilar orda kisiler suclu Almanya sucsuz
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Sanirim Süper Kupa gecen seneki gibi olacak.

TRABZONSPOR - Bursaspor

.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayır tutuksuz yargılanacak ama yargılanacak...neden çünkü ülkede Trabzon(spor)luları susturmak için ben başkanın suçsuz olduğuna eminim..
            Resmi site savcı serbest bıraktı,delil yok diyor,sen yargılanacak sen başka bir şey mi biliyorsun?Bizim bilmediğimiz bir şey?
            • Memento mori

Yorum

• rasım ozan takvım ve mıllıyet yazarı bıldıgım kadarıyla bu gazeteler demırorene yakın gazeteler bu adam hıc uyarılmıyomu boyle seyler nasıl yazabılıyo sasırtıcı demek basında boylesıne adamlarda var helel olsun

Yorum

• Juve 10 arkasından gelenler İnter ve Milan 5 milyon diye geliyor düzelteyim..

Yorum

• Süper kupanın nerede oynanacağı belli oldu ) METRİS ARENA

Yorum

• İlk olarak alajuan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    31 Temmuz Süper Kupa maçı ŞİKEbahçe - beŞİKEtaş arasında olacak. artık kimin parası fazlaysa o kazanır galiba )
                    yada kupayı açık artırma usulu satarlar satıyorum satıyorum sat tımm
                    1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• aslinda bu sürecten kisa vadede lehimize bir seyler cikacagindan pek ümidim yok ama ayküt ve senol hoca yi karsilastirinca icime umut isigi dogmuyorda degil..bugün senol günes in basin toplantisini izledim ve kendinden cok emindi..adimizin gectigi icin cok üzüldüm ama arkadaslar birsey cikmadigini söyleyince sevindim dedi..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        rasım ozan takvım ve mıllıyet yazarı bıldıgım kadarıyla bu gazeteler demırorene yakın gazeteler bu adam hıc uyarılmıyomu boyle seyler nasıl yazabılıyo sasırtıcı demek basında boylesıne adamlarda var helel olsun
                        ..........................
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iskender yeni evlenmisti.Degermiydi sanki 200 bintl icin.Zaten ondan fazlasini misli misli kazaniyordunuz ve kazanacaktiniz.Simdi ne olacak bitti futbol hayatiniz.Yazik degil mi?Tayfur gibi efendi adama yakisti mi?
                          Boşversene Abicim Ben Okul Harçlıklarımı Biriktirip Forma Alırken Bu Şerefsizler Son Model Arabalarla Geziyodu Milyon Dolarlarla Muhattap Oluyolardı.

Yeni Evlenmişde Hiç Düşünmemişmi Bu Eşimin Boğazından Haram Lokma Geçiriyorum Ben Diye. Boşver Abi Boşver Allah Tek Tek Çıkarsın O Haram Lokmaları.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman 2 takıma da hayırlı işler olur Yiğit...

Bugün ki hastanedeki teyze çok bombaydı..Çanakkaleliyim ama ailecek hasta Trabzonsporluyuz...
                            Biraz daha az konuşsa saygım iki kat artacaktı kendisine ama aynı cümleyi 7 kez kurması zoruma gitti. kerizegalı miyuk ula biz ?

Helal olsun ama 7 göbekten Çanakkaleli ama Trabzonsporlu. Bize öyele teyzeler lazım
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Arkadaşlar gönlünüz rahat olsun dün ifaeye çağrılan ve bugün serbest bırakılan recep denizeri yakından tanırız kendisi bi sohbet sırasında lig bitmeden 4-5 hafta önce fb ile ilgili çok önemli belgeler var iddialar var neler yaptıklarını biliyoruz tarzında şeyler söylemişti tabii biz o an kaybedilen şampiyonluğa uydurulan kılıf olduğunu düşünerek he he deyip geçmiştik...amaaa hepsi doğru çıktı bunları bilen değerli yöneticilerimiz hiçbirşey yapmamıştır. sadece aralarındaki konuşmalar dinlemeye takılmış ben inanıyorum ki çoğu yöneticimizi de bildikleriniz neler anlatın diyerek ifadeye çağırmışlardır

Yorum

• Tayfur sen ne yaptın nasil oldu inanamıyorum Tayfur inanamıyorum Tayfur Seba seni o klüpte adam kayiriliyor demesinler diye bile yanında fazla gozukmemistir.
                                Çok üzüldüm nereye gidersen git şimdi pesinden gelicektir bu yafta.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X