Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Can Yücel'in ağzına sağlık....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ben size Oktay Saral ı tercume ve analiz edeyim

Bu zat şike ypamayan takım yoktur da diyerek Ts nin şikeci oldugu ilan eden biri

Şimdi secim zamanı. Oyle bir konusması lazım ki hem Trabzonluların oyunu alsın. Hemde cumhurbaskanı istedigi gibi konussun.

nedir Oncelikle bizim hakkımız demek. Daha önce şike yapmayan yok diyecegine bunu neden soylemedin.
      Geri kalanı sikecileri aklamak uzerine Akp nin ve cumhurbaskanının genel tavrı.

zaten hukumet olmasa adamlar 50 kez duserdi.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• Fatih altaylının dünkü yazısından özet şu: Azize şike davasından aklanırsa tff başkanı olmalıymış. Önce ironi yaptığını sandım ama ciddiymiş.

Şike yapmış bir adam TFF başkanı olur mu derseniz, Bu olay Türkiyede yaşandığına göre gayet tabiki olur!
        Burası Türkiye burda hırsızlar ödüllendirilir aziz değil TFF'ye başkan olmak milletvekili seçilip spor bakanı bile olur hatta (yeterki padişah emretsin) Trabzon şehir olarak spor bakanı azizeyi kırmızı halılarla bile karşılar. olmaz olmaz demeyelim yani....

http://www.haberturk.com/yazarlar/fa...baskani-olmali
        Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Turk yargisi şike var
          suc orgutu var dedi
          ve ceza verdi
          fenerasyon 'tamam şike var ama sahaya yansimadi'dedi
          ve ceza vermedi
          uefa da sike var dedi ve ceza verdi
          simdi bu cok 'degerli ve muhterem' zat yeniden yargilanir
          ve beraat ederse
          fenerasyon da biz yanilmisiz zaten şike yokmus olmayan sey de sahaya yansmaz diye karar duzeltecek mi?
          ula ne şikeymiş be

Yorum

• sike yaptiklari sabittir. kesinlikle degistiremezler

Yorum

• Hukuku katlederek yargılamanın yenilenmesi kararını veren 13.ACM'nin başkanı ve bir üyesi değiştirildi.
              Davayı nasıl etkileyeceğini göreceğz

13.ACM Heyeti, elindeki davaları sonuçlandırmadan değiştirildi.
              http://www.medyatrabzon.com/mobi/new....php?id=140008

Bu değişimin davayı nasıl etkileyeceğini bilmiyoruz.
              Trabzonspor, İHO imzasıyla 13.ACM Heyetini HSYK'ya şikayet etmişti.

13.ACM'nin infazları yapmamasında mahkeme başkanını ağır eleştiren üyesi kendi isteğiyle ayrılmıştı.
              İlk heyetin tamamı değişmiş oldu.

13.ACM'nin BAŞKANI VE 1 ÜYESİ DEĞİŞTİ.
              Bu değişimde TS'nin heyeti HSYK'ya şikayetinin etkili olup olmadığını bilmiyoruz.
              ÇOK ÖNEMLİ GELİŞME: ŞİKE DAVASINA BAKAN 13.ACM'NİN BAŞKANI VE 1 ÜYESİ DEĞİŞTİ111

atilla dilaverin tweetleri
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Gözümüzün içine baka baka kapattılar davayı...

Vay be...
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• HAKAN ORHAN ‏
                  1/4 TOPLU CEVAP:Şike Davasına bakan 13. ACM deki değişiklikleri olumlu yada olumsuz olarak değerlendirmemiz mümkün değil.Bunu

2/4 ancak ileride verecekleri kararları ile öğrenebiliriz.TS, yeniden yargılama kararı veren 1 başkan ve 2 üye hakkında HSYK'ya

3/4 şikayetçi olmuştu. 1 üye daha önce ayrılmıştı. 1 başkan ve diğer üye ise bugün gitti. Sonuç olarak TS'nin HSYK'ya

4/4 şikayet ettiği heyet tamamen değişmiş oldu.Fiili olarak ta reddi hakim taleplerimiz kabul görmüş gibi oldu.

Ünal Karaman

Yorum

• Ya ne fiili reddi hakim talebi kabul edilmiş oldu. Dava konusunun ortadan kalkması fiili anlamda da kanuni anlamda da, en hafif hukuki yaptırımı dava dilekçesinin reddidir. Davanın hiç açılmamış sayılmasıdır. Adamlar biz daha hamlemizi yapmadan önlemini alıyor biz saçmasapan çıkarımlarla avutulmaya çalışılıyoruz.
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• trabzon insanı hakettiğinden başkasını almadı.
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• bu verilmeyen golün acil pierrosu lazim renktaslar

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu verilmeyen golün acil pierrosu lazim renktaslar

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta ilk 10 dakika içinde yaşanan bir pozisyon devamında tartışmaları da getirdi. Egemen Korkmaz topu çizgiden çevirdi ve...

Ünal Karaman

Yorum

• sagol renktas ama bunun videosu lazim yoksa inanmazlar. gerci kendi dediklerinden baska bir seye inandiklari yok

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sagol renktas ama bunun videosu lazim yoksa inanmazlar. gerci kendi dediklerinden baska bir seye inandiklari yok
                              benim bildigim bunun videosu hic yayinlanmadi
                              google nin tek buldugu buydu

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim bildigim bunun videosu hic yayinlanmadi
                                google nin tek buldugu buydu
                                pisliktv de bunun hakkinda konusmuslardi hatirladigim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X