Can Yücel'in ağzına sağlık....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ben size Oktay Saral ı tercume ve analiz edeyim
Bu zat şike ypamayan takım yoktur da diyerek Ts nin şikeci oldugu ilan eden biri
Şimdi secim zamanı. Oyle bir konusması lazım ki hem Trabzonluların oyunu alsın. Hemde cumhurbaskanı istedigi gibi konussun.
nedir Oncelikle bizim hakkımız demek. Daha önce şike yapmayan yok diyecegine bunu neden soylemedin.
Geri kalanı sikecileri aklamak uzerine Akp nin ve cumhurbaskanının genel tavrı.
zaten hukumet olmasa adamlar 50 kez duserdi.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Fatih altaylının dünkü yazısından özet şu: Azize şike davasından aklanırsa tff başkanı olmalıymış. Önce ironi yaptığını sandım ama ciddiymiş.
Şike yapmış bir adam TFF başkanı olur mu derseniz, Bu olay Türkiyede yaşandığına göre gayet tabiki olur!
http://www.haberturk.com/yazarlar/fa...baskani-olmaliTemiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
Turk yargisi şike var
suc orgutu var dedi
ve ceza verdi
fenerasyon 'tamam şike var ama sahaya yansimadi'dedi
ve ceza vermedi
uefa da sike var dedi ve ceza verdi
simdi bu cok 'degerli ve muhterem' zat yeniden yargilanir
ve beraat ederse
fenerasyon da biz yanilmisiz zaten şike yokmus olmayan sey de sahaya yansmaz diye karar duzeltecek mi?
ula ne şikeymiş be
Yorum
-
Hukuku katlederek yargılamanın yenilenmesi kararını veren 13.ACM'nin başkanı ve bir üyesi değiştirildi.
Davayı nasıl etkileyeceğini göreceğz
13.ACM Heyeti, elindeki davaları sonuçlandırmadan değiştirildi.
http://www.medyatrabzon.com/mobi/new....php?id=140008 …
Bu değişimin davayı nasıl etkileyeceğini bilmiyoruz.
Trabzonspor, İHO imzasıyla 13.ACM Heyetini HSYK'ya şikayet etmişti.
13.ACM'nin infazları yapmamasında mahkeme başkanını ağır eleştiren üyesi kendi isteğiyle ayrılmıştı.
İlk heyetin tamamı değişmiş oldu.
13.ACM'nin BAŞKANI VE 1 ÜYESİ DEĞİŞTİ.
Bu değişimde TS'nin heyeti HSYK'ya şikayetinin etkili olup olmadığını bilmiyoruz.
ÇOK ÖNEMLİ GELİŞME: ŞİKE DAVASINA BAKAN 13.ACM'NİN BAŞKANI VE 1 ÜYESİ DEĞİŞTİ111
atilla dilaverin tweetleri"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
HAKAN ORHAN
1/4 TOPLU CEVAP:Şike Davasına bakan 13. ACM deki değişiklikleri olumlu yada olumsuz olarak değerlendirmemiz mümkün değil.Bunu
2/4 ancak ileride verecekleri kararları ile öğrenebiliriz.TS, yeniden yargılama kararı veren 1 başkan ve 2 üye hakkında HSYK'ya
3/4 şikayetçi olmuştu. 1 üye daha önce ayrılmıştı. 1 başkan ve diğer üye ise bugün gitti. Sonuç olarak TS'nin HSYK'ya
4/4 şikayet ettiği heyet tamamen değişmiş oldu.Fiili olarak ta reddi hakim taleplerimiz kabul görmüş gibi oldu."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ya ne fiili reddi hakim talebi kabul edilmiş oldu. Dava konusunun ortadan kalkması fiili anlamda da kanuni anlamda da, en hafif hukuki yaptırımı dava dilekçesinin reddidir. Davanın hiç açılmamış sayılmasıdır. Adamlar biz daha hamlemizi yapmadan önlemini alıyor biz saçmasapan çıkarımlarla avutulmaya çalışılıyoruz.devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu verilmeyen golün acil pierrosu lazim renktaslar
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta ilk 10 dakika içinde yaşanan bir pozisyon devamında tartışmaları da getirdi. Egemen Korkmaz topu çizgiden çevirdi ve...
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesagol renktas ama bunun videosu lazim yoksa inanmazlar. gerci kendi dediklerinden baska bir seye inandiklari yok
google nin tek buldugu buydu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bildigim bunun videosu hic yayinlanmadi
google nin tek buldugu buydu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum