Kendi taraftarımız bile bırakmış artık mücadeleyi yazıklar olsun ,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun resmen başvurmuşuz.
Nihayet diyelim bari. Çok şükür ki bu başvuru da oldu ve şahsen başından beri en çok bu FIFA bana umut veriyor.. İnşAllah artık hakkımızı alırız..Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede paylaşıldı Yavuz?
Nihayet diyelim bari. Çok şükür ki bu başvuru da oldu ve şahsen başından beri en çok bu FIFA bana umut veriyor.. İnşAllah artık hakkımızı alırız..Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter da gördüm abi. Şükrü Kuleyin paylaşmış.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Baran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi taraftarımız bile bırakmış artık mücadeleyi yazıklar olsun ,
Yorum
-
Hayırlı olsun.
Son CAS kararından sonra bu başvurudan benim de pek umudum yok ama adalet mücadelesi sonuna kadar sürdürülmeli.
Bir de yabancı ülkelerdeki karadeniz ve Trabzonspor oluşumlarına 1-2 şey yazmadan olmaz:
İbrahim Ertürk ağabey ve birkaç "Don Kişot" başvuru için İsviçre'lerde eylem koyarken siz neredesiniz ?BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun.
Son CAS kararından sonra bu başvurudan benim de pek umudum yok ama adalet mücadelesi sonuna kadar sürdürülmeli.
Bir de yabancı ülkelerdeki karadeniz ve Trabzonspor oluşumlarına 1-2 şey yazmadan olmaz:
İbrahim Ertürk ağabey ve birkaç "Don Kişot" başvuru için İsviçre'lerde eylem koyarken siz neredesiniz ?
Kimse kusura bakmasın ama bu başvuru 'dan hiç umudum yok benimde.. Ballana ballana resmi sayfadan sabahtan beri paylaşım yapıyorlar ya zaten burdan belli oluyor..
Amaç taraftarın gazini almak. 2 sene daha oyalamak. Bak başvurduk son yere de ama olmadı demek..
Yorum
-
sen haklı olduğun davadan vazgeçersen o zaman hakemler, federasyon trabzonsporu doğradığı zaman sesini çıkarmayacaksın.
Sportif konular ile Şike davasının hiç bir alakası yok. sahadaki başarı için iyi bir kadro, teknik direktör olduğu sürece her türlü istediğin sonucu cıkarabilirsin.
şike ile gs fb bjk yi yenememenın alakası yok dostum.
ben şampiyonluk konusu geçtiği zaman 7 şampiyonlugumuz var diyorum her yerde davanın sonuna kadar arkadasındayım.
maddeler değişti, yöneticiler değişti, cezalar indirildi, yasalar değişti. hukuksuzluğun kitabı yazıldı bu ülkede 6 senede.
adaletin hiç bir harfi yok ülkemizde.
Yorum
-
Şike sürecinin yıldönümünde başvurmamız çok anlamli oldu gercekten.tebrikler yonetime.ayrica fifanin yerel liglere müdahale yetkisinin olmasi fb ve tff için kötü gelişmelerin yaşanacagı bir sonuç çıkaracaktir.birkaç yıl sürebilir ancak sonunda kazanan biz olacagiz buna inaniyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum