Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim cevap vermesin . Cevabı ( makam olarak) denkleri olan kaptan vermiştir..
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaptanımız Onur Recep Kıvrak’tan kandil mesajı!

Kaptanın da ayarı yok. Vurdu mu öldürüyor
      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• çift mesaj olduğundan silindi.
        En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 30.11.2017, 09:16.
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2010-2011 sezonunun son haftaları,

Pazartesi maç oynamışız.

Cuma da Eskişehir deplasmanı koydu TFF.

Azize'den teşviği kapan SATILMIŞŞEHİR köpek gibi oynamış ve 0-0 berabere kalmıştık.

Ertesi gün Buca-Şikebahçe maçı vardı. Buca 1-0, 2-0 derken 3-1'i yakalamıştı. Hakem Amasya'lı Bünyamin GEZER

Gözünün önünde topu yere vuran sarı kartlı Gökhan GÖNÜL'ü 2.sarı gösterip atamayan,

Skor 3-1 olunca hemen 1 dak.sonra rakip ceza sahasında rahmetli Ediz'in 1 m mesafeden gelen bazuka gibi şutta elleri kapalı olmasına rağmen penaltı çalmasıyla skoru 3-2'ye getirip ateşlenen şikebahçe ve 5-3 maçı kazanan şikebahçe. O maç berabere kalsa bile şampiyonduk.

Bu onursuz Bünyamin BEIN SPORTS'da yorumculuk yapıyor. TRT kovunca orada ekmek buldu.

Onursuzlar ülkesi olduk, yazıklar olsun.
          Bünyamin asıl görevini fb Trabzonspor maçında yaptı. Türk futbol tarihinin en berbat taraflı ince ince kıymaya örnek maçı.
          sene sonu bu adam hem polislikten hem de hakemlikten ayrıldı.
          ne tuhaf değil mi?
          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bünyamin asıl görevini fb Trabzonspor maçında yaptı. Türk futbol tarihinin en berbat taraflı ince ince kıymaya örnek maçı.
            sene sonu bu adam hem polislikten hem de hakemlikten ayrıldı.
            ne tuhaf değil mi?
            Aynen öyle kardeşim
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• rizelilerin fener, eskişehir, sivas hayranı olması da ayrı bir ironi
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• sivas anca kendini kandirip aziz agziyla konussun.
                Trabzonspor kaptaniyla tartismaya girmeye çaplari yetmez.
                Kulüpte bu yönde bir açiklama yapmali.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Teşvikçi, ahlaksız Sivas taraftarları

Şikeci Trabzon diye bağırdıklarında içlerindeki acıyı ve ezikliği hissettim.

2010-2011 Sezonunda son maçta 1-1'i yakaladıkları maçta şikebahçe kongre üyesi Mecnun müdahil olmasa o maç 4-3 biter miydi, 5-6 veya 7-8 biterdi belki ama yine şikeciler kazanırdı.

Sivas kulübü taraftarının bu çirkin tezahüratına laf söylesin, bize değil.

Onur KIVRAK'ın maç sonu açıklamalarında ne hakaret var, ne terbiyesizlik var, ne ahlaksızlık var

Eeee, o halde neden bu öfke ve hezeyan
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Her fırsatta kulübümüze saldıran, öfke kusan ve küfreden başta Samsunspor olmak üzere Sivas, Satılmışşehir ve şimdi de Rizespor taraftarlarını ve camiasını azıcık insan olmaya, sevgi ve barış duygularına davet ediyorum.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Rize taraftarı, Sivas taraftarı, Eskişehir taraftarı, Samsun taraftarı diye bir şey yok arkadaşlar. Varsa da son derece az. Bunların her biri fb, gs ve bjk taraftarı. Başkanları ve yöneticilerinin bir çoğu fb gs bjk üyelerinden oluşuyor. Futbolcusundan teknik direktörüne kadar durum bu. Anlıcanız sistem/düzen son derece rezil durumda.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Gündemi hem üzülerek hem de gülerek takip ediyorum. Bizim ülkenin sadece siyasetçileri değil çoğunluğu dönekmiş.
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Simdi iki tane hatali gol yiyince Kaptana agizindan geleni sayan arkadaslari hatirliyorum yukaridaki Onur un paylasimini okudukca.
                          Sonra dusunuyorumki, arkadas hayatta hersey gol mu hersey maddiyatmi

Hayatta bunlardan daha onemli cok seyler var. Ornegin durustluk,adalet ,Onur gibi.

İyi Futbolcu&kaleci herkes olabilir ama, adam olmak ayri bir meziyet.

Eyvallah kaptan,yolun bizimle beraber acik olsun.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gündemi hem üzülerek hem de gülerek takip ediyorum. Bizim ülkenin sadece siyasetçileri değil çoğunluğu dönekmiş.
                            Egitim yok Yavuz.Baska ülkelere nazaran bizim ülke gerici adalet hic yok.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Egitim yok Yavuz.Baska ülkelere nazaran bizim ülke gerici adalet hic yok.
                              Sadece eğitimle açıklanamaz bence. Bir insanın vicdanı, karakteri, duruşu olmadıktan sonra profesör olsa ne olur?
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Zarrabın ihoya 3 milyon avro bağış verdiği geçiyor diyorlar mahkem kayıtlarında. Ne kadar doğrudur bilemem ama can sıkıcı olabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X