Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FB yi sikeden, diger tum takimlari borctan dusurur TFF. Sonra Super Lig seviyesinde takim kalmadi deyip bir statu uydurur.
    36 takimli lig. Tek devreli maclar. 18 takim kume duser, lige yukselme olmaz ))
    Olmaz demeyin burasi Turkiye
    Yok öyle değil. Önce 4 takımı borçtan düşürecekler sonra feneri tekrar şikeden düşürecekler.

Yorum

• özer'e verilen 6 aylık men cezasını tahkim kaldırmış şimdide bize 1 milyon euro fatura çıkarmışlar.

sebebi çok basit şike olayında yurt dışı cephesi açınca böyle ............ çocukluğu yapıyorlar işte.

bunlar bildiğin ....................... bunların alayını ............. sonra .................. hayatları hep böyle devam edecek
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok öyle değil. Önce 4 takımı borçtan düşürecekler sonra feneri tekrar şikeden düşürecekler.
        evet mantıklı sonra 4 takımında düştüğü ligin adını Süper lig yaparlar al sana çözüm. Ceza verdik mi verdik D

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          özer'e verilen 6 aylık men cezasını tahkim kaldırmış şimdide bize 1 milyon euro fatura çıkarmışlar.

sebebi çok basit şike olayında yurt dışı cephesi açınca böyle ............ çocukluğu yapıyorlar işte.

bunlar bildiğin ....................... bunların alayını ............. sonra .................. hayatları hep böyle devam edecek
          Ben de öyle düşünüyorum.
          Şike/teşvik olaylarını tekrar gündeme getirdik ya intikam alıyorlar güya

Şu mübarek günün suyu hürmetine bu haksızlığa bir dur de Allah'ım
          Geleceğimizi ve umutlarımızı çalan hırsızları bildiğin gibi yap
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Fener maçı öncesi şike eylemi yapalım diye direten ibrahim ertürk , Cevat Kol ve Av. Hakan Orhan'ıda çıldırtmış.

Daha fazlaYorumsuz!

Cevat KOL‏ @cevatkol

İşin özeti şu; ortada fol yok yumurta yok. Fenerbahçe maçına bir aydan fazla süre var. Biri çıkıyor, Akyazı da oynanacak olan FB maçı öncesi eylem fikrini ortaya atıyor. Kendi şahsi görüşümü yazarak” ortam geriliyor. Bu gerilimi hep FB lehine kullanıyor. TS zarar görüyor”dedim

Yorum

• Cevat Kol kimdir de çıldıracak. Çıldırsa ne olur çıldırmasa ne olur. Onu ciddiye alan mı var
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bitmediler arkadaş, bitmediler...
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Şikebahçe maçı öncesi ortamı germeye başladılar
                  TS zirveye yaklaştı ya, o maçta fener kazansın diye yapılmıyorsa bunlar namerdim
                  TRTSPOR ve NTVSPOR başta olmak üzere hep şikebahçenin haberlerini ballandıra ballandıra veriyorlar bu ara
                  Onlar için fb rating demek, para demek
                  Diğer 2 büyük ve biz başarılı olmasak da olur
                  Niyetleri feneri bu yıl şampiyon yapmak

TS taraftarları, oyuna gelmeyin
                  Cevat KOL'u da fazla ciddiye almayın
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Fener maçı öncesi şike eylemi yapalım diye direten ibrahim ertürk , Cevat Kol ve Av. Hakan Orhan'ıda çıldırtmış.

Daha fazlaYorumsuz!

Cevat KOL‏ @cevatkol

İşin özeti şu; ortada fol yok yumurta yok. Fenerbahçe maçına bir aydan fazla süre var. Biri çıkıyor, Akyazı da oynanacak olan FB maçı öncesi eylem fikrini ortaya atıyor. Kendi şahsi görüşümü yazarak” ortam geriliyor. Bu gerilimi hep FB lehine kullanıyor. TS zarar görüyor”dedim
                    sadece cevat kolun yazdıklarını buraya koyarak muhabbeti tam göstermeden algı oluşturuyorsun. ibrahim abi sadece fb maçında değil uefa fifa önünde almanya lig maçlarında bile eylem yapan biri. bireysel olarak da eylem yapalım diyebilir, eylemini de yapabilir. bunun için yerel bir gazeteciden icazet de almasına gerek yok.

konunun diğer boyutu cevat kolun ibrahim abiye seni kayseri maçına ben soktum yalanıdır. bu yalan üzerine avukat hakan bey konuya müdahil oluyor, yönetimin davetiyle maça girdiğini belirtiyor. hakan beyin çıkldırdığı yok ama, "aman tadımız kaçmasın bey"ciler şikeyle ilgili her eylemde çıldırıyor.

