Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tapeleri kabûl etmeleri şikeyi kabûl etmeleri anlamına gelmiyor ki...

Bak mesela:

"Bu tarla şeydir. Nasıl söyleyeyim. Yani maçla ilgili bir şey değil yani. Üç tane tarla var işte. Ekinler diyor suya çıktı. Ya kurban kesiyor gidiyor. Her hafta da Eyüp Sultan'a gidiyordu. Her hafta gidiyor. Bizim burada konuşmalarda var. Hocaya gittik mi, camiye gittik mi? Ne yaptın? Tamer Bey'e (Yelkovan) söylüyorum. 'Ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?' diyorum.
    Camiye gidiyor, Eyüp Sultan'da kurban kesmeye. Biz deplasmana gittiğimizde Tamer Bey gidiyor. Eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz kurban kesiyoruz. Şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları... Tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk.".

Tapeleri okuyan şikeyi anlar demene elbette katılıyorum ama konu okuyup bildiğin gibi; tapeleri okuyunca şikenin anlaşılır olup olmadığı değil şikenin itiraf edilip edilmediği.
    Adam bırak itiraf etmeyi, reddebilmek için fıkra gibi savunma yapmış

Hayir anlamadigim ciddi ciddi azizin cikip şike yaptim demesini mi bekliyorsun mahkeme medya sohbet vs icinde..ha sunu da soyleyeyim bu ulke oyle bir ulke ki emin ol bunu dese bile yine AKlanirlardi..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayir anlamadigim ciddi ciddi azizin cikip şike yaptim demesini mi bekliyorsun mahkeme medya sohbet vs icinde..ha sunu da soyleyeyim bu ulke oyle bir ulke ki emin ol bunu dese bile yine AKlanirlardi..
      Aaaa şike yaptım dememiş mi yâni? Şaşırdım. Ben ciddi ciddi şike yaptığını kabûl etti, itiraf etti diye biliyordum.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Aaaa şike yaptım dememiş mi yâni? Şaşırdım. Ben ciddi ciddi şike yaptığını kabûl etti, itiraf etti diye biliyordum.
        Mesele anlasildi uzatmaya gerek yok sıkışinca arka kapidan cız..

Yorum

• adam "yaptıysam fener için yaptım" dedi daha ne tartışılıyor hala burada? şahıs-kurum ayrılmasın diye yapışmış zaten koltuğa, saçma bi tartışma.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesele anlasildi uzatmaya gerek yok sıkışinca arka kapidan cız..
            Maalesef
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Normal işleyen hukuk içerisinde herkesin ne mal olduğu belli. İtiraf olsun-olmasın suçlar belirlenmiş cezalar kesilmiş hatta Mosturoğlu'nun itirafı bile var (hatırlayın hükmün ertelenmesi mevzusunu) ama sonraki siyasi süreçten yararlanmak isteyen fb ve aziz siyasi erkin gücünden yararlanarak şike mevzusunu da bu işin içine kattı. Yalnız "kumpas iddiası" reddedildiydi en son. Delillerin elde ediliş şeklinden (şikenin suç sayılmadığı tarihte şikeden felan...) bir şeyler tutturmuşlardı. Sonradan farklı bir gelişme olduysa bilmiyorum.

Yukarılarda bir yerde demiştim. İşin bu kısımları oldukça karışık ve iş çığrından çıkmış vaziyette. Dolayısıyla normal hukuk kuralları içerisinde davanın gidişatını değerlendirmek imkansız neredeyse. Zaten bu kısımları da çeşitli müdahele ve rezilliklerle iyice b.ka batmış durumda ve bizi de ilgilendirmiyor. Bizim için sportif yargılama kısmı önemli.
              En son My tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 16:56.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

40 Yıllık hukûkçu gibi argümanlar sunman güzel. Sana serbest bana yasak.

Aziz şikeyi hiç itiraf etmedi, şikeye teşebbüs ettiğini itiraf etti. Ki kumpas var demek Aziz suçsuz demek anlamına gelmiyor.

Sen komşum olsan, ben de sana bir sebepten gıcık olsam. Gıcık olmam sebebiyle telefonlarını dinletsem, seni tâkip ettirsem, evine dinleme cihazı koysam. Vee bingoo, bir açığını yakalasam. Suçun var diye yapılan iş hukûki mi olmuş olacak yoksa ben sana olan gıcıklığımdan ötürü mesleğimi kötüye kullanıp sana komplo mu kurmuş olacağım. Hangisi?

Yoksa fetönün derdi temiz futbol muydu...

Ben azizin şike işlerinin acemisi olduğunu, şikede tecrübeli olmadığını da düşünüyorum. Acaba azizi aklamaya mı çalışıyorum?
                umutsuz vakasın. itiraf olayını anlaman 3 yaşında ki çocuklar gibi aynı. kuş beyinlilerle yeterince konuşup stres sahibi oldum zaten bir de seninle uğraşmayalım. zaten bu davanın içerde çözülememesinin en büyük nedenlerinden biride içerdekiler işte.

senin azize kumpas yapıldı dediğin olayı onu hapisten kurtaran mahkeme bile kumpas yok diye geçti kayıtlara.

hiç bir halt bildiğin yok inan hani desem kumpas olduğunu belgelerle kanıtla nefes bile alamazsın ama aksi bir çok belgeyle ve itirafla çoktan kanıtlandı.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

40 Yıllık hukûkçu gibi argümanlar sunman güzel. Sana serbest bana yasak.

Aziz şikeyi hiç itiraf etmedi, şikeye teşebbüs ettiğini itiraf etti. Ki kumpas var demek Aziz suçsuz demek anlamına gelmiyor.

