Şike devâm ediyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Değerli arkadaşlar,
Yıllardır içinizde büyüyen nefreti anlamakla birlikte(Şike sürecinden ötürü), bu forumun bu konu başlığı altında veya diğer konu başlıkları altında, yerel seçimlerle ilgili üyeleri kışkırtıcı, tahrik edici veya üzücü söylemlerde bulunmamanızı rica ediyoruz...
Lütfen...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 01.04.2019, 10:25.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Trabzonspor'lu Belediye başkanlarını tebrik ettiğim iletiyi silen hangi admin ise.
İnatla bir daha ediyorum
Samsun belediye başkanı seçilen Trabzon vakfıkebir li ve Trabzonsporllu eski Bakan Mustafa Demir i tebrik ediyorum
İstanbul belediye başkanı an itibari ile seçilen Trabzonspor yöneticisi ve sevdalısı Ekrem İmamoğlu nu da tebrik ediyorum.
Bunu silen admin yada yönetimin derdi ne, korkusu ne,
Taraf yok, rencide yok. b.kunu çıkarmayın yani.13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'lu Belediye başkanlarını tebrik ettiğim iletiyi silen hangi admin ise.
İnatla bir daha ediyorum
Samsun belediye başkanı seçilen Trabzon vakfıkebir li ve Trabzonsporllu eski Bakan Mustafa Demir i tebrik ediyorum
İstanbul belediye başkanı an itibari ile seçilen Trabzonspor yöneticisi ve sevdalısı Ekrem İmamoğlu nu da tebrik ediyorum.
Bunu silen admin yada yönetimin derdi ne, korkusu ne,
Taraf yok, rencide yok. b.kunu çıkarmayın yani.
Ne bu celal?
Her seçim sonrası burada adaylar ve partiler üzerinde tartışma olur, ona önlem olarak uyarıda bulunduk ve ilgili mesajları sildik...
Asabiyete gerek yok...
Seçim sonucunun yorumlanmasının yeri mi bu başlık veya bu forum?
Tebrik etmek isteyen sosyal medyada ilgili kazananlara ulaşır veya makamına gider...
Buranın kuralları var, buna da herkes gibi uymak zorundasınız, o kadar...
Sorun ne burada?
Şike ile ilgili, sorumlusu olan kişi ve partilere ne derseniz deyin, yeri burasıdır da yerel seçimle bu konu başlığının bir alakası yok...
Bunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 01.04.2019, 14:28.Arafilboylu
Yorum
-
Siyaseti bir kenara birakalim ama sunada deginmeden edemeyecegim..
Kaderin bir cilvesi olsa gerek Yeni Istanbul belediye baskani eski Trabzonspor yöneticisi..Isin siyasi boyutu umrumda degil ama burda bir Trabzonsporlu olarak tarafsiz olamiyorum bir kere..sIkeyi siyasiler örtbas ederse biz mücadelemiz icin Istanbul u böyle aliriz isteBirgün Türkiye baskanlik secimlerini alip ve hakkimizi almamizda siyasetin engelini kaldirirmasini diliyorum..Bazilari kendilerini yenilmez saniyorlardi..Daha cok yenilecekler bize ve sonunda alacagiz hakkimizi..
Fb bizden ne cekmisse fanatik fb li birileride alacak nasibini..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 01.04.2019, 14:33.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu secim bitmis artik..Kazananlari tebrik etmek kadar dogal ne olabilir. Trabzon belediye baskani da tebrik etmek mesela..
Kaderin bir cilvesi..Istanbul belediye baskani eski Trabzonspor yöneticisi..Burda siyaset bi kenara tarafsiz olamayiz bir kere..sIkeyi siyasiler örtbas ederse biz mücadelemiz icin Istanbul u böyle aliriz isteBirgün Türkiye baskanlik secimlerini alip ve hakkimizi almamizda siyasetin engelini kaldirirmasini diliyorum..Bazilari kendilerini yenilmez saniyorlardi..Daha cok yenilecekler bize ve sonunda alacagiz hakkimizi..
Fb bizden ne cekmisse fanatik fb li birileride alacak nasibini..
Herkes şahittir bu duruma...
Mevzu, üyeler arasında olması muhtemel bir tartışma/küfürleşmenin önlemini almaktır.
Çok da uzatmaya gerek yok...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 01.04.2019, 14:33.Arafilboylu
Yorum
-
Haklisin..Degistirdim hemen yazdiklarimi zaten ama gec kalmisim demek ki..
Eski bir yöneticimizin böylesine önemli bir göreve geldigi icin mutluyum. Fanatik fb bir siyasi liderin yaptigi gibi tuttugu takimi kayirdigi gibi bizi de kayirmasini istemiyorum..Sadece eger birgün böyle bir güce erisirse adil olmasini diliyorum..
Bu arada zamanin Özkan Sümer yönetimi ne mübarekmis böyle..Birisi Trabzonspor u kurtarmak icin basa gelmis..digeride önce Istanbul un sonrada Türkiye nin kurtulusu icin..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyaseti bir kenara birakalim ama sunada deginmeden edemeyecegim..
Kaderin bir cilvesi olsa gerek Yeni Istanbul belediye baskani eski Trabzonspor yöneticisi..Isin siyasi boyutu umrumda degil ama burda bir Trabzonsporlu olarak tarafsiz olamiyorum bir kere..sIkeyi siyasiler örtbas ederse biz mücadelemiz icin Istanbul u böyle aliriz isteBirgün Türkiye baskanlik secimlerini alip ve hakkimizi almamizda siyasetin engelini kaldirirmasini diliyorum..Bazilari kendilerini yenilmez saniyorlardi..Daha cok yenilecekler bize ve sonunda alacagiz hakkimizi..
Fb bizden ne cekmisse fanatik fb li birileride alacak nasibini..
Yorum
-
İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi kusura bakma da ne İstanbul'u alması? Yarın başkanlık seçimi olsa kim seçilecek de bizim hakkımızı verecek? Hiç kimsenin derdi Trabzonspor veya adalet değil. A, B, C partisi hepsi aynı.En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 01.04.2019, 18:09.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs u kullandı bence..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İnsanlar ve kurumlar arasındaki ekonomik ilişkilerin politikaya olan etkisi ve doğrudan, dolaylı ilişkilerini göremeyenlerin şike sürecini okumaya kelime haznesi yetmez. Siyasette bunlardan bağımsız kişisel düşünce ve görüşleri değil Tayyip Erdoğan, Adolf Hitler bile uygulamaya koyamazdı. Sermayeden bağımsız bir devlet kurumu, futbol kulübü, siyasi parti vb. şeyler Türkiye gibi pre-modern, geç kapitalistleşmeye çalışan ülkelerde görülemez. Her zaman birkaç tane yürekli insan çıkar gerçekleri haykırmaya çalışır ancak onlarında çarpıklıkları açıklamaya gücü yetmez. Ya mevkinden olacaksın ya da amiyane tavırla Makyavelci olacaksın. Tabi ki bir parti diğerinden daha demokrat, daha adil, daha cumhuriyetçi olabilir ancak bu dünyada kimse tamamen adil olamaz. Ne zaman Fenerbahçe'nin küme düşmesi Türkiye'de ekonomik ve politik anlamda çok şeyler değiştirmez ise Fenerbahçe o zaman küme düşer. Kulüplerin ekonomik bağımsızlığı yok bu nedenle hiçbir başkan saf ve temiz bir şekilde bağımsız olarak hukukun gerekliliğini isteyemez. Eğer belirli gruplara ters düşüp bunu isteyen biri çıkarsa da Fenerbahçe şikeden dolayı, Trabzonspor da birkaç seneye borçlarından dolayı küme düşer. Adalet kelimesinin çok da anlamı kalmayan ülkemizde politik kurumlar aksi yönde karar bildirmesine rağmen bu mücadelenin sürdürüleceğine olan inancım yok denecek kadar azdır. Fifa ve Uefa'nın anlattıklarımın yanında kalır bir yönü yok. Fifa hangi meşruiyete dayanıyor da vergisiz statüsüne rağmen bu kadar çok para döndürebiliyor? Bu tarz kurumların hesapları tutulmaz, doğru düzgün kontrol edilmez. Para yedirilen yeri beğenmeyen bir muhalif gelir yapılan yolsuzlukları ortaya çıkartır ve göstermelik adalet sağlamaya çalışır vs vs. o zaman belki işimize gelebilir. Ama öyle sanmıyorum ki insan hakları temalı savunmalar işi kurtarsın. Zaten insan hakları denen hukuki statüyü bizim gibi ulus devletler koruma altına alır tek dayanağı ulus devletlerdir. Kimi kime şikayet ediyorsun. Adam göz göre göre her seçim öncesi muhalefete oy veren teröristtir diyor aç bakalım davayı ne olacak. Git insan hakları mahkemesine ne olacak? Gelen kararlar bile sallanmıyor, yaptırımlar uygulanmıyor. Türkiye hukuksuzlukların ayyuka çıktığı ve kimsenin bunlara sesini çıkarmadığı zıvanadan çıkmış bir ülkedir ve bizim gibi ülkeler ne yazıkki yıllar geçmesine rağmen öyle kalmaya devam ediyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum