Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi sike sikedir hatir matir anlamam

Yorum

• Şike kaldığı yerden devam.

Yarın da şikebahçeyi yarıştan koparmamak için Cüneyt ÇAKIR gerekeni yapar.

tff ve pisligtv üzülmesin yeter ki
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 28ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi sike sikedir hatir matir anlamam
        tabi ki, espri yapmıştım.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tabi ki, espri yapmıştım.
          biliyorum abi

videoyu paylasacagim ama hangi siteden yükleyip linki paylasabilirim bulamadim

Yorum

• tam de gs maçı öncesi uefadan birileri konuşmuş yine. En çok merak ettiğim şey insanlar gerçekten bu kadar aptal mı? yoksa herkesi kendileri gibi mi zannediyorlar, ben bu cevabı bulamıyorum.

Yorum

• UEFA'nın şikecilerin Avrupa kupalarına katılmasına dair artık bir sakınca kalmadığına yönelik haberler çıkmaya başladı.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UEFA'nın şikecilerin Avrupa kupalarına katılmasına dair artık bir sakınca kalmadığına yönelik haberler çıkmaya başladı.

Uefa disiplin baskani acikladi, medyamizda cas tan fb ye mujde diye yayilan haberlerin kaynagi bu abimizdir. Fenerin cebini doldurdugu dandik dernek uefa nin disiplin bilmem ne baskani.

Fb nin cezasi bitti zaten ama yaptigi aciklamada onemli kisim şu; kisilerle ilgili surec devam ediyor!!!

Yani uefa ya gore fb ye ceza meza söz konusu degil. cas insallah bunlarida öttürür.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• UEFA, Fenerbahçe'nin içini rahatlatacak haberi verdi.

UEFA Disiplin ve Dürüstlük Birimi Başkanı Dr. Emilio Garcia Silvero, "Fenerbahçe cezasını tamamladı. Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alabilir" dedi.

Silvero, Kadir Has Üniversitesi'nde katıldığı konferansın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'deki "şike davası" nedeniyle Avrupa kupalarından men cezası alan Fenerbahçe'nin son durumunu değerlendirdi.

Sarı-lacivertli kulübün UEFA tarafından 3 sezon Avrupa kupalarına dahil edilmediğini hatırlatan Silvero, "Fenerbahçe, UEFA'dan 3 yıl Avrupa kupalarına katılmama cezası aldı. Fenerbahçe tahkime götürdü, oradan da bir karar çıktı. CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi de bu kararı onayladı. Fenerbahçe cezasını tamamladı. Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alabilir" ifadelerini kullandı.

"KİŞİŞEL SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

UEFA Disiplin ve Dürüstlük Birimi Başkanı Silvero, UEFA'nın "şike davası"nda ismi geçen kişilerle ilgili henüz bir karar almadığını söyledi.

UEFA'nın süreçte ismi geçen kişilerle ilgili bir yaptırımda bulunup bulunmayacağıyla ilgili bir soruya Silvero, yorum yapmaktan kaçınarak, "Kişilerle ilgili süreç devam ediyor. Devam eden bir süreçle ilgili fazla yorum yapamam" cevabını verdi.

Eskişehirspor ve Sivasspor'un süreçte ismi geçtiği için bu sezon Avrupa kupalarına katılamadığını, Türkiye'den başka bir kulüp için de bunun geçerli olup olmayacağı sorusu karşısında Silvero, "Bu durum birçok kulüp için geçerli olabilir. Kulüpler, Avrupa kupalarına katılmadan önce bir başvuru sürecinden geçiyorlar. Gerekirse disiplin kurulunun görüşü de alınıyor. Bu süreçleri tamamlayarak Avrupa kupalarına katılabiliyorlar. Bu söylediklerim sadece Türk kulüpleri için geçerli değil" değerlendirmesinde bulundu.

Silvero, UEFA'nın mali fair play konusuna çok önem verdiğini ve bu konuda Avrupa'nın her yerinden çeşitli kulüplere cezalar uyguladığını dile getirdi. İspanyol futbol adımı, herhangi bir Türk takımının mali fair play konusunda UEFA'da dosyasının bulunup bulunmadığıyla ilgili soruya ise "Yorum yok" cevabını vermekle yetindi.
                  County of Essex

Yorum

• UEFA Disiplin ve Dürüstlük Birimi Başkanı

uefada böyle bir birim mi varmış?? bence ismini değiştirseler daha iyi olur.

uefa nın dürüst olduğuna zerre kadar inanmıyorum.
                    County of Essex

Yorum

• rahat oluuuuuuuun..
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ender Kuyumcu @kuyumcuender · 6 sa. 6 saat önce
                        TS camiasını, dışarıdan bakınca adam sandıklarınızı tanısanız ve çevirdikleri dolapları bilseniz aziz yıldırım az bile yapmış dersiniz!

Yorum

• Ender Kuyumcu @kuyumcuender · 45 dk. 45 dakika önce
                          TS camiası top yekün kendini kandırıyor.Şike ile mücadelede etkili adımlar atmak yerine "desinler" diye iş yapılıyor!

Yorum

• Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 5 Mar
                            Şike mücadelemiz en büyük darbeleri TS Camiasından yedi.
                            Önceleri isyan ediyordum
                            Şimdi;"fiyatı belli olanları" dikkate aldığıma üzülüyorum.

Yorum

• Gokhan Koc @gokhankocl · 6 Mar
                              Bu koşullar altında Trabzonspor'un şike ile alakalı hiçbir hakkını alamayacağını düşünüyorum.

Yorum

• Hür Ve Hesapsız @TunaliSedat · 30 Ara
                                Tipik Trabzonlu tavrı;
                                Şikeye karışan hırsızlardan tek kişiye fiske yok (vurulmasın tabi ki)ama birbirlerinin kafasında odun kırıyorlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X