Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aziz Yıldırım'ın suçu kesinleşse bile.. Kurumlar ile şahıslar ayrı ceza görecek..

Yani Fenerbahçe düşmeyecek.

Başkan rakibin futbolcusunu ayartırsa şike yaparsa ceza Başkan alacak, takıma ceza yok.

MEHMET ALİ AYDINLAR
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Kermit1654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vay anasını Sadri serbest birakilacakmiş...
      Güzel kardeşim dalga mı geçiyorsunuz bizimle ? KAYNAK GÖSTERİN KAYNAK !

Not: Daha yaşın 18, Sadri başkan, Sadri abi değilse bile Sadri Şener yaz şuraya ! Az biraz edep, saygı yahu. Vallahi ayıptır billahi ayıptır.
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Haberleri kaynaksız paylaşmayın arkadaşlar . Yazdığınız haberin altına kaynağını yazın lütfen!!
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Azize cikar bi kac güne icerden ve hic bisey olmamis gibi baskanligini devam etdirir

Yorum

• İlk olarak Kermit1654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vay anasını Sadri serbest birakilacakmiş...
            kaynağın nedir?...Bu arada ''Vay anasını'' derken,ne demek istedin!!...
            ölümüne trabzon !

Yorum

• Murat sağol.
              Şenol abi sağol.

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fazlasıyla yeterli oldu bazı izimler için inan bana
                İnandım abi. Sen bir facebook bildirimlerine bakabilir misin ? Emr-i vaki yaptım ama
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Arkadaslar kaynak gosterin. Insan ister istemez heyecanlaniyor..
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• ben hayatimda bu kadar bir rezil (pardon) ülke ve hukuk görmedim,
                    ben gururlu türküm fakat bugünden itibaren türkiyeye ayak basmam,
                    bu su an yasananlar resmen bir: türkiye = fenerbahce oldu,
                    adam (aydinlar) resmen ne dedi: en az kayipla bitirelim dedi, yane demek istior: fenerbahce olmasa türkiye olmaz,biz harbiden hepimiz fenerbahceden haric tüm takimlari konusalim,nasil olsa fenerbahce dokunulmas

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar kaynak gosterin. Insan ister istemez heyecanlaniyor..
                      Evet beyler saygı biraz!!!
                      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadri Sener cikarsa burasi bayram tutuklama talebi cikarsa cenaze evi olacak.Allah yardimcimiz olsun.
                        Daha çıkarılması gereken bir Nevzat Şakar var.
                        http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• İnşallah böyle bir durum söz konusu değildir ama eğer şike yapıldıysa, ve ya buna kalkışıldıysa bunun hesabını kim, nasıl verecek? Ben kulübüme de başkanıma da sonuna kadar güveniyorum ama böyle bir şey olduğunu farz edelim. Ne olacak o zaman? Yıllardır Fenerbahçe'nin taraftarı olsun, diğer İstanbul takımlarının taraftarı olsun bize bizim müzelerimiz kupalarla dolu, sizin son lig şampiyonluğunuz bilmem ne zamandan kalma dediğinde biz onlara cevap olarak bizim en azından ONURUMUZ ve ŞEREFİMİZ var deyip ağızlarının payını veriyorduk. Şimdi eğer bu olay doğruysa bunu da elimizden almış olacak bu işin sorumlusu.

Ama inşallah ben yanılıyorumdur, inşallah böyle bir olay olmamıştır, yöneticilerimiz suçsuzdur. Ne şampiyonluk ne de Fenerbahçe'nin Bank Asya'ya düşmesi umrumda değil. Yeter ki Trabzonsporumuza leke sürülmemiş olsun.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Azize cikar bi kac güne icerden ve hic bisey olmamis gibi baskanligini devam etdirir
                            Aklansa bile ( böyle bir şey yokta ) yapmayacağını duydum ben.

Yakınları gidip kulüpteki eşyalarını falan da toplamışlardı dün.

Sağlık sorunları nedeniyle bırakmasını istiyormuş zaten yakınları, bu olayla birlikte zaten çıkmazda yani çıksa bile yapamaz
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aklansa bile ( böyle bir şey yokta ) yapmayacağını duydum ben.

Yakınları gidip kulüpteki eşyalarını falan da toplamışlardı dün.

Sağlık sorunları nedeniyle bırakmasını istiyormuş zaten yakınları, bu olayla birlikte zaten çıkmazda yani çıksa bile yapamaz
                              o yoksa Nihat Özdemir ve Ali Koc var onlar bana göre Azizdende Serefsiz

Yorum

• Yahu kulüp nasıl şike yapsın başka yönetici yaparsa şike yapmıştır küme düşürülmelidir fb.Yok aziz suçlu olsa bile kişiseldir diye saçmalık olurmu.Ozaman fb hiçbr zaman şike yapamaz mantığına tüküreyim MAA
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X