SADECE

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sadece cevat kolun yazdıklarını buraya koyarak muhabbeti tam göstermeden algı oluşturuyorsun. ibrahim abi sadece fb maçında değil uefa fifa önünde almanya lig maçlarında bile eylem yapan biri. bireysel olarak da eylem yapalım diyebilir, eylemini de yapabilir. bunun için yerel bir gazeteciden icazet de almasına gerek yok.

konunun diğer boyutu cevat kolun ibrahim abiye seni kayseri maçına ben soktum yalanıdır. bu yalan üzerine avukat hakan bey konuya müdahil oluyor, yönetimin davetiyle maça girdiğini belirtiyor. hakan beyin çıkldırdığı yok ama, "aman tadımız kaçmasın bey"ciler şikeyle ilgili her eylemde çıldırıyor.

SADECE
                      Belli ki Celalettin konuya vakıf değil [emoji846]

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

sadece cevat kolun yazdıklarını buraya koyarak muhabbeti tam göstermeden algı oluşturuyorsun.
                        SADECE
                        Yoo. O haklı bu haklı demiyorum. Biri diyor fener maçı öncesi eylem yaparsak yine stres yine mağlubiyet olacak , öteki diyor illada maç öncesi eylem. Yanlız o savunduğunuz ibrahim abinizin kavga etmediği Trabzonsporlu kalmadı neredeyse. İyi güzel bişeyler yapıyorda herkesi yönlendirmeye çalışması herkese emir talimat vermesi beğenmediğini ezmeye çalışması bıktırdı artık. Yaşlılıktan heralde.

Yorum

• Vay anasını ya şu forumda Cevat'ı da referans gösteren biri çıktı ya daha da gözümüz açık gitmez. Kimlerle, nelerle uğraşıyoruz arkadaş.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

Yoo. O haklı bu haklı demiyorum. Biri diyor fener maçı öncesi eylem yaparsak yine stres yine mağlubiyet olacak , öteki diyor illada maç öncesi eylem. Yanlız o savunduğunuz ibrahim abinizin kavga etmediği Trabzonsporlu kalmadı neredeyse. İyi güzel bişeyler yapıyorda herkesi yönlendirmeye çalışması herkese emir talimat vermesi beğenmediğini ezmeye çalışması bıktırdı artık. Yaşlılıktan heralde.
                            herkesin unuttuğu, sırt döndüğü davaya halen daha takip ediyor. kendisi gibi emek vermeyenleri tabi ki eleştirecek; gerekirse kavga da edecek.
                            En son gerenimo tarafından düzenlendi; 22.12.2017, 13:34.

Yorum

herkesin unuttuğu, sırt döndüğü davaya halen daha takip ediyor. kendisi gibi emek vermeyenleri tabi ki eleştirecek; gerekirse kavga da edecek.
                              cevatla ilgili konuda cevat şike ile ilgili bir konu hakkında yalan söylüyor ve ibrahim abiyi bedava maça girmek için çabalayan, şike davası üzerinden nemalanan ve olay çıkarmaya çalışan biri olarak gösteriyor. celaleddinin paylaştığın görseller olayın bütününü göstermiyor.

Yorum

cevatla ilgili konuda cevat şike ile ilgili bir konu hakkında yalan söylüyor ve ibrahim abiyi bedava maça girmek için çabalayan, şike davası üzerinden nemalanan ve olay çıkarmaya çalışan biri olarak gösteriyor. celaleddinin paylaştığın görseller olayın bütününü göstermiyor.
                                Bütününü paylaşamadım kardeş. Twitterdan kopyalayıp yapıştırdığım şey forumda 4 kat büyük çıkıyor yer kalmıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X