Sen komşum olsan, ben de sana bir sebepten gıcık olsam. Gıcık olmam sebebiyle telefonlarını dinletsem, seni tâkip ettirsem, evine dinleme cihazı koysam. Vee bingoo, bir açığını yakalasam. Suçun var diye yapılan iş hukûki mi olmuş olacak yoksa ben sana olan gıcıklığımdan ötürü mesleğimi kötüye kullanıp sana komplo mu kurmuş olacağım. Hangisi?

Yoksa fetönün derdi temiz futbol muydu...

Ben azizin şike işlerinin acemisi olduğunu, şikede tecrübeli olmadığını da düşünüyorum. Acaba azizi aklamaya mı çalışıyorum?
                  Ki zaten dünyada şike diye birşey yoktur. Şikeye teşebbüs vardır der UEFA, CAS ve FİFA... Şikebahçelilere duyurulur.
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Azizi aklayan mahkeme hâkimi de fetöcü çıktı, içeri atıldı demişlerdi bana, demek o da yalanmış. Ulan herkes yalan söylüyor bana, daha da ders olsun kimseye inanmayacağım, kendi aklımı kullanacağım.
                    7

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adam "yaptıysam fener için yaptım" dedi daha ne tartışılıyor hala burada? şahıs-kurum ayrılmasın diye yapışmış zaten koltuğa, saçma bi tartışma.
                      İşte şikenin net itirâfı. Konu burada kapanır.

Şu 2 sayfa gerçekten işin aslını ortaya koyuyor neden bu hâldeyiz diye. Maalesef.
                      7

Yorum

İşte şikenin net itirâfı. Konu burada kapanır.

Şu 2 sayfa gerçekten işin aslını ortaya koyuyor neden bu hâldeyiz diye. Maalesef.
                        evet ne halde olduğumuz tavrınızdan da avatarınızdan da belli, ne ispat etmeye çalışıyorsanız açıkça söyleyin dedim hala edebiyat parçalıyorsunuz burada, başarılar böyle devam edin -sizin müthiş zeka seviyeniz sayesinde kupa müzemize ışınlanacaktır en kısa zamanda, müthiş bir kapasiteniz var, her şeyi siz biliyorsunuz, burada geri kalanlar aydınlanamamış, cahil kalma hakları olmadığı halde cahil kalmış zavallılar, ne yüce bir şahsiyetsiniz, böyle vay vay vay ne hemşehrilerimiz var maşallah maşallah bizi uzaya götürecek bir akıl tam olarak sizin profiliniz, bu ne mütevazilik ya rab, bu kadar çok bilmeyin bize fazla geliyor anlayamıyoruz, anlamlandıramıyoruz, sizin gibi bir taraftarımız daha olsa bütün problemlerimiz çözülecekti, tüh ne yazık ki böyle bir ihtimal daha yok, mümkün değil maalesef, akil, örnek ve yüce bir şahsiyet ya hu, artık kelime dağarcığım yetmiyor lakin sizin gibi bilge bir kişiliğe sahip olmadığım için, bizi aydınlatmaya devam etme insafını göstermeye devam edin lütfen yoksa bizler n'aparız, halimiz nice olur...-
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

evet ne halde olduğumuz tavrınızdan da avatarınızdan da belli, ne ispat etmeye çalışıyorsanız açıkça söyleyin dedim hala edebiyat parçalıyorsunuz burada, başarılar böyle devam edin -sizin müthiş zeka seviyeniz sayesinde kupa müzemize ışınlanacaktır en kısa zamanda, müthiş bir kapasiteniz var, her şeyi siz biliyorsunuz, burada geri kalanlar aydınlanamamış, cahil kalma hakları olmadığı halde cahil kalmış zavallılar, ne yüce bir şahsiyetsiniz, böyle vay vay vay ne hemşehrilerimiz var maşallah maşallah bizi uzaya götürecek bir akıl tam olarak sizin profiliniz, bu ne mütevazilik ya rab, bu kadar çok bilmeyin bize fazla geliyor anlayamıyoruz, anlamlandıramıyoruz, sizin gibi bir taraftarımız daha olsa bütün problemlerimiz çözülecekti, tüh ne yazık ki böyle bir ihtimal daha yok, mümkün değil maalesef, akil, örnek ve yüce bir şahsiyet ya hu, artık kelime dağarcığım yetmiyor lakin sizin gibi bilge bir kişiliğe sahip olmadığım için, bizi aydınlatmaya devam etme insafını göstermeye devam edin lütfen yoksa bizler n'aparız, halimiz nice olur...-
                          Hahahaha

Yorum

• şike 100 yüz itiraf edildi hemde şikebahçe kongresinde kameraların önünde kişilerle kurumlar ayrılamaz şike yaptıysam şikebahçe için yaptım dedi FIFA şikebahçeyi ligden düşürüp ARTIK ZAMANI GELDİ 2010 2011 Şampiyonluk kupası Trabzonspora teslim edilmeli...

Yorum

Youtube'a baktım, azizin konuşmasının tam metnini koyayım diye, taraftarlarımız o videoyu bolca paylaşmışlar ama ne hikmetse hepsinde de konuşmanın baş tarafı yok. Namaza yaklaşmayın fıkrasında olduğu gibi, tam yaptıysan fenerbahçe için yaptım kısmından başlıyor ve şikenin itirâfı gibi gösterilmiş.

Birinde bile konuşmanın baş tarafı yok. İbretlik.
                              7

Yorum

• Aykut'un "Anlaşılan hız sınırı aşılmış ama radar sadece bize tutulmuş" lafı var Youtube'da. O bile bir şeyler anlatıyor
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X